Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149

Öyle canım gerçekten, çok şükür herkesin sağlığı yerinde

Kızzz ben bunun totosunu dişlerim, çok tatlı şey bu ya bence de kızçe bu bomboş

Canım ben de de ağrılar var, şiddetli değilse sorun oluşturmaz ama lekelenme vs varsa acile gitmek faydalı diye düşünüyorum

Bizler bıraktığın gibi ben de iş yerinde zorlanıyorum ama evde dursam da patlarım böyle değişik bir kısır döngü

Sağlıkla gelir sonucunuz inşallah

Evet canım garantici davrandı bence de çünkü gerçekten bomboştu kendi gözlerimle gördüm görmesem belki içimde kuşku kalırdı. 12+0 çıktı ultrason kağıdında. 12 bitmiş demek oluyor sanırım yani bugün 13. Haftanın içine girdim. Değişmez dimi sence

Canim bende de oluyor kasık ve bel ağrısı. Bu sabah uyandigimda sol kasığım batar gibi agriyordu. Simdi de hala araliklarla devam ediyor. Dün de sag kasık artı böbreklerin oldugu taraf agriyordu nereden ciktiysa bilmiyorum.. bel agrim da su an dahi var. Genel olarak bende de oluyor agrilar.
Hele biraz ayakta kalinca hemen sırtım ağrıyor üst taraflar.
Benimkini ölçtü canım dün, hem amniyo sıvısına baktı, hem rahim ağzı kapanmış dedi, ilaçları komple bırak dedi progestanları ben hala alıyordum
Canim bende hala progestan kullanıyorum. Ama birakmak mi gerekmis ki. Kullanmanin bir zarari oluyor muymus acaba.

Canim sen daha ne kadar kullanacaksın progestan bisey dedi mi doktor ? Ben de bırakmıştım geçen hafta kanama olunca kullan dedi 1 hafta daha 13. Haftamdayim sen kaçıncı haftadasin

Canim sen daha ne kadar kullanacaksın progestan bisey dedi mi doktor ? Ben de bırakmıştım geçen hafta kanama olunca kullan dedi 1 hafta daha 13. Haftamdayim sen kaçıncı haftadasin
Canim benim kendi doktorum aslinda hic gerek yok kullanma demisti ama ben kendimi iyi hissediyorum kullaninca dedim o da kullan o zaman demisti ve son muayenede sormak aklima gelmedi birakayim mi diye. Sonraki muayeneye de daha 10 gun falan var kullanmanin bir zarari var mi bilmiyorum ki bende. Bende 13+4 üm canim.
Kullananlar aydinlatsa bizi aslinda

16+4um hala duphaston ve progestan kullanıyorum

Bence su an lekelenme filan yoksa birak eğer olursa da kullanmaya basla zaten doktorlar da öyle bi durumda hemen kullandırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…