- 23 Ağustos 2023
- 89
- 209
- 23
- Konu Sahibi annabelica
-
- #9.841
Her seferinde sasiriyorum ultrasonda bebegi gorunce gercekten oradaymis onu hissetmesem de diyorum, insallah biraz daha buyuduklerinde hareketleri hissedince icimiz rahatlayacak, gerci o zaman da kafaya takacak bisi bulurum benBenim de pazartesi kontrolüm var, meraktayım. İyi haberler alalım
Aynen bı sorun olduğundan değil de işte maksat iç rahatlatmak olsunDoktora gidince yine bir sorarız canım hep olmuyor ama arada oluyor banada
Evet canım ya araya zaman girince beklemek zorlaşıyor ilk hafta hiç beklememiştim bileÇıkar bence, bize maksimum 10-12 gün demişlerdi, erken geldi sonuç. İlk gebeliğimde 15 iş günü dediler ve gerçekten 15 iş günü sonrası geldi, toplamda 20 gün falan olmuştu, çok üzülmüştüm
HarikaÇok mutlu oldum canım, ben de 2 gündür alışverişle çıkıyorum ve tost haricinde bir şeyler yiyorum az kaldı inşallah geliyor o beklenen günlerimiz
Hayatım iyi benim çok şükür ama inan aynı geçen hafta başına kadar sen veÇok şükür iyiyim canım hala koyu renk görüyorum arada ama bu eski kan yani birazcık tırsıyorum arada ama geçiyor hızlıcabelki yarın bir doktora uğrarım daha 2 temmuza çok var çünkü sen nasılsın
Ay anlıyorum valla canım benimde içim bi garipti ama belirti işi kişiden kişiye değişiyor kesin anlamış oldum bence sende de bunu göreceğizUmarım dediğin gibidir canım ama benim yine aynı doktorum oğlumdada kıza benzetmişti bu haftalarda o yüzden emin olamadım ama büyük ihtimal kızdır sadece şu içime anlatamıyorum bir tuhaflık var
Sen hayatımNe yok tatlım kaçırmışım
Ay hayatım hiç dert etme bunu inan benimde öyle 10 gün kendimi yedim niye göğüslerim hassas değil neden rahat tuvalete çıkıyorum ay artık sık idrarda yok bişey oldu kesin diye hiç hamile hissetmedim. 4 ay öncesine döndüm 13. Haftadan sonra gidermiş sıkıntılar vücut alışırmış. bak gittiğinde bebişin önden gittiğini öğreneceksinBurdayimm ama iki doktor kontrolu arasi zaman gectikce biraz stresim artiyor ondan biraz sessiz kaldim. Kendimi daha iyi hissetmeye baslayinca, pek belirti de kalmayinca acaba her sey yolunda mi diye kendimi yiyorum, neyseki ki ptesi kontrolum var
Ay amin kuzum inşallah dedigin gibi olur. Tüm sikayetler geçsin gitsin inşallah hersey yolunda olsunHayatım iyi benim çok şükür ama inan aynı geçen hafta başına kadar sen vebabylovee ile aynıydım. Bekle bak gör hiç şikayetiniz kalmayacak ikinizinde bir haftalık daha dinlenerek geçirin yeter
Amin hayatım aminn ama bak biliyorum tıpatıp aynı seninle benimki bi hafta rahat etsem sonra hooop dur diyorduAy amin kuzum inşallah dedigin gibi olur. Tüm sikayetler geçsin gitsin inşallah hersey yolunda olsunsaglikla geçsin hamileligimiz. Ve saglikla dogsun bebeklerimiz
Çok teşekkürler canım benim inşaallah sen ve bebişin de iyidirSen hayatımmesajları yeni yeni okuyorum göremedim seni hiç merak ettim şimdi gördüm ama senin yakışıklıyı tebrik ederim canım benim sağlıkla gelsin zaten sende erkek annesi gibi geliyordun hep bana
Teşekkür ederim canım benim rabbime şükür bizde iyiyiz belirtiler azalınca korkuyla gittik bizim minnoş ağlattı mutluluktan şükürÇok teşekkürler canım benim inşaallah sen ve bebişin de iyidir
Allah bı daha göstermesin inşaallah bu kez herşey çok güzel olacakTeşekkür ederim canım benim rabbime şükür bizde iyiyiz belirtiler azalınca korkuyla gittik bizim minnoş ağlattı mutluluktan şükürgeçen sene tam babalar gününde bi kayıp yaşamıştık ne yazık ki. şimdi eşime bişeyler hazırlayım dedim ama tembellikten kalkamıyorum
ilaçlarımı saatli içerim o kadar duzenli ve takıntılıyımdırkız hepiniz düzenli kullanıyormussunuzAllahtan bende 40 tane içmişim hic icmesem kötü olurmuş herhaldi
Ayy insallah canim insallahhh amiiiinnn.. gerçekten güzel umut veren hikayeler insana iyi geliyor. Aynen dedigin gibi bir iki gun iyi gitse hemen bir mod düşmesi bi agri sanci leke falan.. adını dahi anmak istemiyorum artik ya..Amin hayatım aminn ama bak biliyorum tıpatıp aynı seninle benimki bi hafta rahat etsem sonra hooop dur diyordubizim galiba rahim baskı falan mı yapıyor ne eski kanı öyle atıyoruz şimdi seninde bi haftaya daha yukarı çıkmış olacak iyice rahatlayacaksın hele benim son hafta var ya bi uzun sürdü lekelenme günlerce sinirlerimi bozmuştu. seninde yakındır mutlulukla burda konuşacağız
Ah canim seni cok iyi anliyorum.. insallah bizlerde rahat nefes alcaz. Hersey yolunda ilerleyecek ve sağlıkla kucagimiza alcaz yavrumuzuKızlar 13+2 dün doktora gittik cinsiyeti göstermedi bizimkihiç mi tahmin yok dedim doktora kordonunu bacak arasına almış en ufak tahminim yok dedi ağzı açık yakaladık sizede gösteriyim kafa yapısından tahmin edenler oluyor bu arada kahverengi lekelenmem devam ediyor duphaston 2 kutu tekrar başlattı umarım geçer babylovee gibi bende bu durumu yaşıyorum sürekli ve hep kalbim ağzımda
Canım benimde birden belirtiletim kesildi aşırı iyi oldum diye baya tedirgindim korkarak doktor kontrolune gittim ve bebegim cok sukur iyidi arada oyle seyler olabiliyor demek ki hic sıkma canını Allahın izniyle bebeginde iyidir insallahBurdayimm ama iki doktor kontrolu arasi zaman gectikce biraz stresim artiyor ondan biraz sessiz kaldim. Kendimi daha iyi hissetmeye baslayinca, pek belirti de kalmayinca acaba her sey yolunda mi diye kendimi yiyorum, neyseki ki ptesi kontrolum var
2 haftadır kullanmıyodum ama kullanman lazım dedi inşallah canım rahat nefes alıcazAh canim seni cok iyi anliyorum.. insallah bizlerde rahat nefes alcaz. Hersey yolunda ilerleyecek ve sağlıkla kucagimiza alcaz yavrumuzuilaci kullan diyorsa kullan canim. Ben de devam ediyorum progestan kullanmaya.
Bu arada bence erkek
İnşallah canımsın çok sağolHayatım iyi benim çok şükür ama inan aynı geçen hafta başına kadar sen vebabylovee ile aynıydım. Bekle bak gör hiç şikayetiniz kalmayacak ikinizinde bir haftalık daha dinlenerek geçirin yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?