- 24 Ekim 2024
- 611
- 492
- 18
- Konu Sahibi annabelica
-
- #10.501
Ay senin yorumlarını çok beğeniyorum bir tahmin de ben alabilir miyimmmmUSG isteriiiz
Ben herkese erkek diyorumAy senin yorumlarını çok beğeniyorum bir tahmin de ben alabilir miyimmmm
Teşekkür ederimmmmmBen herkese erkek diyorumsanki bu kuş da erkek gibi heh sağlıkla gelsin
Hayirrrrr bana kız demiştinnnn baaakBen herkese erkek diyorumsanki bu kuş da erkek gibi heh sağlıkla gelsin
Elimden geldiğince devam ettireceğim inşallahsuper hareket etmek, hafif yürüyüşler bu zamanda hem bebege hem bize iyi geliyor, iyi yapıyorsun
Maşallah sağlıkla gelsin paşaKızlaaaaar bizde cinsiyetimizi öğrendik
Listeye birErkek de bizden ekleyeliiiim
Oğlumuz oluyor kızlaaaaar
Bir çoğunuz bildinizz
Sağlıklı güzel haberlerle inşallah canım ayrıntılı çok güzel oluyorBu arada kızlar ben de detaylı için randevuyu 5 Ağustosa almaya karar verdim randevu bulabilirsem tabiki
Ayyy evett erkek demiştim maşallah canımKızlaaaaar bizde cinsiyetimizi öğrendik
Bir çoğunuz bildinizz
Kız benceeAy senin yorumlarını çok beğeniyorum bir tahmin de ben alabilir miyimmmm
Amin canım beniiiim. Aminnn ay cok heyecanlı birseymiiiisMaşallah sağlıkla gelsin paşa
Cok sagol canımmmAyyy evett erkek demiştim maşallah canımsağlıkla kucağına al oğluşunu
Ne güzel bi gün oldu ya cinsiyetler belli oluyor birer birerKızlaaaaar bizde cinsiyetimizi öğrendik
Bir çoğunuz bildinizz
Bi tek seni bildim galibaaKızlaaaaar bizde cinsiyetimizi öğrendik
Bir çoğunuz bildinizz
Ay gercekten yaaaNe güzel bi gün oldu ya cinsiyetler belli oluyor birer birerbirinci trimester rehaveti üstümüzden kalktı valla hayırlı olsun minik oğluş
Ayyyy deme öyleBi tek seni bildim galibaasağlıkla gelsin minik oğluşlarımızzzz kaynanalar belli oluyor yavaş yavaş
Hangi doktorda doğum yapmıştın canim memnun kalmış miydin o zamanAlın kısmı biraz daha geniş olunca erkek mi diyorlardı sanki ona göre erkek ama ince de bir kemik yapısı var gibi Buna göre de kız hadi bakalım :)) Bu arada ultrason resmini görünce Anılarım canlandı ben de oğlumu Çakmak Erdem Hastanesi'nde doğurmuştum 9 yıl önce
Canım zayıfsan olabilir hissedilmeyecek bir zaman değil yani mümkündür
Kan verenlerde ben duymuştum böyle bir şey olabiliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?