Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Bu arada kızlar ben de detaylı için randevuyu 5 Ağustosa almaya karar verdim randevu bulabilirsem tabiki
Sağlıklı güzel haberlerle inşallah canım ayrıntılı çok güzel oluyor
Özelde mi devlette mi yaptırcaksın cnm

Bu arada sen benden usg fotosu istemiştin ama bugün kız kendini göstermeyince odaya gir çık çikolata ye geri gel falan derken dr da bizde atladık unuttuk istemeyi

Maşallah sağlıkla gelsin paşa
Amin canım beniiiim. Aminnn ay cok heyecanlı birseymiiiis sağlıkla gelsin hepimizin bebisler insallah
Ayyy evett erkek demiştim maşallah canım sağlıkla kucağına al oğluşunu
Cok sagol canımmm sağlıkla gelsin hepsi.. hepsi gözümüzün nuru gercekten kız da erkek de ayri ayri cok güzel duygular bence

Kızlaaaaar bizde cinsiyetimizi öğrendik
Listeye bir Erkek de bizden ekleyeliiiim
Oğlumuz oluyor kızlaaaaar
Bir çoğunuz bildinizz
Ne güzel bi gün oldu ya cinsiyetler belli oluyor birer birer birinci trimester rehaveti üstümüzden kalktı valla hayırlı olsun minik oğluş

Bi tek seni bildim galibaa sağlıkla gelsin minik oğluşlarımızzzz kaynanalar belli oluyor yavaş yavaş
Ayyyy deme öyle kaynana oluciiiz gercekten sen yazinca bi an farkina vardim gözlerim falan doldu,esime okudum o da sagolsun hemen zaten beni kızdırıyor evlenip gidecek karisini bizden cok sevecek diyor. Ay bana geliyleeeer
Cok sagol kuzuumm ogullarımız geliyooor

Canlarım hepinize selam, hepinizi çok özledim, çok zorlu bir ay süreci geçirdik, özelden yazanlar tek tek soranlar hepinize dönüş yapacağım, babam aort damarı yırtılması sonucu zor bir ameliyat ve uzun süre yoğun bakımda tedavi gördü, zor bir süreçti ben tek kız olduğum için hep ben ilgilendim annem yalnız kalmasın diye, ben ve bebeğimiz gayet iyiyz bu gün 13+0 olduk

Hangi doktorda doğum yapmıştın canim memnun kalmış miydin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…