Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Sağlıkla gelsin ay canım maşallah🥰🥰 hurafe analizi yap hemen🤣🤣
Hemmen yapıcamm 😅
Ayyyyy Pamlok Pamlok inanamıyorum, canım çocuk ya şakacı şey annesine neler de yapıyor 😍🥲
Kız benim de eşimin hisleri mi tutacak acaba dersin 😂 sağlıkla gelsin inşallah 🥰
Olur mu oluurr vallahi hiç belli olmaz 🤩
Belli olmuş bile ben yazana kadar 🤣🤣 sağlıkla gelsin kuzumuz ya yerim ben onu 😘 ismi ne olacak 🤣
Kız ismimiz hazırdı ama erkek hiç düşünmedik yaaa 😅 ama yakın zamanda yazarım biz karar veririz hemen 🥰

Hurafe analiz alert 🚨‼️

Bulantı kusma feci halde (5 kilo verdirdi)
Tatlı isteği sıfırdan bile az tiksindim resmen
Tuzlu ve ekşiye düştümmm
Çin takvimi : kız
Yüzük testi : kız
Doktor sol yumurtan tutmuş demişti
Koku hassasiyeti had safhadaa
Sivilce adet tarihlerim yaklaşınca çıktı baya
Göbek şekli belli değil daha göbeğim yok
Kasık ya da bel ağrısı pek olmadı kuyruk sokumu ağrım oldu yürüdükçe
Nabzı 170 çıkmıştı son kontrolde.

Aklıma gelenler bunlar kızlar neredeyse hepsi kız çocuk belirtisi olmasına rağmen ta ta ta tammmm nur topu gibi bir erkek 🤣

Hurafe analiz alert 🚨‼️

Tuzlu ve ekşiye düştümmm

Aklıma gelenler bunlar kızlar neredeyse hepsi kız çocuk belirtisi olmasına rağmen ta ta ta tammmm nur topu gibi bir erkek 🤣
Ay mükemmel 😂😂 bizimkiler neden böyle şeyler yapıyor benimde hepsi tersiydi kız çıktı iyi mi 😂 maşallah canım benim sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻❤️

Sende de ters köşe mi olacağız bakalım 🤣 sağlıkla gelsinler ya ne güzel büyüdüler de cinsiyetleri de belli oluyor kuzuların 🥹♥️

Ayy bu günlere şükür, şurada diyorduk ya hani zamanı gelecek cinsiyet konuşacağız çok şükür 😍 Hayırlıı canım ya ben oğlan çocuklarını çok seviyorum, kız da öyle tabi ki 🥰 hepsi başımızın tacı 😍

Kızlarrr benim bebe tam bir şakacı çıktıııı 😅 benden de bir erkek yazın orayaa 🤣🤣 bu kadar bulantıya rağmen erkoymuş yavrum 🤣🤣
yaaa yicemmm ya çok tatlı bi kutlama olmuş ama resim harika!😍 bi erkek bebiş bizi yine yanılttı hadı geride kalanlara hayırlısı🤣 sağlıkla gelsin kücük beyimiz isim düşündünüzmü?😍

Hurafe analiz alert 🚨‼️

Tuzlu ve ekşiye düştümmm

Nasıl göbeğin çıkmaz nasıl nasıl nasıl 🤣🤣 bende mi erken çıktı acaba 5 aylık gibiyim :anneadayı: senin bebişş herkesi şaşırttı bencee, şakacı bebo :KK200:

yaaa yicemmm ya çok tatlı bi kutlama olmuş ama resim harika!😍 bi erkek bebiş bizi yine yanılttı hadı geride kalanlara hayırlısı🤣 sağlıkla gelsin kücük beyimiz isim düşündünüzmü?😍
Hemen hızlıca bir kutlama oldu hiç uzatmadık 🤣 eşim bu kesin mi diyo kız istiyodu 🤣🤣 bide kendimizi kıza çok şartlamıştık yaa o yüzden biraz garip olduk 😅 tabii ki sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun en önemlisi işin şakası bu 🙏 hep kız hissettiğimiz için erkek ismi düşünmedik kuzum bide dediğim gibi erkek ismi bulmak çok zor geliyor ya 🥲

Kızlar herkese merhaba ☀️ 10+2 cinsiyet tahmini yapar mısınız 😍

Eklentiler

• IMG_3892.webp
    IMG_3892.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_3890.webp
    IMG_3890.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 33
Benim de çok çıkmadı ama yavaştan başlıyor yakında anlaşılır, şu an kimse anlamıyor ben de hiç kimseye hamileyim demiyorum 😌🤭😂
Evet bende öyleyim ama garip bir şekilde pantolonlar karnımı rahatsız ediyor daha rahat şeyler giyme isteği var seninde öyle mi

Back
X