Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Bende erkek gibi hissediyorum senin bebeğini sağlıkla gelsinn önemli olan o
Yaa öyle miii oy sağlıklı olsuuunn.. oglum olsun da çok isterim,kızım olsun da çok isterim. Gercekten gorecegiz anneler hissediyor muymus
Senin ne zaman belli oluyor canimm

Yaa öyle miii oy sağlıklı olsuuunn.. oglum olsun da çok isterim,kızım olsun da çok isterim. Gercekten gorecegiz anneler hissediyor muymus
Senin ne zaman belli oluyor canimm
Seninde benimde ilk olunca ikisi de olur diyoruz ben fetal sonucunu bekliyorum canım çıkınca arkadaşım öğrenecek bizde eşimle aramızda pastayla öğreneceğiz bu haftaiçi belli olur benimde cinsiyet

Ben de erkek hissediyorum kuzum sağlıkla kucağına al inşallah

Seninde benimde ilk olunca ikisi de olur diyoruz ben fetal sonucunu bekliyorum canım çıkınca arkadaşım öğrenecek bizde eşimle aramızda pastayla öğreneceğiz bu haftaiçi belli olur benimde cinsiyet
kac gun oldu canim fetal dna vereli. Bizde bu hafta vercez galiba. Aslinda ikilemdeyim verip vermeme konusunda ama bakalim.
Ay sizinde az kalmis o zamannn. Hadi bakalim saglikla gelsin kuzularimiz.. katılıyorum ayrica ilk olunca gerçekten hic bir ayrım yapmiyor insan önce sağlık

Ben de erkek hissediyorum kuzum sağlıkla kucağına al inşallah
Yaaa cidden miii. Herkes erkek hissediyor benim bebisimi galibaa amin kuzucum insallah aminnn... hepimiz saglikla kavusalim evlatlaromiza

Bu arada yeni okuyorum mesajlari kasık agrisi demissin, ben her regl tarihi yaklastiginda agrilsr cektim 3 ay oldu bu ay en fenasini yasadim. Bel agrisini ve gezen kasık agrisini bir tam gün yaşadım. Ve cok korktum hep wcye korkarak gittim.
Doktoruma da yazmak istemedim bunu. Ama muayeneye gidince soyledigimde bide bizim kayıp geçmişi oldugu icin doktorum bir daha mutlaka haberim olsun dedi. Senin icin önemsiz ama bizim icin önemli olabilir bazi durumlar dedi. Regl tarihin yakınsa o agri olabiliyor canim. Regl agrisi gibiyse agrin özellikle. Sagli sollu agrilar ise cok korkma. Ama rahat etmeyeceksen yazabiliyorsan doktoruna yaz veya bir acil servise görün. Kanama vs yasadigin icin de ekstra tedirgin oluyorsun anliyorum seni ..

benimki belli galiba söyleyimmii
Ayy gördüm canımm sağlıkla gelsin ismiyle yaşasın çok duydum ama anlamını bilmiyorum ne demek
Kuzu benim çok oldu ya 4 ünde verdim hala çıkmadı meraktan çatlıcam detaylı ultrason da yaptı doktorum çok şükür her şey normal çıktı içim rahat ama insan uzun süre olunca merak ediyor

Yaa baya olmuuus. Niye cikmadi acaba. Hangi firmaydi canim ?
Ay dedigin dogru insan bir test yolu beklerken hersey yolunda oldugunu bilse de strese giriyor. Cogu firma max 10 gun diyor sonuclar icin ki o kadar da sürmüyor baya uzamis sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…