Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Benim de pazartesi kontrolüm var, meraktayım. İyi haberler alalım
Her seferinde sasiriyorum ultrasonda bebegi gorunce gercekten oradaymis onu hissetmesem de diyorum, insallah biraz daha buyuduklerinde hareketleri hissedince icimiz rahatlayacak, gerci o zaman da kafaya takacak bisi bulurum ben iptal iptal iptal

Evet canım ya araya zaman girince beklemek zorlaşıyor ilk hafta hiç beklememiştim bile
Çok mutlu oldum canım, ben de 2 gündür alışverişle çıkıyorum ve tost haricinde bir şeyler yiyorum az kaldı inşallah geliyor o beklenen günlerimiz
Harika gerçekten tost makarna çubuk kraker ve haşlanmış patatesi uzun süre görmek bile istemiyorum

Hayatım iyi benim çok şükür ama inan aynı geçen hafta başına kadar sen ve babylovee ile aynıydım. Bekle bak gör hiç şikayetiniz kalmayacak ikinizinde bir haftalık daha dinlenerek geçirin yeter

Umarım dediğin gibidir canım ama benim yine aynı doktorum oğlumdada kıza benzetmişti bu haftalarda o yüzden emin olamadım ama büyük ihtimal kızdır sadece şu içime anlatamıyorum bir tuhaflık var
Ay anlıyorum valla canım benimde içim bi garipti ama belirti işi kişiden kişiye değişiyor kesin anlamış oldum bence sende de bunu göreceğiz

Burdayimm ama iki doktor kontrolu arasi zaman gectikce biraz stresim artiyor ondan biraz sessiz kaldim. Kendimi daha iyi hissetmeye baslayinca, pek belirti de kalmayinca acaba her sey yolunda mi diye kendimi yiyorum, neyseki ki ptesi kontrolum var
Ay hayatım hiç dert etme bunu inan benimde öyle 10 gün kendimi yedim niye göğüslerim hassas değil neden rahat tuvalete çıkıyorum ay artık sık idrarda yok bişey oldu kesin diye hiç hamile hissetmedim. 4 ay öncesine döndüm 13. Haftadan sonra gidermiş sıkıntılar vücut alışırmış. bak gittiğinde bebişin önden gittiğini öğreneceksin

Ay amin kuzum inşallah dedigin gibi olur. Tüm sikayetler geçsin gitsin inşallah hersey yolunda olsun saglikla geçsin hamileligimiz. Ve saglikla dogsun bebeklerimiz

Ay amin kuzum inşallah dedigin gibi olur. Tüm sikayetler geçsin gitsin inşallah hersey yolunda olsun saglikla geçsin hamileligimiz. Ve saglikla dogsun bebeklerimiz
Amin hayatım aminn ama bak biliyorum tıpatıp aynı seninle benimki bi hafta rahat etsem sonra hooop dur diyordu bizim galiba rahim baskı falan mı yapıyor ne eski kanı öyle atıyoruz şimdi seninde bi haftaya daha yukarı çıkmış olacak iyice rahatlayacaksın hele benim son hafta var ya bi uzun sürdü lekelenme günlerce sinirlerimi bozmuştu. seninde yakındır mutlulukla burda konuşacağız

Sen hayatım mesajları yeni yeni okuyorum göremedim seni hiç merak ettim şimdi gördüm ama senin yakışıklıyı tebrik ederim canım benim sağlıkla gelsinzaten sende erkek annesi gibi geliyordun hep bana
Çok teşekkürler canım benim inşaallah sen ve bebişin de iyidir

Çok teşekkürler canım benim inşaallah sen ve bebişin de iyidir
Teşekkür ederim canım benim rabbime şükür bizde iyiyiz belirtiler azalınca korkuyla gittik bizim minnoş ağlattı mutluluktan şükür geçen sene tam babalar gününde bi kayıp yaşamıştık ne yazık ki. şimdi eşime bişeyler hazırlayım dedim ama tembellikten kalkamıyorum

Allah bı daha göstermesin inşaallah bu kez herşey çok güzel olacak

Kızlar 13+2 dün doktora gittik cinsiyeti göstermedi bizimki hiç mi tahmin yok dedim doktora kordonunu bacak arasına almış en ufak tahminim yok dedi ağzı açık yakaladık sizede gösteriyim kafa yapısından tahmin edenler oluyor bu arada kahverengi lekelenmem devam ediyor duphaston 2 kutu tekrar başlattı umarım geçer babylovee gibi bende bu durumu yaşıyorum sürekli ve hep kalbim ağzımda

Eklentiler

• IMG_3232.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 61
Ayy insallah canim insallahhh amiiiinnn.. gerçekten güzel umut veren hikayeler insana iyi geliyor. Aynen dedigin gibi bir iki gun iyi gitse hemen bir mod düşmesi bi agri sanci leke falan.. adını dahi anmak istemiyorum artik ya..
Dedigin gibi olabilir canim belki de baskı oluyor. Insallah bebeklerimiz büyüdükçe yukari ciktikca daha da rahatlariz

Ah canim seni cok iyi anliyorum.. insallah bizlerde rahat nefes alcaz. Hersey yolunda ilerleyecek ve sağlıkla kucagimiza alcaz yavrumuzu ilaci kullan diyorsa kullan canim. Ben de devam ediyorum progestan kullanmaya.
Bu arada bence erkek

Burdayimm ama iki doktor kontrolu arasi zaman gectikce biraz stresim artiyor ondan biraz sessiz kaldim. Kendimi daha iyi hissetmeye baslayinca, pek belirti de kalmayinca acaba her sey yolunda mi diye kendimi yiyorum, neyseki ki ptesi kontrolum var
Canım benimde birden belirtiletim kesildi aşırı iyi oldum diye baya tedirgindim korkarak doktor kontrolune gittim ve bebegim cok sukur iyidi arada oyle seyler olabiliyor demek ki hic sıkma canını Allahın izniyle bebeginde iyidir insallah

Ah canim seni cok iyi anliyorum.. insallah bizlerde rahat nefes alcaz. Hersey yolunda ilerleyecek ve sağlıkla kucagimiza alcaz yavrumuzu ilaci kullan diyorsa kullan canim. Ben de devam ediyorum progestan kullanmaya.
Bu arada bence erkek
2 haftadır kullanmıyodum ama kullanman lazım dedi inşallah canım rahat nefes alıcaz ya erkek gibi mi diyosun bakalım haftaya yine gel dedi öğreniriz büyük ihtimalle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…