- 18 Temmuz 2022
- 6.344
- 10.666
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #9.921
Hangisini duysa mutlu oluyor insan. Sadece çok keyifli oluyor bebeğini kızım yada oğlum diye hatta ismiyle sevmekvalla öyle bişeymiş bir de ilk olunca napıcağımıda bilemiyorum
Aminnn inşallahSağol canım hepimizin bebişi sağlıkla gelsinsen nasıl oldun tekrar etmedi kanaman dimi
Yok canım çok normal hiç korkma. Gebelik zor ama böyle şeyler olunca da bebek sağlıklıyım mesajı veriyor aslındaAyy umarım biz öyle olmayız gerçekten. Benim ilk gebelik olunca tedirgin oldum ya.
Magnezyumu hamile kalmadan önce de kullanıyordum şu an okuldayim hareket halindeym nasıl cekiyo bacağım görmeniz lazimBence ikinci trimester bebeğin düşük riski kalmadığı için güzel. Onun dışında çok da rahat edeceğimizin garantisi yok zatenmutlaka magnezyuma başlamani öneririm canım iciyor musun bilmiyorum ama. Bir de mutlaka mideni rahatlatmak için doktorun bir ilaç versin. Onların yan etkisi olmuyor rahat edersin
Bebeklerimiz sağlıklı olsun da gerisi mühim değilYok canım çok normal hiç korkma. Gebelik zor ama böyle şeyler olunca da bebek sağlıklıyım mesajı veriyor aslında
evet evet kesinlikle, hatta eşim şimdiden isim belirlemek ismiyle sevmek istiyormuşmuşHangisini duysa mutlu oluyor insan. Sadece çok keyifli oluyor bebeğini kızım yada oğlum diye hatta ismiyle sevmek
Evet ya cidden çeyiz gibi oldu ilaçlarMagnezyumu hamile kalmadan önce de kullanıyordum şu an okuldayim hareket halindeym nasıl cekiyo bacağım görmeniz laziminşaallah şu yanmalar devam etmez yoksa dediğin gbi daktıra diycem artık. çeyiz gibi poşet poşet ilacım var onu da ekleriz nolcak
Popisini yEsin onun annesiiiiEvet ya cidden çeyiz gibi oldu ilaçlarmide yanması gebeliğin şanındandır ya çoğu kadında oluyor. Bebeklerimiz canımıza okuyor daha doğmadan
Ben koydum bile adını eşime birakmadim heheEvet ya cidden çeyiz gibi oldu ilaçlarmide yanması gebeliğin şanındandır ya çoğu kadında oluyor. Bebeklerimiz canımıza okuyor daha doğmadan
Bizim isimler hazırdı zaten cinsiyeti bekliyorduk. Artık ismiyle seviyoruzevet evet kesinlikle, hatta eşim şimdiden isim belirlemek ismiyle sevmek istiyormuşmuş
bende öyle yapıcammmBen koydum bile adını eşime birakmadim hehe
En güzeli yaBen koydum bile adını eşime birakmadim hehe
çok planlısınız ya ne güzelBizim isimler hazırdı zaten cinsiyeti bekliyorduk. Artık ismiyle seviyoruz
İsimde çok kararsız kalınırsa etraftan fikir belirten de çok oluyor. Bi isim seçip kararlı olmak lazım kimse karışmasınbende öyle yapıcammmbi belli olsun da minnak
Uzun uzun plan yapmıyoruz ya. Dakikalar içinde isim seçiyoruz. O bizim tuhaflığımız olabilirçok planlısınız ya ne güzel
off evet çok tilt olduğum isimler geliyorİsimde çok kararsız kalınırsa etraftan fikir belirten de çok oluyor. Bi isim seçip kararlı olmak lazım kimse karışmasın
iki kızınızın da uyumlu mu oldu farklı farklı mıUzun uzun plan yapmıyoruz ya. Dakikalar içinde isim seçiyoruz. O bizim tuhaflığımız olabilir
Günaydın canımBen de öyleyim canım maalesef bulantım bitmiyor. İştahım daha iyi artık ama yedikten sonra gelen his çok kötü. Baş dönmem ve kalp çarpıntım oluyor bazen de. Kısa sürüp bitiyor. Gerçekten uzun sürdü ya 14. Haftada biter demişti doktorum. Kahve icebilmek istiyorum özellikle de
ayyyy çok sevindim canım maşallah :)Canimm ben dün gittim kontrole. Pek girip yazacak vakit bulamadim bu konuyu. Dün 2li taramamizi detayli usg mizi yapti şükür yolunda herseyKan verdik henüz sonuca cok var. Fetal dna ile ilgili kısma geldik onu düşünüyoruz simdi de.
Ve cinsiyetimiz de belliiii
Doktorumuza kağıda yazdırdık ama henüz açmadık. Kendi aramizda esimle minik bir kutlama ile öğrenelim dedik
Anlaşmak zorundaEn güzeli yabence en güzeli anlaşıp koymak. Ama hemfikir olunamiyorsa da annenin hakkıdır. Bu konuda sonuna kadar pozitif ayrımcılık yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?