- 10 Haziran 2024
- 1.614
- 1.965
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #9.941
hahahaha ayy evet o konuda harbiden yaramazım ya ama siz uyardınız ve tamam artık düzenli alıcamKız deme öyle folik asit içmeyen yaramazlar var aramızdasuuuduru68 benimki de çok zıpır ama yine multivitamini basıyorum bünyeye hayırlısı bu nasıl olacak bakalım bir de son trimester muz tahin ceviz yiyordum her gün. İyice kudursun diye
tamam canım merak etme sizi dinliyorumHarareti hormonlar yapıyor canım. Emzirirken de çok terliyor insan. Sen vitaminsiz kalma dişlerin saçların cildin mahvolur ciddiyim. Doktorunun sözünden çıkma sen
evet yaaayyyy çok sevindim canım maşallah :)nasıl dayanıyorsunuz bakmadan yaaaa bize görüntü gönder de bari biz tahmin edelim
Sen hem erkek hem kız düşünmeye basla araya zaman girince hemen bu olsun şu olsun diyen çok olur dediği gbibende öyle yapıcammmbi belli olsun da minnak
kız vallah ilk cocuğuma ben koyamadım eşim koydu ve oyüzden busefer benim hakkım ben koycam ama eşime dedim senin onayınıda alıcam merak etmeEn güzeli yabence en güzeli anlaşıp koymak. Ama hemfikir olunamiyorsa da annenin hakkıdır. Bu konuda sonuna kadar pozitif ayrımcılık yapıyorum
erkek belliSen hem erkek hem kız düşünmeye basla araya zaman girince hemen bu olsun şu olsun diyen çok olur dediği gbi
maşallah canım, inşallah geçecek lekelenmeler deKızlar 13+2 dün doktora gittik cinsiyeti göstermedi bizimkihiç mi tahmin yok dedim doktora kordonunu bacak arasına almış en ufak tahminim yok dedi ağzı açık yakaladık sizede gösteriyim kafa yapısından tahmin edenler oluyor bu arada kahverengi lekelenmem devam ediyor duphaston 2 kutu tekrar başlattı umarım geçer babylovee gibi bende bu durumu yaşıyorum sürekli ve hep kalbim ağzımda
teşekkür ederim canım inşallah geçicek yaamaşallah canım, inşallah geçecek lekelenmeler debence kız
Yarın ya da çarşamba da gidebilirsin canım, kontrol süren varsa (10gün) geçirmeden gidersen daha iyi olur tekrar ücret ödemezsin. sonuçların bence gayet güzel çıkmış, o pozitif yazanlar için de daha önce ya aşı olmuşsundur ya da geçirmişsin bağışıklık kazanmışsın. sorun yok yani için rahat olsun canımMerhaba güzel annelerçoğunuz benden öndesiniz güzel haberlerinizi okuyorum siz muhtemelen bu testleri daha önce yaptirdiniz… sizce bir sorun görünüyor mu? İnternete tek tek yazıp baktım biraz kafam karıştı sonra anlamaktan vazgectim.
Ben geçen hafta perşembe günü kan verdim, doktor bana haftaya gel dedi. Haftaya derken haftaya perşembe mi demek istedi sizce? yoksa yarın veya çarşamba da gidebilir miyim?Keşke sorsaydımmmm
Yaa teşekkür ederim canım rahatlattın beniYarın ya da çarşamba da gidebilirsin canım, kontrol süren varsa (10gün) geçirmeden gidersen daha iyi olur tekrar ücret ödemezsin. sonuçların bence gayet güzel çıkmış, o pozitif yazanlar için de daha önce ya aşı olmuşsundur ya da geçirmişsin bağışıklık kazanmışsın. sorun yok yani için rahat olsun canım
Bu konuda tecrübem yok ama nub ve kafatasına göre erkeğe benzettim ben canımArkadaşlar düşüncelerinizi söyler misiniz çok merak ediyorummEki Görüntüle 3605177
Teşekkür ederim zaten eğlence amaçlı bunlar rabbim nasıl nasip ederseBu konuda tecrübem yok ama nub ve kafatasına göre erkeğe benzettim ben canım
Ben kıza benzettim canımArkadaşlar düşüncelerinizi söyler misiniz çok merak ediyorumm
arkadaşlar ya ben bugün 12+1 oldum ama kasıklarım sanki adet olacakmışım gibi ağrıyor normal midirben adet olurken bile ağrım olmazdı. Gçenlerde de kanamam olmuştu ya korkuttu beni bu ağrı o yüzden.
Benim de 3. Regl dönemim yaklaştı o yüzden kasıklarımda ve belimde anlattığın gibi bi ağrı var canım. Şiddetli kramp sancı girmiyorsa sorun yoktur diye düşünüyorumarkadaşlar ya ben bugün 12+1 oldum ama kasıklarım sanki adet olacakmışım gibi ağrıyor normal midirben adet olurken bile ağrım olmazdı. Gçenlerde de kanamam olmuştu ya korkuttu beni bu ağrı o yüzden.
Bebeğin neresi olduğu net değil tahminde bulunmadı mı kuzumKızlar biliyorum görüntü çok net değil maalesef doktorun cihazı hesap makinası gibi ama cinsiyet tahmini yapabilir misiniz
şiddettli değil ara ara giren bir ağrı ama olmuyordu birden olunca tedirgin oldum perşembe günü randevum var bir sorun olmazsa inşallah o gün gittiğimde sorarım. benim de normalde adete 1 hafta var belki ondandırBenim de 3. Regl dönemim yaklaştı o yüzden kasıklarımda ve belimde anlattığın gibi bi ağrı var canım. Şiddetli kramp sancı girmiyorsa sorun yoktur diye düşünüyorum
yok aslında başka sebeple gittiğimiz için cinsiyeti hiç aklımıza gelmedi, baş sağ tarafta solda ayakları var ters duruyor birazBebeğin neresi olduğu net değil tahminde bulunmadı mı kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?