Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Magnezyumu hamile kalmadan önce de kullanıyordum şu an okuldayim hareket halindeym nasıl cekiyo bacağım görmeniz lazim inşaallah şu yanmalar devam etmez yoksa dediğin gbi daktıra diycem artık. çeyiz gibi poşet poşet ilacım var onu da ekleriz nolcak

Evet ya cidden çeyiz gibi oldu ilaçlar mide yanması gebeliğin şanındandır ya çoğu kadında oluyor. Bebeklerimiz canımıza okuyor daha doğmadan

Günaydın canım herkezde aynı olurmu bilmyorum ama benim bulantım tam 4gün önce aniden bitti ve ilk kez evimde yemek yaptım oyüzden 15.haftadan sesleniyorum kızlar size aniden gecti

Son düzenleme:
ayyyy çok sevindim canım maşallah :) nasıl dayanıyorsunuz bakmadan yaaaa bize görüntü gönder de bari biz tahmin edelim

En güzeli ya bence en güzeli anlaşıp koymak. Ama hemfikir olunamiyorsa da annenin hakkıdır. Bu konuda sonuna kadar pozitif ayrımcılık yapıyorum
Anlaşmak zorunda şaka bı yana da iki isim zaten ilki babalarimizin ismi aynı onu koyacaz ikinciyi de bana bıraktı zaten buldum ebcedde anlamı da güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…