- 15 Mayıs 2022
- 1.759
- 2.227
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #10.701
Ben hiç ölçtürmedim kaçıncı haftada ölçülmesi gerekiyorOlcturmeyi ihmal etmemek lazım bundan sonra her gittiğimde baktircam ben bu şekilde bebeğini kaybeden çok okudum bu forumda ya
2.trimester itibariyle ölçülüyor galiba kuzumBen hiç ölçtürmedim kaçıncı haftada ölçülmesi gerekiyor
Canim iste insan güvenemiyor ki birakmaya da.. çünkü hamilelikte lekelenme vs ne zaman gelecek bilemiyorsun. Ben 16.haftaya kadar kullanmaya niyet ettim en basindan beri ama. Bakalim gittigimde sorcam doktora. Direkt mi keser kademeli mi keser. O ne derse onu yaparim artik.Bence su an lekelenme filan yoksa birak eğer olursa da kullanmaya basla zaten doktorlar da öyle bi durumda hemen kullandırıyor
Canımsın16+4um hala duphaston ve progestan kullanıyorum
Söyledi bebeğim biraz daha devam edelim sonra duphastonu bırakırız progestan devam dediCanımsınteşekkür ederim cevap icin kuzum bende 16 haftaya kadar kullanayim diyorum doktorun da görüşünü alıp. Sana birakacagin zamanla ilgili bilgi verdi mi
O zaman bir sonraki muayenede ölçebilir teşekkür ederim kuzu2.trimester itibariyle ölçülüyor galiba kuzum
Canım yok doğuma kadar kullananlar var, benim tüp bebek olduğu için mart sonundan itibaren kullanıyordum artık bırakabilirsin dedi, ben olayım başka yaniCanim bende de oluyor kasık ve bel ağrısı. Bu sabah uyandigimda sol kasığım batar gibi agriyordu. Simdi de hala araliklarla devam ediyor. Dün de sag kasık artı böbreklerin oldugu taraf agriyordu nereden ciktiysa bilmiyorum.. bel agrim da su an dahi var. Genel olarak bende de oluyor agrilar.
Hele biraz ayakta kalinca hemen sırtım ağrıyor üst taraflar.
Canim bende hala progestan kullanıyorum. Ama birakmak mi gerekmis ki. Kullanmanin bir zarari oluyor muymus acaba.
Aşkım kademeli kestiriyor bana gün aşırı yaptı dozu azalttırdı öyle birakıcam birden bırakırsan kanaman olabilir dediCanim iste insan güvenemiyor ki birakmaya da.. çünkü hamilelikte lekelenme vs ne zaman gelecek bilemiyorsun. Ben 16.haftaya kadar kullanmaya niyet ettim en basindan beri ama. Bakalim gittigimde sorcam doktora. Direkt mi keser kademeli mi keser. O ne derse onu yaparim artik.
Bilemiyorum kiAnladım canım bana demir günlük mg olarak fazla geldi acaba yanlışlık mı oldu diye düşünüyorum. Multivit de 17 mg demir hapında 100 mg demir var 217 mg oluyor gündekafam
Amin inşallah hepimizinkiSağlıkla büyüsün canım
Ben daha bir gün olsa bekleyemeyecek kadar heyecanlıydım dün@suuuduru68Pamlok yaptı :)
babylovee da kağıda yazdırmıştı ama parti oldu mu bilmiyorum
Başkada yoktu sanırımbiz sabırsız team
Allahım hayırlı sağlıklı etsin maşallahKızlaaaaar bizde cinsiyetimizi öğrendik
Listeye birErkek de bizden ekleyeliiiim
Oğlumuz oluyor kızlaaaaar
Bir çoğunuz bildinizz
Benimde öyle cnm sordum dr a multivitamin 17 miligram yetersiz dedi o yüzden artı 100 miligram feramat kullanıyorum 117 miligram toplam aynıyızAnladım canım bana demir günlük mg olarak fazla geldi acaba yanlışlık mı oldu diye düşünüyorum. Multivit de 17 mg demir hapında 100 mg demir var 217 mg oluyor gündekafam karıştı
Ay bence de beklenmez ya bekleyene helal olsun. doktorum tam cinsiyeti açıklayacakken söyleyeyim mi yoksa yazayım mı dedi ben anlamadım, ne diyor diyorum içimden sonra uyandım söyleyin söyleyin dedimBen daha bir gün olsa bekleyemeyecek kadar heyecanlıydım dün
Benim kan ilacında sabah-akşam 1 yazıyor yani günde 217 mg oluyor. Acaba yanlışlık mı oldu diye düşünüyorum. Kafam çok karışık şu an ne yapsam bilmiyorumBenimde öyle cnm sordum dr a multivitamin 17 miligram yetersiz dedi o yüzden artı 100 miligram feramat kullanıyorum 117 miligram toplam aynıyız
Heee tm şimdi anladım yanlışlık 217 yazdın sanmıştımBenim kan ilacında sabah-akşam 1 yazıyor yani günde 217 mg oluyor. Acaba yanlışlık mı oldu diye düşünüyorum. Kafam çok karışık şu an ne yapsam bilmiyorum
Telefon numarası yok maalesefHeee tm şimdi anladım yanlışlık 217 yazdın sanmıştım
**Bende günde 1, kan ilacını günde 2 kullanan var mı kızlar ??
Sen onu sor bence canımm dr una
Muayeneye çok var mıTelefon numarası yok maalesef
Aşkım bana 7 damla dedi her gün kaç oluyor bilmiyorumKızlar günlük kaç toplam kaç mg demir alıyorsunuz ? Kafam çok karıştı bir yardım eder misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?