- 16 Eylül 2024
- 5.615
- 5.005
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #9.981
Yaa öyle miiiBende erkek gibi hissediyorum senin bebeğinisağlıkla gelsinn önemli olan o
Seninde benimde ilk olunca ikisi de olur diyoruzYaa öyle miiioy sağlıklı olsuuunn.. oglum olsun da çok isterim,kızım olsun da çok isterim. Gercekten gorecegiz anneler hissediyor muymus
Senin ne zaman belli oluyor canimm
Ben de erkek hissediyorum kuzum sağlıkla kucağına al inşallahKendi aramizda hep bi tahmin yürütüyorduk ama doktora gidince bebisin sagligina odaklanip sormak hic aklımıza gelmedi bile simdiye kadar. Tamam canimm söyleyeceğim tabiki
Canimm cok sagoll insallah bebislerimiz hep saglikli olsunlaryaa usg sine aksam baktim en son sonra ortaligi toparlarken nereye kaldirdiysam bulamiyorum simdi siz deyince baktim da. Bulursam atcam
Buldugumda paylascam canimmkoltugun arkasina düşmüş olma ihtimali var ben koltugu cekemeyecegim icin aksama bakabiliriz anca
Ben 2 rüya gördüm birinde kız birinde erkek. Ama erkek gördüğüm kucagimda uyuyordu kokumda. O gun uyandigim ay oglumuz olcak galiba demistim esime
Bide his olarakta erkek gibi geliyor bakalim nasipte ne varsa
Yaa bu ne hizzz ne koydun yaa söyle söyleBen koydum bile adını eşime birakmadim hehe
Allahim bu ne hız kızlarBizim isimler hazırdı zaten cinsiyeti bekliyorduk. Artık ismiyle seviyoruz
benimki belli galiba söyleyimmiiKızlarrrcımm selamlarrr harika bir hafta olsunooo cinsiyetlerden sonra isimlerde belli olmaya başlamış isimleri belli olanlar söyleyin kızzz merak ettim
kac gun oldu canim fetal dna vereli. Bizde bu hafta vercez galiba. Aslinda ikilemdeyim verip vermeme konusunda ama bakalim.Seninde benimde ilk olunca ikisi de olur diyoruzben fetal sonucunu bekliyorum canım çıkınca arkadaşım öğrenecek bizde eşimle aramızda pastayla öğreneceğiz bu haftaiçi belli olur benimde cinsiyet
Yaaa cidden miii. Herkes erkek hissediyor benim bebisimi galibaaBen de erkek hissediyorum kuzum sağlıkla kucağına al inşallah
Bide soruyorrr söyleseneeeeebenimki belli galiba söyleyimmii
Oyş çok güzellAsel
ayy duygulanıyom galiba
ayy bilmiyorum bi bakıym dedim isimlere ve icime sinen ve anlamıda cok güzel olan bi isim diye cok beğendik eşimle
İnşallah teyzesi yaOyş çok güzelladıyla yaşasın prenseees
Tabi dogana kadar fikirler degismezse
Ayy gördüm canımm sağlıkla gelsin ismiyle yaşasınbenimki belli galiba söyleyimmii
Kuzu benim çok oldu ya 4 ünde verdim hala çıkmadı meraktan çatlıcamkac gun oldu canim fetal dna vereli. Bizde bu hafta vercez galiba. Aslinda ikilemdeyim verip vermeme konusunda ama bakalim.
Ay sizinde az kalmis o zamannn. Hadi bakalim saglikla gelsin kuzularimiz.. katılıyorum ayrica ilk olunca gerçekten hic bir ayrım yapmiyor insan önce sağlık
Daha yolumuz uzunİnşallah teyzesi yavallah şimdi bu ismi çok beğendik içimize cok sindi bakalım ne olcak en son
Anlamı da güzelmiş yazmışsın şimdi gördüm canımİnşallah teyzesi yavallah şimdi bu ismi çok beğendik içimize cok sindi bakalım ne olcak en son
Yaa baya olmuuus. Niye cikmadi acaba. Hangi firmaydi canim ?Ayy gördüm canımm sağlıkla gelsin ismiyle yaşasınçok duydum ama anlamını bilmiyorum ne demek
Kuzu benim çok oldu ya 4 ünde verdim hala çıkmadı meraktan çatlıcamdetaylı ultrason da yaptı doktorum çok şükür her şey normal çıktı içim rahat ama insan uzun süre olunca merak ediyor
çok teşekkür ederiz teyzesiDaha yolumuz uzunhic belli olmaz bu yolda ne isilerle karsilacagimiz
Asel güzel isim ama degismezse de
evet demiAnlamı da güzelmiş yazmışsın şimdi gördüm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?