Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Kızlar ya bu bebeklerin kalp atış hızı hakkında da cinsiyet yorumluyorlar ya o doğru mu acaba 😂😂 140 in üstünde kız altında olursa erkek falan diyorlar o konuda yorumunuz nedir merak ettim benim oğlumda 120 130 araligindaydi bu da 167 çıktı bugün

Kızlar ya bu bebeklerin kalp atış hızı hakkında da cinsiyet yorumluyorlar ya o doğru mu acaba 😂😂 140 in üstünde kız altında olursa erkek falan diyorlar o konuda yorumunuz nedir merak ettim benim oğlumda 120 130 araligindaydi bu da 167 çıktı bugün
Sayısal olarak bilmiyorum ben ama sakin sessiz bir kalp atışıydı benimki kızımda at koşuyor gibi sesler çıkıyordu oğlumda sakindi bu da erkek diye hissediyorum belirtiler de ona dair 😀

Ben de bir süre takip ettim ama son muayenelerde doktor hiç kalp atımını söylemedi en son 145'ti 1 ay oldu. oğlum da tam hatırlamıyorum ama 140'ların altındaydı kesin yani

Kalp atışı diyen de var canım ikili taramada beta değerine bakıp söyleyen de . Ben arkadaşımdan duymuştum o kız demişti fetal dna da öğrendim kız olduğunu 💕💕 tesadüf olabilir tabi bilemiyorum

Kalp atışı diyen de var canım ikili taramada beta değerine bakıp söyleyen de . Ben arkadaşımdan duymuştum o kız demişti fetal dna da öğrendim kız olduğunu 💕💕 tesadüf olabilir tabi bilemiyorum
Benim oğlumda yavaştı ama bunda bayağı hızlı geldi bana da ondan sordum canım, sağlıkla gelsinler inşallah ♥️♥️

Sayısal olarak bilmiyorum ben ama sakin sessiz bir kalp atışıydı benimki kızımda at koşuyor gibi sesler çıkıyordu oğlumda sakindi bu da erkek diye hissediyorum belirtiler de ona dair 😀
Kizlar heyecanlı oluyorsa demek ki 😂😂 ben normalde sormam yani ama bugün merak ettim hızlı geldi kulağıma ve hızlıymişda yavrum zaten 😀😀

Selam herkese, ben duzenli takip edip yazmaya firsat bulamayanlardanim. Bugun cinsiyet ogrendik, erkek dedi doktor ama kesin mi diince onumuzdeki ay bakariz yine dedi ama asagidan gorsellerde baya net gibi geldi bana siz ne diyosunuz?🤔Eki Görüntüle 3605285
Önümüzdeki ay daha neye bakcakmis doktorcugunuz erkek oldugunu cümle aleme gostermis yakışıklı daha napsin😅😍 sağlıkla gelsin hepsi inşallah 💙

Back
X