- 23 Ağustos 2023
- 89
- 209
- 23
- Konu Sahibi annabelica
-
- #9.861
Canım benimde birden belirtiletim kesildi aşırı iyi oldum diye baya tedirgindim korkarak doktor kontrolune gittim ve bebegim cok sukur iyidi arada oyle seyler olabiliyor demek ki hic sıkma canını Allahın izniyle bebeginde iyidir insallah
Ay hayatım hiç dert etme bunu inan benimde öyle 10 gün kendimi yedim niye göğüslerim hassas değil neden rahat tuvalete çıkıyorum ay artık sık idrarda yok bişey oldu kesin diye hiç hamile hissetmedim. 4 ay öncesine döndüm 13. Haftadan sonra gidermiş sıkıntılar vücut alışırmış. bak gittiğinde bebişin önden gittiğini öğreneceksin
Ayyy aman aman tekrarı olmasın inşallahAsla olayları abartan biri olmadım, hayatımda bir çok şey yaşadım, güçlü bir anneyim ama dün çığlık çığlığa kalınca eşimde çok korktu, nefesim kesildi ağrıdın o kadar ağrım oldu
Pantolonlarım benim de belimi sıkıyor hatta bazen hamile pantolonu giyiyorum gazdan dolayı sıkışınca
Bana da erkek gibi geldiiKızlar 13+2 dün doktora gittik cinsiyeti göstermedi bizimkihiç mi tahmin yok dedim doktora kordonunu bacak arasına almış en ufak tahminim yok dedi ağzı açık yakaladık sizede gösteriyim kafa yapısından tahmin edenler oluyor bu arada kahverengi lekelenmem devam ediyor duphaston 2 kutu tekrar başlattı umarım geçer babylovee gibi bende bu durumu yaşıyorum sürekli ve hep kalbim ağzımda
Ayyy aman aman tekrarı olmasın inşallahgeçen gün bir vlogda gördüm kadın bi süre koltuk değneğiyle yürümüş hamilelikte abartı olur mu hiç allahım korusun
Kızlar 13+2 dün doktora gittik cinsiyeti göstermedi bizimkihiç mi tahmin yok dedim doktora kordonunu bacak arasına almış en ufak tahminim yok dedi ağzı açık yakaladık sizede gösteriyim kafa yapısından tahmin edenler oluyor bu arada kahverengi lekelenmem devam ediyor duphaston 2 kutu tekrar başlattı umarım geçer babylovee gibi bende bu durumu yaşıyorum sürekli ve hep kalbim ağzımda
Bana da erkek gibi geldiisaglikla gelsin
Bakalım teyzesi cumartesi gösterir umarımErkek gibi hissettim, paşa paşa yatıyor maşallah, sağlıkla gelsin
Çıksın artık çatladik burdaBizimki de yarın çıkar heraldee kaç gün oldu
Ben başlangıçtan beri multivitamin olarak alıyorum canım onun içinde de folik asit var zaten aynı şekilde12. Haftadan sonra kullanılmıyor zaten, multivitamine geçiliyor. Belki onun içinde de folat vardır bakmadım ayrıntılı
Sanki oluyordu öyle bişey ya tam ne zamandı hatırlamıyorum ama. Önceki grubumda da konuşulduğunu hatırlıyorum normal birseydi buSabahtan beri yaşadığım bir problemden bahsetmek istiyorum belki duyaniniz yasayaniniz vardır şu an 16 haftaligim ve vajinam böyle pıt pıt atıyor neden olur bu en son ilk haftalarda yaşamıştım bunu
Hareket etti mi en son ne zaman etti falan derken o da bir kafa yedirtiyor insanaHer seferinde sasiriyorum ultrasonda bebegi gorunce gercekten oradaymis onu hissetmesem de diyorum, insallah biraz daha buyuduklerinde hareketleri hissedince icimiz rahatlayacak, gerci o zaman da kafaya takacak bisi bulurum beniptal iptal iptal
Bu defa da hareket etmiyor niye ki dicezHer seferinde sasiriyorum ultrasonda bebegi gorunce gercekten oradaymis onu hissetmesem de diyorum, insallah biraz daha buyuduklerinde hareketleri hissedince icimiz rahatlayacak, gerci o zaman da kafaya takacak bisi bulurum beniptal iptal iptal
O uygulamanın forumu çok kötü ya aklima geldi görünceKasık ağrısı yaşayan anneler, uygulamada bu haftalarda (13) normal olduğu yazıyor
Maşallah kuzuya ne güzel büyümüş. Edepli çocuk tabi bizimkiler gibi yaymamışKızlar 13+2 dün doktora gittik cinsiyeti göstermedi bizimkihiç mi tahmin yok dedim doktora kordonunu bacak arasına almış en ufak tahminim yok dedi ağzı açık yakaladık sizede gösteriyim kafa yapısından tahmin edenler oluyor bu arada kahverengi lekelenmem devam ediyor duphaston 2 kutu tekrar başlattı umarım geçer babylovee gibi bende bu durumu yaşıyorum sürekli ve hep kalbim ağzımda
Çök teşekkür ederim güzel dileklerin yorumun içinMaşallah kuzuya ne güzel büyümüş. Edepli çocuk tabi bizimkiler gibi yaymamışlekelenmen de en kısa zamanda biter inşallah. Ama bebeğin çok sağlıklı duruyor. Bi aksilik olmaz artık sağlıkla doğacak inşallah. Stres yapma hiç. Tahminim erkek diyorum bakalım
Forumunu hiç okumadım kuzu nasıl kiiiO uygulamanın forumu çok kötü ya aklima geldi görünce
Ya ne bileyim çok agresif bir tavır içinde herkes. Buradaki gibi bir arkadaşlık dayanışma yokForumunu hiç okumadım kuzu nasıl kiii
Hadii ya ne gereksiz şeyler hepimiz aynı şeyleri istiyo ve bekliyoruz sonuçtaYa ne bileyim çok agresif bir tavır içinde herkes. Buradaki gibi bir arkadaşlık dayanışma yok
Sanırım normal kuzum. Akşama doğru geçti o his teşekkürlerSanki oluyordu öyle bişey ya tam ne zamandı hatırlamıyorum ama. Önceki grubumda da konuşulduğunu hatırlıyorum normal birseydi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?