Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
hahahaha ayy evet o konuda harbiden yaramazım ya ama siz uyardınız ve tamam artık düzenli alıcam
Harareti hormonlar yapıyor canım. Emzirirken de çok terliyor insan. Sen vitaminsiz kalma dişlerin saçların cildin mahvolur ciddiyim. Doktorunun sözünden çıkma sen
tamam canım merak etme sizi dinliyorum
ayyyy çok sevindim canım maşallah :) nasıl dayanıyorsunuz bakmadan yaaaa bize görüntü gönder de bari biz tahmin edelim
evet yaa babylovee ultrason resmi yolla tahmin edelim bizde

Merhaba güzel annelerçoğunuz benden öndesiniz güzel haberlerinizi okuyorum siz muhtemelen bu testleri daha önce yaptirdiniz… sizce bir sorun görünüyor mu? İnternete tek tek yazıp baktım biraz kafam karıştı sonra anlamaktan vazgectim.
Ben geçen hafta perşembe günü kan verdim, doktor bana haftaya gel dedi. Haftaya derken haftaya perşembe mi demek istedi sizce? yoksa yarın veya çarşamba da gidebilir miyim? Keşke sorsaydımmmm

Eklentiler

• IMG_9878.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 71
En güzeli ya bence en güzeli anlaşıp koymak. Ama hemfikir olunamiyorsa da annenin hakkıdır. Bu konuda sonuna kadar pozitif ayrımcılık yapıyorum
kız vallah ilk cocuğuma ben koyamadım eşim koydu ve oyüzden busefer benim hakkım ben koycam ama eşime dedim senin onayınıda alıcam merak etme ama kızlar aklımda bi isim var bile inşallah kararımı değiştirmezsem

maşallah canım, inşallah geçecek lekelenmeler de bence kız

Yarın ya da çarşamba da gidebilirsin canım, kontrol süren varsa (10gün) geçirmeden gidersen daha iyi olur tekrar ücret ödemezsin. sonuçların bence gayet güzel çıkmış, o pozitif yazanlar için de daha önce ya aşı olmuşsundur ya da geçirmişsin bağışıklık kazanmışsın. sorun yok yani için rahat olsun canım

Yaa teşekkür ederim canım rahatlattın beni

arkadaşlar ya ben bugün 12+1 oldum ama kasıklarım sanki adet olacakmışım gibi ağrıyor normal midir ben adet olurken bile ağrım olmazdı. Gçenlerde de kanamam olmuştu ya korkuttu beni bu ağrı o yüzden.

Canım endişelenme, ağrı hepimiz de oluyor ama şiddetli ve farklı bir ağrıysa acile gidip gösterebilirsin, için rahatlamış olur ama benim genelde hep kasıklarımda ağrı var öyle düşünüyorum enfeksiyon da olabilir

Benim de 3. Regl dönemim yaklaştı o yüzden kasıklarımda ve belimde anlattığın gibi bi ağrı var canım. Şiddetli kramp sancı girmiyorsa sorun yoktur diye düşünüyorum

Kızlar biliyorum görüntü çok net değil maalesef doktorun cihazı hesap makinası gibi ama cinsiyet tahmini yapabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_30BD2C0C-C6B2-4096-A118-C0D41811EB94.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 55
Benim de 3. Regl dönemim yaklaştı o yüzden kasıklarımda ve belimde anlattığın gibi bi ağrı var canım. Şiddetli kramp sancı girmiyorsa sorun yoktur diye düşünüyorum
şiddettli değil ara ara giren bir ağrı ama olmuyordu birden olunca tedirgin oldum perşembe günü randevum var bir sorun olmazsa inşallah o gün gittiğimde sorarım. benim de normalde adete 1 hafta var belki ondandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…