Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Canım KDV ile birlikte 530 dolar ödeme yaptık ve duyduğum en pahalı fiyatı biz vermişiz. Diğer iller bu firmada daha ucuz gerçekten. Size ne kadar fiyat verdiler?
Ya gercekten neden bu kadar pahali ben anlamadim herkes daha uygun fiyatlara yaptirmis sanki. Bana da ayni fiyati verdiler. Ankaradayiz diye mi bu fiyatlar veriliyor anlamadim..
22.000 bin diyelim diyorlar birde. Cok şaşırdım.

Ya gercekten neden bu kadar pahali ben anlamadim herkes daha uygun fiyatlara yaptirmis sanki. Bana da ayni fiyati verdiler. Ankaradayiz diye mi bu fiyatlar veriliyor anlamadim..
22.000 bin diyelim diyorlar birde. Cok şaşırdım.
Canım inan ki ben de anlamadım. Senin gibi ben de Ankara diye mi düşündüm. Özellikle de herhangi bir kurumla indirim anlaşması var mı diye sordum. Olmadığını ve bu fiyatlar üzerinden başka indirim olamayacağını belirtmişlerdi...

Bence dogru düşünüyoruz Ankarada olduğumuz icin yine fazladan ödüyoruz sanki. Bende sordum hicbir indirimleri yokmus. Iki firma ile görüştüm zaten ikisi de ayni fiyatlari verdi nerdeyse. Eurofinsteki kadin aslnda baska bir paket önerdi ama doktorumuzun ismini duyunca baska bir paket önerdi. O iki paketin arasinda da 3bine yakin fark var. Her türlü 22bin diyor iki firma da kisaca

Sende İstanbulda oldugun icin 30 dolar uygun ödemiş olmussun demek ki hangi firmaydi senin
Panorama canım. Paket falan farkı mı acaba bak şimdi kafam karıştı bizim ki eksik mi acaba bende hiç bişey sormamışım hep doktor ve eşim görüştü ben sadece kan verdim ve sonucu doktorla görüştüm o kadar

Olabilir canim 3 farkli paket var bize önerdiği plus paket. Belki seninki basic diye bir paket var o dur.
Plus paket oneriyorlar aslinda direkt ama.

Bana folik asit devam demişti 13.haftada gynoferrosanol verdi.Şimdi elimdekileri bitir ondan sonra multivit adı verdi onu al dedi
Anladım canım bana demir günlük mg olarak fazla geldi acaba yanlışlık mı oldu diye düşünüyorum. Multivit de 17 mg demir hapında 100 mg demir var 217 mg oluyor günde kafam karıştı

Kızlar merhaba, şu an 15.haftadayım ölçümlerde 16. Hafta çıkıyor. 2. Trimester da rahat edeceğim dedim ama hiç öyle olmadı. Tansiyonum çok düşüyor. Geceleri sıçrayarak uyanıyorum ve nefes alamadığımı hissediyorum. Gündüzde olmaya başladı nefes alsamda nefessiz kalıyormuşum gibi geliyor. Çarpıntı oluyor bildiğiniz aksiyete. Daha önceki gebeliklerinizde veya şimdilerde olan varmı nasıl başa çıkılır lütfen fikri olanın desteğini beklerim

Bana da doktor yönlendirmesine özel fiyat zaten bu demişlerdi. Diğer türlüsünü düşünemiyorum bile

Olabilir canim 3 farkli paket var bize önerdiği plus paket. Belki seninki basic diye bir paket var o dur.
Plus paket oneriyorlar aslinda direkt ama.
Ya hayatım benim doktorum eşimin eniştesi açıkçası onlar firmayla görüştü soracakmış ona muhtemelen paket farkıdır. Ben kayıplardan endişeliydim içim rahat etsin diye yaptık açıkçası. Yoksa sadece detaylı ultrason öneriyor diğerlerini yapma demişti bana

Bana da doktor yönlendirmesine özel fiyat zaten bu demişlerdi. Diğer türlüsünü düşünemiyorum bile
Doktorunun ismini ve onerdigi paketi sordun mu peki ? Ben bunu sorunca plus paket öneriyor dedi bizim doktor icin. Su an 490$ + KDV dedi panorama.
Canım benim basic paketti sadece 3 hastalığa bakıldı. İkiz olduğu için mi fazla aldılar anlamadım.
Aslinda sana da ikiz gebelik plus paket onerebilirlermis. Ama kesinlikle ikiz gebelik oldugu icin fazla fiyat vermislerdir. Çünkü o soruyu bana da sordular.

Canim belkide ekstra indirim saglanmistir sana. Veya normal fiyattir. Çünkü bende burda gördüğüm bir cok kisi senin odedigin miktar kadar ödemiş. Bize ekstra yüksek fiyat cikardilar benim düşüncem. Birde zam gelecekmis zaten bu fiyatlara bile.

Ay daha ne yapacaklar ya yazık valla. Hayatım yani açıkçası keşke dinleseydim de yapmasaydım dedim sonra. içim rahatlayınca konuşmak kolay tabi sonuca rağmen yine de detaylı ultrasona yönlendirecek eğer çok kafana takmayacaksan bebiş iyi gidiyor zaten ikili yaptır sonra haftası gelince detaylı yaparsın sadece benim fikrim tabi daha tecrübeliler belki başka düşünür

Canım çift yumurta ikizinde sadece temel paket var. Başka paket yok zaten. Ona da 480 dolar +%10 KDV den 530 dolar dediler. Olay sağlık hele ki doğmamış bebeklerimiz olunca iş biraz para odaklı ilerliyor bu kurumda. Öyle düşündüm ben.

Vallahi bende bilmiyorum daha ne kadar yukseltecekler fiyatlarini zaten epey yüksek..
Ahh iste dedigin gibi sonuclari gördün icin rahatladi ondan simdi öyle dusunebiliyorsun kuzum ama olsun feda olsun diyoruz canı sagolsun bebislerimizin benimde kaybım var.. her yapilacak testi yaparak ilerlemeye kararimizi en bastan vermiştik bizde esimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…