Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Yaaa cidden miii. Herkes erkek hissediyor benim bebisimi galibaa 😍😍 amin kuzucum insallah aminnn... hepimiz saglikla kavusalim evlatlaromiza🙏

Bu arada yeni okuyorum mesajlari kasık agrisi demissin, ben her regl tarihi yaklastiginda agrilsr cektim 3 ay oldu bu ay en fenasini yasadim. Bel agrisini ve gezen kasık agrisini bir tam gün yaşadım. Ve cok korktum hep wcye korkarak gittim.
Doktoruma da yazmak istemedim bunu. Ama muayeneye gidince soyledigimde bide bizim kayıp geçmişi oldugu icin doktorum bir daha mutlaka haberim olsun dedi. Senin icin önemsiz ama bizim icin önemli olabilir bazi durumlar dedi. Regl tarihin yakınsa o agri olabiliyor canim. Regl agrisi gibiyse agrin özellikle. Sagli sollu agrilar ise cok korkma. Ama rahat etmeyeceksen yazabiliyorsan doktoruna yaz veya bir acil servise görün. Kanama vs yasadigin icin de ekstra tedirgin oluyorsun anliyorum seni ..
En iyi senin anladığını biliyorum canım benim inşallah geçecek bu günler ya çok olumlu düşünüyorum bizler için valla inşallah sağlıkla alıcaz kucağımıza bebişleri 😍 perşembe sorarım artık doktoruma ya evham yapacağım kadar değil sanırım

Yaa baya olmuuus. Niye cikmadi acaba. Hangi firmaydi canim ?
Ay dedigin dogru insan bir test yolu beklerken hersey yolunda oldugunu bilse de strese giriyor. Cogu firma max 10 gun diyor sonuclar icin ki o kadar da sürmüyor baya uzamis sizin
Ya araya bayram girdi ama bayram bizim bayramımızdı onunla alakası olduğunu sanmıyorum bilemedimm 😬 eurofins canım 7-10 iş günü dediler bugün tam 9. İş günü
Ben bu Fetal DNA sonucu beklerken meraktan çatlamam inşallah🤣 günler geçmiyor ya sanki😅 firmayı arasam hızlandırırlar mı acaba yoksa bana gülerler mi😂
bu ben 😅😅

En iyi senin anladığını biliyorum canım benim inşallah geçecek bu günler ya çok olumlu düşünüyorum bizler için valla inşallah sağlıkla alıcaz kucağımıza bebişleri 😍 perşembe sorarım artık doktoruma ya evham yapacağım kadar değil sanırım
İnşallah kuzum aminn.. saglikla evlatlarımızı kucagimiza alalım İnşallah 🙏 hep pozitif olmaya çalışalım.
Aşırı fazla bir agri degilse evham yapma gercekten gececektir. Benim tam regl gününden bir gun once oluyordu iste belim komple bir gün ağrıdı. Ayni zamanda kasık ağrısı eslik ediyordu. Ben arastirdigimda vucut regli hatirlarmis bszi kisilerde ondan olabilirmis. Gittiginde sorarsin doktoruna 🌸
Ya araya bayram girdi ama bayram bizim bayramımızdı onunla alakası olduğunu sanmıyorum bilemedimm 😬 eurofins canım 7-10 iş günü dediler bugün tam 9. İş günü

bu ben 😅😅
O zaman eli kulaginda desene. Sonuc gelmek üzere. Aslinda firma yetkilisine mesaj atsaydin😁 bi darlasaydin

bu ben 😅😅
Yemin ederim 9. Gün çıldırırım artık🤣🤣 sabah bir numara aradı dedimki aha çıkmış baktımki anket yapıyorlarmış😣

İnşallah kuzum aminn.. saglikla evlatlarımızı kucagimiza alalım İnşallah 🙏 hep pozitif olmaya çalışalım.
Aşırı fazla bir agri degilse evham yapma gercekten gececektir. Benim tam regl gününden bir gun once oluyordu iste belim komple bir gün ağrıdı. Ayni zamanda kasık ağrısı eslik ediyordu. Ben arastirdigimda vucut regli hatirlarmis bszi kisilerde ondan olabilirmis. Gittiginde sorarsin doktoruna 🌸

O zaman eli kulaginda desene. Sonuc gelmek üzere. Aslinda firma yetkilisine mesaj atsaydin😁 bi darlasaydin
Aradım kadını ama toplantıdaymış beni arayacak 1 saat içinde 🤣 darlama zamanı geldi artık yetoo
Yemin ederim 9. Gün çıldırırım artık🤣🤣 sabah bir numara aradı dedimki aha çıkmış baktımki anket yapıyorlarmış😣
Ayy hiç sorma kuzum 2 hafta sonu girdi araya yaa

annabelica annabelica sizden sonra Selahattin beye bende gittim ilk çocuk olunca cinsiyet için devleti bekleyemedimm😄 Aralık anneleri bir kızda benden geliyoorrr 😄🩷 bu arada cinsiyet tahmini için ultrason attığımda çoğunluk kız demişti bildinizz
yaaa bi kız daha mı cok sevindim canım ben ne tahmin etmiştim acaba😍💞

kız ismine karar veerdim ama erkek ismine karar veremedik benim istediğimi eşim kabul etmiyor eşimin dediğini ben, zaten kız hissediyorum o yüzden çok düşünmedim erkek ismi :anneadayı:
Bizde hiç erkek ismi düşünmediğimizi farkettik 😅 ama kız kadar çeşitli isim yok sanki erkek için yaa seçmesi daha zor

haha ama ben acil gitmiştim kız önceliklerim vardı bir de daha küçük bizimki teyzesi kesin göremez diye düşünüyorum😂😂 kesin olmayınca da insan ne yapacağını bilemiyor zaten o da zor be ne zaman sonraki randevun
Kaç haftalık canım ben 13 +4 de gittim sonraki randevum 16 temmuz :dua:

Bizde hiç erkek ismi düşünmediğimizi farkettik 😅 ama kız kadar çeşitli isim yok sanki erkek için yaa seçmesi daha zor
bence de zor yaa hiç bir isim oturmadı kafamda, sende de oluyor mu bilmiyorum, bir isim düşüyorum erkek için sonra diyorum ki bunu koyarsam çok yaramaz olabilir vazgeçiyorm 😅😅

bence de zor yaa hiç bir isim oturmadı kafamda, sende de oluyor mu bilmiyorum, bir isim düşüyorum erkek için sonra diyorum ki bunu koyarsam çok yaramaz olabilir vazgeçiyorm 😅😅
Olmaz mıııığğğğ bide etrafımda duyduysam o isimdeki çocukla kıyaslıyorum o çok yaramazdı şöyleydi böyleydi diye😅 erkek isimleri çok sert o yüzden böyle oluyor bence mesela poyraz rüzgar demir vs çok güzel isimler ama anlamına bakınca çocuğun mizacı öyle olur mu diye insan düşünüyor 😅

Back
X