Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Ay sen bizi cok merakta bıraktın iyi olmana ve bebeginin iyi olmasina da cok sevindim
Babacigina da cok cok gecmis olsun canim bir an önce toparlanır inşallah

daha once de söylemiştim ben cinsiyeti öğrenince direkt kendimi Hürrem gibi hissetmeye baslamistim allah bize kocalarimizin anneleriyle empati yapabilme fırsatı verdi bakalim bizi neler bekliyor

Geçmiş olsun canım Allah tez vakitte sağlığına kavuşmayı nasip etsin inşallah

Ay sen bizi cok merakta bıraktın iyi olmana ve bebeginin iyi olmasina da cok sevindim
Babacigina da cok cok gecmis olsun canim bir an önce toparlanır inşallah
Geçmiş olsun canım Allah tez vakitte sağlığına kavuşmayı nasip etsin inşallah
Çok çok teşekkür ederim canlarım benim, amin inşallah, bebeğim benimle kalması mücizeydi gerçekten bu süreçte

ayy maşallah yaa çok mutlu oldum canım
Canimmm ya cok teşekkür ederim çok saglikla gelsin evlatlarimiz inşallah
daha once de söylemiştim ben cinsiyeti öğrenince direkt kendimi Hürrem gibi hissetmeye baslamistim allah bize kocalarimizin anneleriyle empati yapabilme fırsatı verdi bakalim bizi neler bekliyor
Hahahah gercekten o his bi geliyo insana. Kız ben kötü gelin degilim Allah'tan empati yaparken de cok yorulmam inşallah (bide kvden dinlemek lazim) oy saka bir yana ben oğlumu da onun karısını da yeeerim yeriiiimm. Kız gelinim de daha yeni dogacak belki annesinin karnindaa yazzzzıkkk

Ayy dogru biz seninle hep ayni belirtileri yaşıyorduuuuk ay bana da kız gibi geldi senin bebis durusu falan.
Hangi firmaya verdin fetal dna yi. Bende bu hafta verecegim.

Ayy dogru biz seninle hep ayni belirtileri yaşıyorduuuuk ay bana da kız gibi geldi senin bebis durusu falan.
Hangi firmaya verdin fetal dna yi. Bende bu hafta verecegim.
Aşkım evet bende bir afalladım kendimi erkeke odaklamıştım, bacak arası bomboştu kızımın ya, ama kafa yapısı falan kıza benziyor bencede
Eurofins yaptırdım canım, normalde 11.hafta verecektim ama bu olaylardan dolayı dün verebildim anca
Sen nereyi düşündün

Olsun canim onemli degil 11.haftadan itibaren sıkıntı yok zaten. Bende eurofins ve panorama arasindayim ama galiba panoramayi tercih edecegiz. Ne kadar ödeme yaptin kuzum ?

Ya evet durus kafa yapisi falan kız gibii ama ben seninkini de erkek olur diyordum hayat böyle iste ters köşeler olabiliyor. Oy seveyim onu beeen

Ay bana da yorum yapar mısın ? Doktor tahmini söyledi

Canımmm maşallah hayırlı sağlıklı evladını sağlıkla büyüt inşallah ya ben de öğreneyim litfeeen yarın kan verişimin 6. Günü allahım aklıma mukayet ol hurafe incelemesi bekliyoruz yap hemen

Evet aşkım Peri kızım geliyor sende inşallah oğluşunu sağlıcakla kucağınıza alın
Canım ninalia yaptırdım tam kapsamlı 500 euro aldılar benden

Hahaha bende de farkındalık oldu benimde kayınvalidemle aram çok iyi şükürler olsun onun gibi bir kaynana olursam ne ala gelinle de birbirlerini sevsinler el üstünde tutsunlar daha ne isterim beni erkek çocukla ilgili enerjisini nasıl yöneteceğim düşündürüyor en çok

Ay bana da yorum yapar mısın ? Doktor tahmini söyledi
Yaa seninki icin cok aradayimmm yuz kafa sekli erkek gibi ama egik gibi nub denilen yer. Ama icimden erkek demek geliyooor

Canim cok gecmis olsun Allah sifa versin ben cok giremiyorum görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…