Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
iyi bari canım en azından peynir falan yemiş oluyorsun,kaşar peyniri kilo aldırıyormuş bebeğe. Limonlu suyla idare ediyorum valla :cry:

Çok şükür canın yeni başladım yiyorum kaşar peyniri şükürler olsun diyorum, sen de dikkat et üşütmemeye de çalış o da etkiliyor

annabelica annabelica Valla ben de dinlerim. Hem çok eşyayı sevmem. Hem lojmanda oturuyoruz ev küçük. Hem de eşimin işinden dolayı sık tayin görüp taşınıyoruz. Ha bir de ikiz benim yavrularım zaten ister istemez biraz fazla eşya olacak. O yüzden gereksizleri söyleyecek birine aşırı ihtiyacım var 🤗
Ya ben kiraz çekirdekli kemer patik falan aldım mesela gaz sancısına iyi gelir diye. Bir kez bile kullanmadım. Puset için ana kucağı için sineklik tarzı bişey aldım boşa gitti. Banyo oturağı banyo şapkası gibi birşeyler aldım bir kez bile kullanmadık. Destekli oturması için minder türü birşey aldım boşa gitti. Aldığım tonla oyunca boşa gitti sürekli leğen kepçe bunlarla oynuyor şu an 🤣🤣 oioi tüm seti aldım ki en gereksiz şey de o oldu benim için. Kaşıklar falan o kadar kötü ki. Niye böyle bir alışveriş akımı var bilmiyorum. Bence bu tuzağa düşmeyin🤣Reflü yatağı kullanamadım kaykay gibi aşağı kayıyordu çocuk çok hareketli uyuyan bir bebekti. Ama bunu kullanan çok var ona bişey diyemem. Bir sürü emzik aldım çünkü tutmayınca farklı marka arayışlarına girdim hepsini denedim tutmadı. Boşa gitti emzikler. Kardeşi tutar umarım 🤣 emzik askısı kutusu falan bir sürü de ıvır zıvır aldım özenip hepsi gereksiz. Bez stoklamayacağım dedim ama 3 numara çok gidiyor dediler diye ondan almıştım bu arada. Kızım o kadar iriydi ki bir paket kullanip hemen 4e gectik. Uzun zamandir da 6 numaradayiz 🤣 bez asla ama asla almayın. Aklıma bunlar geliyor şimdilik ama konuları açıldıkça yorum yaparım. Kıyafet konusunda ben çok mantıklı alışveriş yapmışım. O da büyük beden alarak ☺️ daha önce de yazdım kış bebeği oldukları için bol giysinler 3-6 ay yenidoğan döneminde bile giydirdim ben. En gerekli şey de bence süt sağma makinesi bu arada. Ben lansinoh kullandım

Kızlar bizim de isimlerimiz hazır 🌸
Cinsiyetler belli olana kadar bir kız bir erkek ismi vardı kafamızda. Aynı cinsiyet olsaydı ikinci ismi düşünecektik ama bir kızımız bir oğlumuz olacağını öğrendiğimiz günden beri isimleriyle de hitap ediyoruz artık bebeklerimize 🥰
Sonradan karar değiştirmezsek Yiğit & Yaren olacak inşallah 💙🩷
Yaa mükemmel. Adıyla yaşasın kuzular 🥰

ayy çok tatlı bir isimm eridim🥹😍❤️

yazalım ya bence gizlencek bişey değil sonucta burda tatlı bir kücük aile gibi bişey olduk🥰

yaz lider teyzesii😂🥰 hadi bismillah😂

ayy eridim bu nee😍 ikiz ve uyumlu isimler Allahim yicemmm❤️
Kız lider diyip durma bana gaza geliyorum 🤣🤣 liste tutuyorum sadece 🥰 Asel prensesimi de ekliyorum o zaman hemen 🥰

Sağlıkla gelsinler bende ikiz çok istemiştim bence çok şanslısınız 🥰🥰 isimlerine de bayıldım yaaa 🤩 ayy şükür ki bulantı kusmalardan şu konulara geldik be 🥹🤓
Evet ya cidden içimiz şişti ilk zamanlar. Hala var bulantı ama cinsiyet konuları başlayınca şenlendi ortalık 🤣🤣

cogunluga gore karar verelim ama bence kalabilir hem fikir vermis oluruz birbirimize, bizimki Mavi olacak 😍 burada da kolay telaffuz edilebilecek bi isim olsun istedik, bi de hamile kalmaya calışma surecinde Mavi ismiyle cok tesadüfler yasamistim o yuzden ismiyle gelmis oldu 😍
Ya ne güzel isim öyle ne güzel bulmuşsunuz 🥰Ben de Türkçe karakter kullanmak istemezdim ama iki kızımda da kullanıyorum 🤣

yine sağolsunlar benim bu aralar tek şikayetim çocuk isimlerine çok karışıyor onun beğendiklerini ben çok ağır buluyorum benim beğendiklerimi de o beğenmiyor bu konuda sinirlerimi oynatıyor🤣 Alaz ismini beğendim bayıldım Malaz derler çocuğa diyor gıcık adam 😤 😡
Yaa ne güzel isimmiş ısrar et bence 🤣🤣

O zaman eşiniz klasik isimler seviyor herhalde, mesela oğlumda ben Kerem ismini beğenmiştim o da Ali ekledi Ali Kerem oldu 😀 şimdi de Ertuğrul koycam erkek olursa diyor 😂 sadece şu şekilde gülüyorum ona🤣 bu arada ben de eski isimleri çok severim bu yeni nesil isimlerini hiç sevemedim. Hatta belki kızım olursa diye bile düşünüp buldum ama onu da kimse beğenmiyor 😀😀 Zehra veya Rüveyda 😍 @cebellato
Yukarıda da yazdım anne baba ne derse o. Kimseye tek kelime etmek düşmez ☺️

Kızlar bir dahaki kontrole detaylı mı gircz doktor hiç bahsetmedi benim kontrol 16 temmuz o zaman 18 haftalık oluyor kuzum :KK200:
Benim doktorum 15-16-17 den birinde gel üçlü test yapayım dedi. Üçlüde hata payı çok ama yaptıracağım yine de ne zararı olabilir ki ☺️ 20-24 arası da detaylı oluyor diye hatırlıyorum. Bir sonraki muayene detayliya gönderir artık

Yaaa Allah'ım sana güç kuvvet versin kuzum :( haşlanmış patates falan da mideni bulandırıyor mu,inşallah geçecek en kısa zamanda, çektiğin çilelerin de mukafatını alırsın inşallah 🙏🏻 gün gece başım çok ağrıyordu erkenden uyudum grip oluyorum galiba kırılıyorum bende, hapşuruklarım da durmuyor korkuyorum hapşururken :(
Çok geçmiş olsun canım 😢♥️

Back
X