- 23 Ekim 2024
- 3.807
- 5.983
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #10.681
Nasıl aşılayacaklar çok merak ediyorum bunuAaa bizimki kız da olsa erkekte olsa pilot olacak zaten kaçışı yok sjsjsjs eşimin özel isteği
Aşkımmm hoş buldumseninde babana çok geçmiş olsun , erkende öğrensen bir şey olmuyormuşta, yırtıkla gitmek baya sıkıntılıymış. Ameliyattan çıkamayabilir içinizden vedalaşın diyince yıkıldık resmen, ama babamıda bebeğide Allah bize bağışladı
Yaaabencede dr yanılmadı adam çok tecrübeli, ama kendini garantiye almak istedi kesin değil bu haftada falan diye, çünkü saniyesinde kız dedi benimki bacakları kaldırmış ekran görüntüsü atıyorum şimdi
Kızlar günaydın neler yapıyorsunuz kaç gündür girmedim mesajlar çoktu okuyamadım. Ben pazartesi işe başladım biraz zorlandım ilk gün ama sonra alıştım. Fetal sonucum daha çıkmadı bekliyorum. Şuan yaşadıklarım ; karın kasık ağrısı oluyor bazen ve bel ağrısı . Sizde durumlar nasıl
Evet canım garantici davrandı bence de çünkü gerçekten bomboştu kendi gözlerimle gördümCanim sen de 13te gitmiştin dimi. Benim doktorum da 13+1de bacak arası bomboş kesin kız dedi. Senin doktorun çok garantici davranmış. Benim doktoruma gelsen sana da kesin kız derdi11-12 olsa risk belki ama 13te net göründüyse degismez artık
Bencede bencede katiiliyorum bu bolge sakin sessiz güvenliÇok var daha ya düşünmek istemiyorum biz böyle zıbın patik olayını seviyoruz burası güvenli bölge
Canim benim çok teşekkür ediyorumCanımmm hayırlı olsun çok sevindimm sağlıkla gelsin bebetongüzel günler yakındırr
Benim bebişim erkek canım karıştırdın galibaaAy ben yeni gördüm bunu, erkek hissim doğru çıktı demekhayırlı olsun sağlıkla gelsin
babylovee canım sizinki de hayırlı olsun, kızçe annesi oluyorsun
Olcturdum ben ama ben istedim de ölçtü yoksa bakmıyorduArkadaşlar rahim agzi uzunluğunu ölçtüren var mi doktora en son gittiğimde bi dahaki kontrolde olcelim dedi rutin bisey dedi de sizi de merak ettim
Canim bende de oluyor kasık ve bel ağrısı. Bu sabah uyandigimda sol kasığım batar gibi agriyordu. Simdi de hala araliklarla devam ediyor. Dün de sag kasık artı böbreklerin oldugu taraf agriyordu nereden ciktiysa bilmiyorum.. bel agrim da su an dahi var. Genel olarak bende de oluyor agrilar.Kızlar günaydın neler yapıyorsunuz kaç gündür girmedim mesajlar çoktu okuyamadım. Ben pazartesi işe başladım biraz zorlandım ilk gün ama sonra alıştım. Fetal sonucum daha çıkmadı bekliyorum. Şuan yaşadıklarım ; karın kasık ağrısı oluyor bazen ve bel ağrısı . Sizde durumlar nasıl
Canim bende hala progestan kullanıyorum. Ama birakmak mi gerekmis ki. Kullanmanin bir zarari oluyor muymus acaba.Benimkini ölçtü canım dün, hem amniyo sıvısına baktı, hem rahim ağzı kapanmış dedi, ilaçları komple bırak dedi progestanları ben hala alıyordum
Canim sen daha ne kadar kullanacaksın progestan bisey dedi mi doktor ? Ben de bırakmıştım geçen hafta kanama olunca kullan dedi 1 hafta daha 13. Haftamdayim sen kaçıncı haftadasinCanim bende de oluyor kasık ve bel ağrısı. Bu sabah uyandigimda sol kasığım batar gibi agriyordu. Simdi de hala araliklarla devam ediyor. Dün de sag kasık artı böbreklerin oldugu taraf agriyordu nereden ciktiysa bilmiyorum.. bel agrim da su an dahi var. Genel olarak bende de oluyor agrilar.
Hele biraz ayakta kalinca hemen sırtım ağrıyor üst taraflar.
Canim bende hala progestan kullanıyorum. Ama birakmak mi gerekmis ki. Kullanmanin bir zarari oluyor muymus acaba.
Anladim normal cikti mi peki bi de vajinal ultrasonla mi bakılıyor onaOlcturdum ben ama ben istedim de ölçtü yoksa bakmıyordu
Canim benim kendi doktorum aslinda hic gerek yok kullanma demisti ama ben kendimi iyi hissediyorum kullaninca dedim o da kullan o zaman demisti ve son muayenede sormak aklima gelmedi birakayim mi diye. Sonraki muayeneye de daha 10 gun falan var kullanmanin bir zarari var mi bilmiyorum ki bende. Bende 13+4 üm canim.Canim sen daha ne kadar kullanacaksın progestan bisey dedi mi doktor ? Ben de bırakmıştım geçen hafta kanama olunca kullan dedi 1 hafta daha 13. Haftamdayim sen kaçıncı haftadasin
Yok kuzum karından ölçtü 53mm çıktı gayet iyi dedi sanırım uzunluğu az çıkanlar icn vajinalden tekrar bakılıyorAnladim normal cikti mi peki bi de vajinal ultrasonla mi bakılıyor ona
16+4um hala duphaston ve progestan kullanıyorumCanim benim kendi doktorum aslinda hic gerek yok kullanma demisti ama ben kendimi iyi hissediyorum kullaninca dedim o da kullan o zaman demisti ve son muayenede sormak aklima gelmedi birakayim mi diye. Sonraki muayeneye de daha 10 gun falan var kullanmanin bir zarari var mi bilmiyorum ki bende. Bende 13+4 üm canim.
Kullananlar aydinlatsa bizi aslinda
Bence su an lekelenme filan yoksa birak eğer olursa da kullanmaya basla zaten doktorlar da öyle bi durumda hemen kullandırıyorCanim benim kendi doktorum aslinda hic gerek yok kullanma demisti ama ben kendimi iyi hissediyorum kullaninca dedim o da kullan o zaman demisti ve son muayenede sormak aklima gelmedi birakayim mi diye. Sonraki muayeneye de daha 10 gun falan var kullanmanin bir zarari var mi bilmiyorum ki bende. Bende 13+4 üm canim.
Kullananlar aydinlatsa bizi aslinda
Maşallah canim iyi cikmis gayetYok kuzum karından ölçtü 53mm çıktı gayet iyi dedi sanırım uzunluğu az çıkanlar icn vajinalden tekrar bakılıyor
Olcturmeyi ihmal etmemek lazım bundan sonra her gittiğimde baktircam ben bu şekilde bebeğini kaybeden çok okudum bu forumda yaMaşallah canim iyi cikmis gayet
Evet banada bi dahakine ölçeriz dedi merak ediyorum o yuzden ben de okudum hep insan korkuyor 16 haftalik filan olucam o zaman inşallah güzel cikarOlcturmeyi ihmal etmemek lazım bundan sonra her gittiğimde baktircam ben bu şekilde bebeğini kaybeden çok okudum bu forumda ya
İnşaallah güzelim kalbini ferah tut bebişin iyi sen iyisin olumlama yap sürekliEvet banada bi dahakine ölçeriz dedi merak ediyorum o yuzden ben de okudum hep insan korkuyor 16 haftalik filan olucam o zaman inşallah güzel cikar
Ahahaja bizim evde zaten hazır bir kokpit var orada hazırlayacakmış çoocuumuuNasıl aşılayacaklar çok merak ediyorum bunuözel günlerde sadece uçak mı alacaklar hediye olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?