- 1 Nisan 2025
- 667
- 884
- 18
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #9.961
Canım merhaba öncelikle hayırlı olsun benim test sonucumu da aynı senin gibi sadece bu iki değer kırmızıydı Ben de çok endişelenip hemen hastaneye gitmiştim doktorum o iki değerin kırmızı olmasının çok güzel bir şey olduğunu o iki değere karşı bağışıklık kazandığımızı gösterdiğini söylemişti yani İçin rahat olsun tekrar Hayırlı olsun Sağlıklı kucağına al inşallahMerhaba güzel annelerçoğunuz benden öndesiniz güzel haberlerinizi okuyorum siz muhtemelen bu testleri daha önce yaptirdiniz… sizce bir sorun görünüyor mu? İnternete tek tek yazıp baktım biraz kafam karıştı sonra anlamaktan vazgectim.
Ben geçen hafta perşembe günü kan verdim, doktor bana haftaya gel dedi. Haftaya derken haftaya perşembe mi demek istedi sizce? yoksa yarın veya çarşamba da gidebilir miyim?Keşke sorsaydımmmm
saol canım şiddetli değil ara ara geliyor perşembe günü randevum var bir problem olmazsa inşallah gittiğimde söylerimCanım endişelenme, ağrı hepimiz de oluyor ama şiddetli ve farklı bir ağrıysa acile gidip gösterebilirsin, için rahatlamış olur ama benim genelde hep kasıklarımda ağrı var öyle düşünüyorum enfeksiyon da olabilir
Ayyy sabıra bak ben burdayım çatlıyorum doktor kesin değil dedi diyeyok aslında başka sebeple gittiğimiz için cinsiyeti hiç aklımıza gelmedi, baş sağ tarafta solda ayakları var ters duruyor biraz
Ben kız hissettim canım sanki kemik yapısı öyle gibiKızlar biliyorum görüntü çok net değil maalesef doktorun cihazı hesap makinası gibi ama cinsiyet tahmini yapabilir misiniz
haha ama ben acil gitmiştim kız önceliklerim vardı bir de daha küçük bizimki teyzesi kesin göremez diye düşünüyorumAyyy sabıra bak ben burdayım çatlıyorum doktor kesin değil dedi diye
yaa saol canımBen kız hissettim canım sanki kemik yapısı öyle gibiözel hastanedeki cihazlar bile neden böyle acaba o kadar muayene ücreti alıyorlar
yaa saol canımbence de yaaa çok saçma, yan odadaki doktora acilde gitmiştim onun cihazı nepnetti full hd ama çıkarırken ultrason kağıdını yırttı doktoruma da söyledim diğer doktorun cihazı daha net bunda göremiyorum ayarı bozuk galiba falan diye yoo aynı cihaz dedi ama yaptırmalılar bence bu gidişle doğumda görcem bebişimi yada doktorumu değiştircem. Doktoru da seviyorum ama cihazi sevmiyorum
Yırtılınca tekrar ultrason kağıdı vermedi miyaa saol canımbence de yaaa çok saçma, yan odadaki doktora acilde gitmiştim onun cihazı nepnetti full hd ama çıkarırken ultrason kağıdını yırttı doktoruma da söyledim diğer doktorun cihazı daha net bunda göremiyorum ayarı bozuk galiba falan diye yoo aynı cihaz dedi ama yaptırmalılar bence bu gidişle doğumda görcem bebişimi yada doktorumu değiştircem. Doktoru da seviyorum ama cihazi sevmiyorum
hep çok şanslıyımdırHangi doktora gidiyorsun canım, ben gerçi ilk doğumu mu Medipol Mega da yapmıştım ama Bahçelievler i de biliyorum genelde iyidir cihazları neden sana böylesi denk gelmiş
hep çok şanslıyımdırseymin ayvaz a gidiyorum canım, çok tatlı bir doktor ama cihazı iyi değil maalesef
yok ben kalkmıştım o sıra sonra tekrar çıkarıp vermedi. doktor siniyor içime de işte cihazı napsak kiYırtılınca tekrar ultrason kağıdı vermedi mibence de cihazda bir sıkıntı var gibi hiç net görüntü yakalayamamış ama doktordan memnunsan içine sindiyse değiştirme bence
Belki sonraki gittiğinde düzelmiş olur canımyok ben kalkmıştım o sıra sonra tekrar çıkarıp vermedi. doktor siniyor içime de işte cihazı napsak kibir kaç gittiğimde psikolojik baskı yapayım cihaz kötü diye belki baktırır
inşallah yaBelki sonraki gittiğinde düzelmiş olur canımzaten cinsiyet netleşir doktor söyler
Çok şükürrrCanım merhaba öncelikle hayırlı olsun benim test sonucumu da aynı senin gibi sadece bu iki değer kırmızıydı Ben de çok endişelenip hemen hastaneye gitmiştim doktorum o iki değerin kırmızı olmasının çok güzel bir şey olduğunu o iki değere karşı bağışıklık kazandığımızı gösterdiğini söylemişti yani İçin rahat olsun tekrar Hayırlı olsun Sağlıklı kucağına al inşallah
Kendi aramizda hep bi tahmin yürütüyorduk ama doktora gidince bebisin sagligina odaklanip sormak hic aklımıza gelmedi bile simdiye kadar. Tamam canimm söyleyeceğim tabikiaminnn inşallah canım, ne güzel ya merak etmeden öğrenmiş oldunuz hadi eşinle öğrenin bizede söyle miniği
Canimm cok sagoll insallah bebislerimiz hep saglikli olsunlarayyyy çok sevindim canım maşallah :)nasıl dayanıyorsunuz bakmadan yaaaa bize görüntü gönder de bari biz tahmin edelim
Buldugumda paylascam canimm
Bende erkek gibi hissediyorum senin bebeğiniKendi aramizda hep bi tahmin yürütüyorduk ama doktora gidince bebisin sagligina odaklanip sormak hic aklımıza gelmedi bile simdiye kadar. Tamam canimm söyleyeceğim tabiki
Canimm cok sagoll insallah bebislerimiz hep saglikli olsunlaryaa usg sine aksam baktim en son sonra ortaligi toparlarken nereye kaldirdiysam bulamiyorum simdi siz deyince baktim da. Bulursam atcam
Buldugumda paylascam canimmkoltugun arkasina düşmüş olma ihtimali var ben koltugu cekemeyecegim icin aksama bakabiliriz anca
Ben 2 rüya gördüm birinde kız birinde erkek. Ama erkek gördüğüm kucagimda uyuyordu kokumda. O gun uyandigim ay oglumuz olcak galiba demistim esime
Bide his olarakta erkek gibi geliyor bakalim nasipte ne varsa
Yia yirimStresine verip bu seferlik affediyorum bundan sonra doktora giden haber verecekartık aramızda bi bağ var bence birbirimizi merak ediyoruz güzel bir haber alınca mutlu oluyoruz bence bugün açın o kağıdı ya nasıl duruyorsunuz ben bir saniye duramazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?