Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Sunsun9 ilaç konusunda yönlendirmeyide pek sevmemde demirin fazlası da kabızlık mide bulantısı yapıyor. Ben çoğu kişi günde 1 diye biliyorum o yüzden sende de ekstra bir düşüklüğü yoksa sonraki kontrole kdr 1 mi alsan ?

Evet ben de mide ve bağırsak problemi yaşamaktan korkuyorum o yüzden temkinli yaklaştım. Düşüklük yok canım 3 ay oldu kan vereli biraz zaman geçti ama hemen depolarımın azalacağını sanmıyorum. Sonraki kontrole kadar 1 içmek bana da mantıklı geldi.

Kızlardan da görenler döner daha emin olursun cnm

Kızlar günlük kaç toplam kaç mg demir alıyorsunuz ? Kafam çok karıştı bir yardım eder misiniz
Canım benim mide bulantılarından dolayı daha demir başlamadık bulantılar geçsin o zaman başlarız dedi. Birde zaten kabızlık var demir başlayınca nasıl baş ederim hiç bilmiyorum

Ay bence de beklenmez ya bekleyene helal olsun. doktorum tam cinsiyeti açıklayacakken söyleyeyim mi yoksa yazayım mı dedi ben anlamadım, ne diyor diyorum içimden sonra uyandım söyleyin söyleyin dedim
Gerçekten çok heyecanlı bir süreçok heyecanlı bir durum birde ben ilk hamile olduğumu öğrenince erkek hissetmiştim öyle oldu insan çok garip hissediyor

Ya canım benim, haklısın gerçekten o da bebek işte annesin ve kıyamıyorsun, az kaldı ama geçecek, çok şükür dinleneceksin inşallah
Birkaç ay dinlenicem evet sonra sil baştan Annelik kadar zor ama annelik kadar da keyifli başka hiçbir şey yok hayatta. Her an şükrediyorum

Arkadaşlar rahim agzi uzunluğunu ölçtüren var mi doktora en son gittiğimde bi dahaki kontrolde olcelim dedi rutin bisey dedi de sizi de merak ettim
Her doktor ölçüyordur canım ama bazısı bir sıkıntı yoksa söylemiyor. Ben özellikle sormuyorum kaç çıktı diye

Söyledi bebeğim biraz daha devam edelim sonra duphastonu bırakırız progestan devam dedi
Yaa öyle mi daha devam edeceksin yani. Benim doktorum muhtemelen hemen keser gibi geliyor. Sonraki kontrolde soyleyecegim birak derse de bırakırım artik. Zaten bastan beri kullanmami cok desteklememisti ama ben rahat hissediyorum diye tamam kullan demisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…