Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Olmaz mıııığğğğ bide etrafımda duyduysam o isimdeki çocukla kıyaslıyorum o çok yaramazdı şöyleydi böyleydi diye😅 erkek isimleri çok sert o yüzden böyle oluyor bence mesela poyraz rüzgar demir vs çok güzel isimler ama anlamına bakınca çocuğun mizacı öyle olur mu diye insan düşünüyor 😅
ayy evet evet tam da baktığım isimler yaaa 😅😅 güzel ama yükü ağır isimler gerçekten 😅😅

Kızlar merhabalar, cinsiyet tahmininde bulunur musunuz? Birde hangi fotoğraf bacak arası??

Eklentiler

• IMG_20250616_150137.webp
    IMG_20250616_150137.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_2025-06-16-14-59-59-051_com.miui.mediaviewer.webp
    Screenshot_2025-06-16-14-59-59-051_com.miui.mediaviewer.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_2025-06-16-14-47-51-331_com.miui.mediaviewer.webp
    Screenshot_2025-06-16-14-47-51-331_com.miui.mediaviewer.webp
    16 KB · Görüntüleme: 31
Gerçi sonuç bugün çıksa bile hemen öğrenemeyeceğiz ama olsun sonuç çıksın 😅Sen ne zaman verdin kanı canımm
Geçen hafta Salı günü verdim sabah, benim saydığıma göre 24 hazirana kadar yolu var😞 keşke bu hafta belli olsa🤗 inşallah sağlıklı haberler alalım🤲🏻

Doktorum da kıza benziyor dedi en son erkek de benziyor olabilir 2 hafta sonra bakalım dedi size göre nub teorisine göre nedir ? Tahminde bulunur musunuz?? 🥰
Canım ben nub çok göremedim baş şeklinden öyle bir tahmin yaptım burdan okuduğum kadarıyla🤣 şimdi profesyonellerimiz gelir🤗😍🤣

Selam herkese. Bugün kontrole gittik, her şey yolunda. Cinsiyeti zaten fetal ile öğrenmiştik ama pipisini gösterdi doktor baya 🙈 detaylı ultrason gibi bir şey yaptı, her uzvuna baktı, vitaminler aynen devam. 1 ay sonra görüşelim dedi ama tatilde olacağımız için 1.5 ay olacak ara, ben o kadar ara vermek istemiyorum ama bakalım belki gittiğim yerde kontrole giderim bi. Umarım herkes iyidir, iyi haberler almıştır 🙏💐

Geçen hafta Salı günü verdim sabah, benim saydığıma göre 24 hazirana kadar yolu var😞 keşke bu hafta belli olsa🤗 inşallah sağlıklı haberler alalım🤲🏻
Belki seninki erken çıkar belli olmaz bu işler 🤩 geç olsun güç olmasın güzel sonuç alalım ❤️
ayyy hadi bakalm senin de geliyor hayırlısıyla cinsiyet :halay: :anneadayı::nazar:
Tey tey teyyyy gelsin artıkk 🤩
Ay hadi bakalim 1 saat dolmak üzere haber gelince bize de söyle 😅
Bence kadın bana dönmeyecek 🤣 ararsa söylerim hemen ❤️

Back
X