- 18 Temmuz 2022
- 6.336
- 10.648
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #10.481
Adıyla yaşasın kuzu. Adı da pek bi güzel masallahSağolunnn kızlarr göstermedi kndni o kadar inat etti ki çıktım çikolata yedim tekrar girdim sonra bomboş bacak arasını gördüm
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahannabelica ismimiz hazır Elif Nisa
Himm oyle miymis. O zaman sana mecburen onu yapmislar canım demek ki. Ya bence tüm firmalar öyle. Eurofins ile görüştüm bizim dr.un onerdigi paket o firmada da 22.300 müş mesela. Firmanin kendi onerdigi paket daha uygundu dr un paket icerigi daha farkliymis.Canım çift yumurta ikizinde sadece temel paket var. Başka paket yok zaten. Ona da 480 dolar +%10 KDV den 530 dolar dediler. Olay sağlık hele ki doğmamış bebeklerimiz olunca iş biraz para odaklı ilerliyor bu kurumda. Öyle düşündüm ben.
Benim arkadaşım vardı. Çok tatlı sakin bir kızdı ve çok güzeldi. Bir de yeğenimin arkadaşı var. O da çok güzel bir kız ama biraz daha deli dolu biseyKızlar selam, ismi eşimle düşündük 'Nil' koyalım diyoruz :) Öğretmenler vs Nil tanıdığı olanlara sorum benim hiç tanıdığım yokta, nasıl oluyorlar akıllı uslu çocuklar mı ? :)
Ay canım benim rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahVallahi bende bilmiyorum daha ne kadar yukseltecekler fiyatlarini zaten epey yüksek..
Ahh iste dedigin gibi sonuclari gördün icin rahatladi ondan simdi öyle dusunebiliyorsun kuzumama olsun feda olsun diyoruz canı sagolsun bebislerimizin benimde kaybım var.. her yapilacak testi yaparak ilerlemeye kararimizi en bastan vermiştik bizde esimle
Amin canımAdıyla yaşasın kuzu. Adı da pek bi güzel masallah
Ben bozmadım o hurafeyiBen onu diyecektim genelde midesi bulanmayanlar kız, midesi bulananlar erkek geliyor hayırlısı bakalım
Aminn canım benim aminnn inşallah sağlıklı güzel haberlerini alcaz hepAy canım benim rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahiçin ferah olsun tertemiz olacak ve sağlıkla gelecek bebeğin inşallah
Hiç bir fikrim yok ama kız gibi hissettim
Ben bozmadım o hurafeyi
Ben 15bine yaptırmıştım ama farklı firmaYa gercekten neden bu kadar pahali ben anlamadim herkes daha uygun fiyatlara yaptirmis sanki. Bana da ayni fiyati verdiler. Ankaradayiz diye mi bu fiyatlar veriliyor anlamadim..
22.000 bin diyelim diyorlar birde. Cok şaşırdım.
ben sanirim son 2-3 haftadir asla kot pantalon, dugmeli bi sey, tayt vs giyemiyorum allahtan hep bol bol beli lastikli altlarım varmis da üstüme yapistilarEvet bende öyleyim ama garip bir şekilde pantolonlar karnımı rahatsız ediyor daha rahat şeyler giyme isteği var seninde öyle mi
super hareket etmek, hafif yürüyüşler bu zamanda hem bebege hem bize iyi geliyor, iyi yapıyorsunDoktor 6. aya kadar kilo almamı yasakladı o sebeple durum buduryürü babam yürü :))
Canım görmedim mesajını biz eurofins için hepsini kapsayan teste 500€ verdikKızlar arada kaynadı sorum yukarda, fetal dna icin panorama ve eurofins icin ne kadar ödeme yaptınız?
Bende öyle canım ya L ve XL beden kıyafet sipariş ettim bide elbise gerçekten çok kurtarıcı özellikle yazınben sanirim son 2-3 haftadir asla kot pantalon, dugmeli bi sey, tayt vs giyemiyorum allahtan hep bol bol beli lastikli altlarım varmis da üstüme yapistilaroldugum yerde henüz havalar tam isinmadi ısınsa rahatlicam elbiselere geçiş yapicam sonra kasima kadar elbise giyerim herhalde
Uygunmus canim senin firma.Ben 15bine yaptırmıştım ama farklı firma
Sende pahali yaptiran gruptansin gel sarılalımCanım görmedim mesajını biz eurofins için hepsini kapsayan teste 500€ verdik
Evet kuzum ya önemli olan o inşallahHaklısın ya ben de kilo konusunda hassasım çok aşırı kilom yok ama verdim de zaten, alsam üzülürdüm işin bu tarafı da üzücü ama olsun bunlar en tatlı kilolar öyle düşün
Sen kaça yaptırdın kuzum mesajları kaçırdımUygunmus canim senin firma.
Sende pahali yaptiran gruptansin gel sarılalımbebislerimizin canı sagolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?