- 1 Aralık 2022
- 2.423
- 3.729
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #9.901
aminnn inşallah canım, ne güzel ya merak etmeden öğrenmiş oldunuz hadi eşinle öğrenin bizede söyle miniğiCanimm çok teşekkür ediyorumbin şükür hersey yolunda ilerlesin inşallah her zaman hamileligimizde de bebislerimiz dogdugunda da amiiin
Ay kuzum biz hep bir telasla farkli sebeplerle gittik ya doktora inan cinsiyet konusu aklimiza bile gelmedi. Doktorumuzda hatta dedi söylemedim mi size cinsiyet diye. Oy saglikla gelsinler yaa gercekten kız erkek hic farketmiyor
hastane olarak bişey diyemem herkesin beklentisi farklı oluyor, ama doktorumdan tecrübesinden çok memnunum tavsiyeyle gitmiştim Allah nasip ederse doğumda orda olacak fiyat için henüz bilgi almadım, temmuzda güncellenecek dendi çünkü :)Medipol mega hastanesinden memnun musunuz acaba? Oğlumda doğumda orayı çok düşündüm ama başka yerde oldu. Ücretleri vs nasıl acaba ?
günaydınnnnn, benimde azalıyor gibi ara ara oluyor artık hadi bismillahGünooo kızlarrr
Güzel bir hafta geçirelim inşallah, yeni haftaya bismillahakşam üzeri yine bulantım oldu ve erkenden uyudum şükür şimdi iyiyim
Yarın öğreniyoruz o zaman hadi bakalım heyecanla bekliyoruz24 ünde canım daha varhaftaya salı öğrenicez hemen o gün minnak bi kutlama yapıcaz
Stresine verip bu seferlik affediyorum bundan sonra doktora giden haber verecekHahahahya güldürdün beniii
Gercekten biraz stresli biraz yogun bir hafta sonu oldu bu konuyu yazamadim. Haklısın ama söylenmez miii
Heo sağlıklı olsun yavrularımız hep iyi haberlerini alalim insallahhh
Ay inan karar veremedik ne zaman öğreneceğimize. Belki yarin belki çarşamba falankağıdı saklayip duruyorum eşimden hislerimizle hareket ediyoruz su an ikimizde ama cinsiyet tahminim tabiki var. Bakalim nasipp sağlıklı olsun da bebisimiz
Ben de öyleyim canım maalesef bulantım bitmiyor. İştahım daha iyi artık ama yedikten sonra gelen his çok kötü. Baş dönmem ve kalp çarpıntım oluyor bazen de. Kısa sürüp bitiyor. Gerçekten uzun sürdü ya 14. Haftada biter demişti doktorum. Kahve icebilmek istiyorum özellikle deMerhabalar canım evet yazamıyordum buraya ama mesajları ara ara takip ediyordumdoktorum 13. Hafta kontrolünde biri kız biri erkek gibi duruyor demişti. 26 sında tekrar kontrolümüz var. Bakalım o zaman netleşir sanırım artık bebişlerde iyi gibiler ama hala yoğun mide bulantım oluyor. 2 tramesterda olmama rağmen hala hamileliğin konforunu yaşayamadım çok halsizim, sıcaklarda ayrıca çok yoruyor. Senin nasıl gidiyor
Aralık anneleri olarak bulantı tüketti hepimizi ya. Ama geçti diyenler de 15-16 falan diyorlar. Büyük bir umutla bekliyorum ben deKızlar 15 haftalığa adımımı atar atmaz mide bulantım yine gün yüzüne çıktı bi 10 dk once istifra ettim kötü bi 2 gün geçirdim mahvoldum midem ağzımda birde durmadan acıkıyorum 3 gündür 2 saat aralıklarla başım dönüyor tansiyonum düşüyor bişeyler yiyince iyi oluyorum ama aç değilimyani o derece kendime nazar değdirdim resmen çok güzel bi 3 ay geçirmiştim 15 haftayı deviren arkadaşlar sizin durumlar nasıl
Kafatası yuvarlak duruyor ama o yanıltıcı olabiliyor diye nuba bakıyorum benHe birde chate tabii ki sordum skull teorisine göre yorum yapabilirim şu an sadece dedi ve o da kız dedi bi sen o bi
nub anlaşılmıyor dedi doktorumuz oradaki şey kordonu dedi o yüzden meraklandım şu ana kadar hiç merakım yoktu oysaKafatası yuvarlak duruyor ama o yanıltıcı olabiliyor diye nuba bakıyorum benseninki çok belli olmasa da erkek gibi geldi bana bakalım önümüzdeki hafta öğreniriz umarım
Kız deme öyle folik asit içmeyen yaramazlar var aramızdaKizzz çok folik asit vs almayın sonra yerinde duramıyorlar kuduruk oluyorlarbizimki uyuturken yatağın başlığına çıkmaya çalışıyordu zıplayıp duruyor yatakta bu yeni jenerasyon da asla enerji bitmiyor arkideeşleerr heelppp
Harareti hormonlar yapıyor canım. Emzirirken de çok terliyor insan. Sen vitaminsiz kalma dişlerin saçların cildin mahvolur ciddiyim. Doktorunun sözünden çıkma sensor canım sor
yok ben ilk cocğuma hamileyken cok vitamin aldım ve bu benim cok yanmama vesile oldu yane hararetliydim hep hic üşümüyordum resmen yanıyordum ve bunlardan sebep tuttum cünki ben cok düzenli vitamin aldım ilk bebeğimde ve bu hararet 2 sene gecmedi oyüzden
İnsan illaki merak ediyor ya. Sağlıklı olsun diyip duruyoruz. Doktor sağlığı iyi dedikten sonra da akla ilk gelen şey cinsiyet oluyornub anlaşılmıyor dedi doktorumuz oradaki şey kordonu dedi o yüzden meraklandım şu ana kadar hiç merakım yoktu oysa
Ayy korkutmak istemem ama 16. Haftada hız kesmeden devam ediyorBen de öyleyim canım maalesef bulantım bitmiyor. İştahım daha iyi artık ama yedikten sonra gelen his çok kötü. Baş dönmem ve kalp çarpıntım oluyor bazen de. Kısa sürüp bitiyor. Gerçekten uzun sürdü ya 14. Haftada biter demişti doktorum. Kahve icebilmek istiyorum özellikle de
Bas dönmesi çarpıntı ve bugün bir de mide yanması başladı hiç bse yemek de istemiyor canım baş ağrısı da var sağ baacagim çok ağrıyor sanırım ilk 3ay bu kadar şikayetim yoktuBen de öyleyim canım maalesef bulantım bitmiyor. İştahım daha iyi artık ama yedikten sonra gelen his çok kötü. Baş dönmem ve kalp çarpıntım oluyor bazen de. Kısa sürüp bitiyor. Gerçekten uzun sürdü ya 14. Haftada biter demişti doktorum. Kahve icebilmek istiyorum özellikle de
valla öyle bişeymiş bir de ilk olunca napıcağımıda bilemiyorumİnsan illaki merak ediyor ya. Sağlıklı olsun diyip duruyoruz. Doktor sağlığı iyi dedikten sonra da akla ilk gelen şey cinsiyet oluyor
9 ay boyunca bulantısı olan da var canım ama bizimki oyle olmayacak inşallahAyy korkutmak istemem ama 16. Haftada hız kesmeden devam ediyorbenim de ara ara çarpıntım oluyor ya. Haftaya doktoru kontrolüm var o zaman sormayı düşünüyorum ben de
Ayy umarım biz öyle olmayız gerçekten. Benim ilk gebelik olunca tedirgin oldum ya.9 ay boyunca bulantısı olan da var canım ama bizimki oyle olmayacak inşallahKalp çarpıntısı vücutta kan hacmi arttığı için oluyor önceki gebeliğimde de oluyordu. Pek korkmuyorum ondan. Ama sen sor mutlaka doktoruna
Bence ikinci trimester bebeğin düşük riski kalmadığı için güzel. Onun dışında çok da rahat edeceğimizin garantisi yok zatenBas dönmesi çarpıntı ve bugün bir de mide yanması başladı hiç bse yemek de istemiyor canım baş ağrısı da var sağ baacagim çok ağrıyor sanırım ilk 3ay bu kadar şikayetim yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?