Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Adıyla yaşasın kuzu. Adı da pek bi güzel masallah

Himm oyle miymis. O zaman sana mecburen onu yapmislar canım demek ki. Ya bence tüm firmalar öyle. Eurofins ile görüştüm bizim dr.un onerdigi paket o firmada da 22.300 müş mesela. Firmanin kendi onerdigi paket daha uygundu dr un paket icerigi daha farkliymis.
Birazcik bizim nasil olsa ne fiyat verirlerse odeyecegimizi düşünerek fiyat belirleniyor sanki.

Kızlar selam, ismi eşimle düşündük 'Nil' koyalım diyoruz :) Öğretmenler vs Nil tanıdığı olanlara sorum benim hiç tanıdığım yokta, nasıl oluyorlar akıllı uslu çocuklar mı ? :)
Benim arkadaşım vardı. Çok tatlı sakin bir kızdı ve çok güzeldi. Bir de yeğenimin arkadaşı var. O da çok güzel bir kız ama biraz daha deli dolu bisey Niller güzel oluyor bence

Ay canım benim rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah için ferah olsun tertemiz olacak ve sağlıkla gelecek bebeğin inşallah

Ay canım benim rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah için ferah olsun tertemiz olacak ve sağlıkla gelecek bebeğin inşallah
Aminn canım benim aminnn inşallah sağlıklı güzel haberlerini alcaz hep Allahım yavrularımızı sağlıkla dogurup büyütmeyi kolay hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah

8+6 karından ultrasonla çekildi cinsiyet tahmini yapabilecek var mı acaba

Eklentiler

• IMG_20250616_223900.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 34
8+6 karından ultrasonla çekildi cinsiyet tahmini yapabilecek var mı

Eklentiler

• IMG_20250616_223900.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 34
Evet bende öyleyim ama garip bir şekilde pantolonlar karnımı rahatsız ediyor daha rahat şeyler giyme isteği var seninde öyle mi
ben sanirim son 2-3 haftadir asla kot pantalon, dugmeli bi sey, tayt vs giyemiyorum allahtan hep bol bol beli lastikli altlarım varmis da üstüme yapistilar oldugum yerde henüz havalar tam isinmadi ısınsa rahatlicam elbiselere geçiş yapicam sonra kasima kadar elbise giyerim herhalde

Bende öyle canım ya L ve XL beden kıyafet sipariş ettim bide elbise gerçekten çok kurtarıcı özellikle yazın

Uygunmus canim senin firma.

Sende pahali yaptiran gruptansin gel sarılalım bebislerimizin canı sagolsun
Sen kaça yaptırdın kuzum mesajları kaçırdım ya hiç araştırmadım doktor bu firmayı söyledi bide bazı firmalarda hatalar vs olmuş o yüzden fiyat fazla olsun ama içimiz rahat olsun önemli olan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…