Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
1000042129.webp

Kızlar cinsiyet tahmininde bulunur musunuz karından usg doktor çok hareketli haftaya belli olur dedi ama dayanamıyorum :)

Selam herkese, ben duzenli takip edip yazmaya firsat bulamayanlardanim. Bugun cinsiyet ogrendik, erkek dedi doktor ama kesin mi diince onumuzdeki ay bakariz yine dedi ama asagidan gorsellerde baya net gibi geldi bana siz ne diyosunuz?🤔Eki Görüntüle 3605285
Evet benimki de böyleydi bacak arası dolu maşallah ♥️

Herkese merhabaa. Uzun zamandır takipte olup yazmaya fırsat bulamayanlardanım burada konuşulanlar içimi rahatlattı. Bayram öncesinde ikili tarama testim yüksek çıkmıştı moral olarak kötüydüm fetal dna yaptırmıştık az önce sonucum geldi şükür iyiymiş bebeğim. Fetal dna sonucunu bekleyen anneler varmış sağlıkla güzel haberler alın en kısa sürede 🙏🏻🙏🏻

Kızlar bende muayeneden çıktım ve bebeğim göstermedi cinseyetini ya doktorum bayağı uzun baktı aslında ama yok yani. Ama her şeyimiz çok güzel gidiyor çok şükür önemli olan o benim için 😍 112 gram olmuşuz, bacaklarını hareket ettiriyordu bacak arası gözüküyordu aslında ama doktorum bir şey demedi emin olamadi yani çok heyecanlanmiştim :/ neyse o iyi olsunda artık bir dahaki sefere 😍😍

Kızlar bende muayeneden çıktım ve bebeğim göstermedi cinseyetini ya doktorum bayağı uzun baktı aslında ama yok yani. Ama her şeyimiz çok güzel gidiyor çok şükür önemli olan o benim için 😍 112 gram olmuşuz, bacaklarını hareket ettiriyordu bacak arası gözüküyordu aslında ama doktorum bir şey demedi emin olamadi yani çok heyecanlanmiştim :/ neyse o iyi olsunda artık bir dahaki sefere 😍😍
Evet benimki de bacaklarını oynatıyordu hatta doktor çok hareketli boy ölçüsünü alamıyorum dedi ama cinsiyete bakmadı gibi haftaya cinsiyet hakkında konuşuruz dedi oysa bugün çok umutluydum 🤭

Herkese merhabaa. Uzun zamandır takipte olup yazmaya fırsat bulamayanlardanım burada konuşulanlar içimi rahatlattı. Bayram öncesinde ikili tarama testim yüksek çıkmıştı moral olarak kötüydüm fetal dna yaptırmıştık az önce sonucum geldi şükür iyiymiş bebeğim. Fetal dna sonucunu bekleyen anneler varmış sağlıkla güzel haberler alın en kısa sürede 🙏🏻🙏🏻
Gözün aydın canım çok sevindim maşallah🧿🥰🥰 çok teşekkür ederim inşallah🤗

Back
X