Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149

Hepimizin ayni yollardan gectigini gormek hep rahatlatiyor sagolun kizlar bebeler de ne yapacagini sasiracak belirti olsa suc olmasa suc insallah keyifleri yerindedir de biz de ikinci trimesterin tadini doya doya cikartiriz hem yaz da geldi

Ayyy aman aman tekrarı olmasın inşallah geçen gün bir vlogda gördüm kadın bi süre koltuk değneğiyle yürümüş hamilelikte abartı olur mu hiç allahım korusun

Bana da erkek gibi geldii saglikla gelsin

Ayyy aman aman tekrarı olmasın inşallah geçen gün bir vlogda gördüm kadın bi süre koltuk değneğiyle yürümüş hamilelikte abartı olur mu hiç allahım korusun

Allah korusun kız, bunca bulantı üzerine bir de değnek çıkarsa başıma çok zor olur hem de çalışıyorum korkuyorum işe nasıl giderim diye

Erkek gibi hissettim, paşa paşa yatıyor maşallah, sağlıkla gelsin

Sabahtan beri yaşadığım bir problemden bahsetmek istiyorum belki duyaniniz yasayaniniz vardır şu an 16 haftaligim ve vajinam böyle pıt pıt atıyor neden olur bu en son ilk haftalarda yaşamıştım bunu
Sanki oluyordu öyle bişey ya tam ne zamandı hatırlamıyorum ama. Önceki grubumda da konuşulduğunu hatırlıyorum normal birseydi bu

Her seferinde sasiriyorum ultrasonda bebegi gorunce gercekten oradaymis onu hissetmesem de diyorum, insallah biraz daha buyuduklerinde hareketleri hissedince icimiz rahatlayacak, gerci o zaman da kafaya takacak bisi bulurum ben iptal iptal iptal
Hareket etti mi en son ne zaman etti falan derken o da bir kafa yedirtiyor insana ama hareketleri hissettikten sonra bana artık doktora gitmek zor gelir olmuştu. Gidiyorsun boy şu kadar kilo bu kadar suyun var güle güle oluyor Ultrasonda bebek de biseye benzemiyor bi yerden sonra sıkıştığı için. Cihaz bacağını kafasını ayrı ayrı görüyor tüm bedeni ekrana sığmadığı için Bence tüm stresine rağmen en güzeli şimdiki muayeneler

Her seferinde sasiriyorum ultrasonda bebegi gorunce gercekten oradaymis onu hissetmesem de diyorum, insallah biraz daha buyuduklerinde hareketleri hissedince icimiz rahatlayacak, gerci o zaman da kafaya takacak bisi bulurum ben iptal iptal iptal
Bu defa da hareket etmiyor niye ki dicez

Maşallah kuzuya ne güzel büyümüş. Edepli çocuk tabi bizimkiler gibi yaymamış lekelenmen de en kısa zamanda biter inşallah. Ama bebeğin çok sağlıklı duruyor. Bi aksilik olmaz artık sağlıkla doğacak inşallah. Stres yapma hiç. Tahminim erkek diyorum bakalım

Çök teşekkür ederim güzel dileklerin yorumun için öğrendiğim gibi yazıcam teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…