Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Canım inşallah sonucun tertemiz çıkar. Bende yaptırdım beklemek çok yorucu aynı durumlar bendede var hattA çok oturup kasığım ağrıdığında muhakkak yatmam gerekiyor
Amin canım inşallah çok yorucu hep aklımda. Günler hemen geçsin istiyorum normal o zaman bu ağrılar demi canım

Benim de 9-6 saatlerim dediğin gibi oturarak çalışıyorum ama ayaklarım şişiyor bu seferde iyi yapmışlar ama en azından geç olsa bile aklında soru işareti kalmaz, sağlıklı haberlerini de alırsan inşallah tamamdır bu iş

Benimkini ölçtü canım dün, hem amniyo sıvısına baktı, hem rahim ağzı kapanmış dedi, ilaçları komple bırak dedi progestanları ben hala alıyordum
Tekrar aramıza hosgeldin canim babana da çok geçmiş olsun merak ettik seni iyi ki geldin kac cikti canim uzunlugun senin açıklığın mi vardı ki

Bi sıkıntı çıkmadı her ihtimale karşı vermek istedim canım
Ay çok şükür iyi yapmışsın canım benim en temizi, bende genetikli olmasına rağmen ne olur ne olmaz yaptırdım 8-9 güne gelir sonuç, üzgün ifade koyunca bir şeymi oldu sandım yanlış anlama lütfen

Canım benim inşallah sende yaptırmıştın demi ben mi yanlış hatırlıyorum

Tekrar aramıza hosgeldin canim babana da çok geçmiş olsun merak ettik seni iyi ki geldin kac cikti canim uzunlugun senin açıklığın mi vardı ki
Canımmm çok teşekkür ederim
Aşkım açıklıktan dolayı demedi, ilk trimester rahim ağzı tam kapanmıyor o yüzden düşük riski oluyor, şu an 2.trimestere geçtiğin için rahim ağzı tam kapanmış bebeği korumaya almış durumda dedi, düşük riski yok denecek kadar ortadan kalktı artık dedi. Genel olarak söyledi zaten, bende risk yoktu zaten çok şükür. Rahim ağzı ölçüsü iyi dedi ama kaç diye sormadım

İnşallah temiz gelir canım sağlık herşeyden daha önemli. Geçmişte bi bebeğimi kaybettim ben canım. eşim ve ben yeterki sağlıklı olsun kız erkek farketmez düşüncesindeyiz. Bakalım sonuç gelsin sizlere de haber veririm

Aa bunu bilmiyordum canim ben de bir ay sonra gidicem inşallah o zaman bakacak doktor demek ki 2. Trimesteri o yuzden bekledi

İnşallah sağlıkla gelecek güzelim rahat ol
Bizde kaybettik hatta sebebi trizomi 12 olduğu için bu sefer tüm tuşlara bastık genetik konusunda, ama dün perinatolog kan sonuçları gelene kadar şu an her şey yolunda dedi, ense kalınlığı, damarda kan akışı. İkimizinde sonuçları aynı zamanlarda çıkacak herhalde

Rabbim sağlıcakla kucağıniza almayı nasip eder inşallah

Baba kafası beni öldürüyor ya benim eşim asla bırakmayacak kızlarını. Espri bile yaptırmıyor. 4 kişi oturcaz böyle sonsuza kadar
Ayy hiç sorma eşimde kendini öyle avutuyor şuan neyse kız olsa ben onu veremezdim kimselere erkek olması bu açıdan iyi oldu diyor kendileri bizi alırken iyiydi amaaa
Ay ben yeni gördüm bunu, erkek hissim doğru çıktı demek hayırlı olsun sağlıkla gelsin

@babylovee canım sizinki de hayırlı olsun, kızçe annesi oluyorsun
Evet kuzum yaa hislerin yanılmadıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…