Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Herkes artik uzun isim mesaisi surecine giriyo ikinci de erkek olsun, ayni cinsiyet olsunlar istiyodum icten ice ama isim konusu beni korkutuyodu cunku 3 yil once oglum icin aylarca dusunup ortak begendigimiz ve icimize sinen tek bir isim bulabilmistik, ikinciye kalmadi

Kızlar selam, ismi eşimle düşündük 'Nil' koyalım diyoruz :) Öğretmenler vs Nil tanıdığı olanlara sorum benim hiç tanıdığım yokta, nasıl oluyorlar akıllı uslu çocuklar mı ? :)
Akademisyen arkadaşım var cok tatlı birisi cok severim herkesle samimi dost canlısı dürüst bir insandır. Sizin nilinizde size huzur mutluluk getirsin hayırlı evlat olsun inşallah

Evet canım, aceleci değilim aslında, bekleyeceğim, bazen geliyorlar bana arada böyle ayy ne ki acaba cinsiyeti diye kurcalayasım geliyor, sonra sabırlı ol nihayetinde öğreneceksin diyorum hep aynı zamanlara denk geleceğiz gibi

Nedense insan bir heyecana giriyor nerde absürt bir isim varsa onu koyuyor

evet evet ben de öyle oluyorm ama sen daha sabırlısın bana göre sağ salim öğrenelim de valla en son öğrenelim yapcak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…