Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Bence su an lekelenme filan yoksa birak eğer olursa da kullanmaya basla zaten doktorlar da öyle bi durumda hemen kullandırıyor
Canim iste insan güvenemiyor ki birakmaya da.. çünkü hamilelikte lekelenme vs ne zaman gelecek bilemiyorsun. Ben 16.haftaya kadar kullanmaya niyet ettim en basindan beri ama. Bakalim gittigimde sorcam doktora. Direkt mi keser kademeli mi keser. O ne derse onu yaparim artik.

Canım yok doğuma kadar kullananlar var, benim tüp bebek olduğu için mart sonundan itibaren kullanıyordum artık bırakabilirsin dedi, ben olayım başka yani

Aşkım kademeli kestiriyor bana gün aşırı yaptı dozu azalttırdı öyle birakıcam birden bırakırsan kanaman olabilir dedi

Anladım canım bana demir günlük mg olarak fazla geldi acaba yanlışlık mı oldu diye düşünüyorum. Multivit de 17 mg demir hapında 100 mg demir var 217 mg oluyor günde kafam karıştı
Benimde öyle cnm sordum dr a multivitamin 17 miligram yetersiz dedi o yüzden artı 100 miligram feramat kullanıyorum 117 miligram toplam aynıyız

Benimde öyle cnm sordum dr a multivitamin 17 miligram yetersiz dedi o yüzden artı 100 miligram feramat kullanıyorum 117 miligram toplam aynıyız
Benim kan ilacında sabah-akşam 1 yazıyor yani günde 217 mg oluyor. Acaba yanlışlık mı oldu diye düşünüyorum. Kafam çok karışık şu an ne yapsam bilmiyorum

Kızlar günlük kaç toplam kaç mg demir alıyorsunuz ? Kafam çok karıştı bir yardım eder misiniz

Benim kan ilacında sabah-akşam 1 yazıyor yani günde 217 mg oluyor. Acaba yanlışlık mı oldu diye düşünüyorum. Kafam çok karışık şu an ne yapsam bilmiyorum
Heee tm şimdi anladım yanlışlık 217 yazdın sanmıştım
**Bende günde 1, kan ilacını günde 2 kullanan var mı kızlar ??

Sen onu sor bence canımm dr una

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…