Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
aminnn inşallah canım, ne güzel ya merak etmeden öğrenmiş oldunuz hadi eşinle öğrenin bizede söyle miniği

Medipol mega hastanesinden memnun musunuz acaba? Oğlumda doğumda orayı çok düşündüm ama başka yerde oldu. Ücretleri vs nasıl acaba ?
hastane olarak bişey diyemem herkesin beklentisi farklı oluyor, ama doktorumdan tecrübesinden çok memnunum tavsiyeyle gitmiştim Allah nasip ederse doğumda orda olacak fiyat için henüz bilgi almadım, temmuzda güncellenecek dendi çünkü :)

Stresine verip bu seferlik affediyorum bundan sonra doktora giden haber verecek artık aramızda bi bağ var bence birbirimizi merak ediyoruz güzel bir haber alınca mutlu oluyoruz bence bugün açın o kağıdı ya nasıl duruyorsunuz ben bir saniye duramazdim

Ben de öyleyim canım maalesef bulantım bitmiyor. İştahım daha iyi artık ama yedikten sonra gelen his çok kötü. Baş dönmem ve kalp çarpıntım oluyor bazen de. Kısa sürüp bitiyor. Gerçekten uzun sürdü ya 14. Haftada biter demişti doktorum. Kahve icebilmek istiyorum özellikle de

Aralık anneleri olarak bulantı tüketti hepimizi ya. Ama geçti diyenler de 15-16 falan diyorlar. Büyük bir umutla bekliyorum ben de

He birde chate tabii ki sordum skull teorisine göre yorum yapabilirim şu an sadece dedi ve o da kız dedi bi sen o bi
Kafatası yuvarlak duruyor ama o yanıltıcı olabiliyor diye nuba bakıyorum ben seninki çok belli olmasa da erkek gibi geldi bana bakalım önümüzdeki hafta öğreniriz umarım

Kız deme öyle folik asit içmeyen yaramazlar var aramızda suuuduru68 benimki de çok zıpır ama yine multivitamini basıyorum bünyeye hayırlısı bu nasıl olacak bakalım bir de son trimester muz tahin ceviz yiyordum her gün. İyice kudursun diye

Günaydın kızlar benim de yarın randevum var. Heyecan şimdiden başladı. Tansiyon problemim tekrar başladı sanırım sıcaklardan dolayı. Ve hala ne yersem hazımsızlık ve şişkinlik problemi yaşıyorum artık zorlamaya başladı

Harareti hormonlar yapıyor canım. Emzirirken de çok terliyor insan. Sen vitaminsiz kalma dişlerin saçların cildin mahvolur ciddiyim. Doktorunun sözünden çıkma sen

nub anlaşılmıyor dedi doktorumuz oradaki şey kordonu dedi o yüzden meraklandım şu ana kadar hiç merakım yoktu oysa
İnsan illaki merak ediyor ya. Sağlıklı olsun diyip duruyoruz. Doktor sağlığı iyi dedikten sonra da akla ilk gelen şey cinsiyet oluyor

Ayy korkutmak istemem ama 16. Haftada hız kesmeden devam ediyor benim de ara ara çarpıntım oluyor ya. Haftaya doktoru kontrolüm var o zaman sormayı düşünüyorum ben de

Bas dönmesi çarpıntı ve bugün bir de mide yanması başladı hiç bse yemek de istemiyor canım baş ağrısı da var sağ baacagim çok ağrıyor sanırım ilk 3ay bu kadar şikayetim yoktu

Ayy korkutmak istemem ama 16. Haftada hız kesmeden devam ediyor benim de ara ara çarpıntım oluyor ya. Haftaya doktoru kontrolüm var o zaman sormayı düşünüyorum ben de
9 ay boyunca bulantısı olan da var canım ama bizimki oyle olmayacak inşallah Kalp çarpıntısı vücutta kan hacmi arttığı için oluyor önceki gebeliğimde de oluyordu. Pek korkmuyorum ondan. Ama sen sor mutlaka doktoruna

Ayy umarım biz öyle olmayız gerçekten. Benim ilk gebelik olunca tedirgin oldum ya.

Bas dönmesi çarpıntı ve bugün bir de mide yanması başladı hiç bse yemek de istemiyor canım baş ağrısı da var sağ baacagim çok ağrıyor sanırım ilk 3ay bu kadar şikayetim yoktu
Bence ikinci trimester bebeğin düşük riski kalmadığı için güzel. Onun dışında çok da rahat edeceğimizin garantisi yok zaten mutlaka magnezyuma başlamani öneririm canım iciyor musun bilmiyorum ama. Bir de mutlaka mideni rahatlatmak için doktorun bir ilaç versin. Onların yan etkisi olmuyor rahat edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…