- 29 Kasım 2023
- 1.253
- 732
- 43
- Konu Sahibi annabelica
-
- #10.661
Amin canım inşallahCanım inşallah sonucun tertemiz çıkar. Bende yaptırdım beklemek çok yorucuaynı durumlar bendede var hattA çok oturup kasığım ağrıdığında muhakkak yatmam gerekiyor
Bi sıkıntı çıkmadı her ihtimale karşı vermek istedim canımCanım testi öylesinemi verdin yoksa bir sıkıntımı oldu
Evet canım bendede aynı ağrılar oluyor.Amin canım inşallahçok yorucu hep aklımda. Günler hemen geçsin istiyorum normal o zaman bu ağrılar demi canım
Senin kaç haftalık cinsiyet belli miEvet canım bendede aynı ağrılar oluyor.
Benim de 9-6 saatlerim dediğin gibi oturarak çalışıyorum ama ayaklarım şişiyor bu seferdeCanım cinsiyetleri kaçırdım ben aynenbakayım mesajlara boş kaldıkça sen kaç saat çalışıyorsun benim 8-6 çalışma saatlerim oturarak çalışıyorum ama yinede zor gerçekten. Fetal DNA için canım dediğim gibi onlar göstermedikleri için açıkçası tekrar yapmak istediler. Böyle olursa bizimde içimize sinmez dediler aklınız kalır sonra dediler. İş yerime gelip tekrar kan aldılar 10-12 iş günü dediler sanırım önümüzdeki hafta perşembe cuma belli olur
Tekrar aramıza hosgeldin canim babana da çok geçmiş olsun merak ettik seni iyi ki geldinBenimkini ölçtü canım dün, hem amniyo sıvısına baktı, hem rahim ağzı kapanmış dedi, ilaçları komple bırak dedi progestanları ben hala alıyordum
Ay çok şükür iyi yapmışsın canım benim en temizi, bende genetikli olmasına rağmen ne olur ne olmaz yaptırdım 8-9 güne gelir sonuç, üzgün ifade koyunca bir şeymi oldu sandım yanlış anlama lütfenBi sıkıntı çıkmadı her ihtimale karşı vermek istedim canım
Yok daha söylemedi 15 gün sonraya randevu aldım belki ozaman söyler ama çok merak etmeye başladımErkeğe çok benziyor canım doktorun bişey demedi mi
Bi de vajinadadan mi bakıyorlar onlaraBenimkini ölçtü canım dün, hem amniyo sıvısına baktı, hem rahim ağzı kapanmış dedi, ilaçları komple bırak dedi progestanları ben hala alıyordum
Canım benim inşallahBenim de 9-6 saatlerim dediğin gibi oturarak çalışıyorum ama ayaklarım şişiyor bu seferdeiyi yapmışlar ama en azından geç olsa bile aklında soru işareti kalmaz, sağlıklı haberlerini de alırsan inşallah tamamdır bu iş
Canımmm çok teşekkür ederimTekrar aramıza hosgeldin canim babana da çok geçmiş olsun merak ettik seni iyi ki geldinkac cikti canim uzunlugun senin açıklığın mi vardı ki
İnşallah temiz gelir canımAy çok şükür iyi yapmışsın canım benim en temizi, bende genetikli olmasına rağmen ne olur ne olmaz yaptırdım 8-9 güne gelir sonuç, üzgün ifade koyunca bir şeymi oldu sandım yanlış anlama lütfen
yok kuzu ben yaptırmadım kısmet olursa 20-21. hafta gibi detaylı ultrason düşünüyorum sadece. Ekstra stres yüklenmek istemiyorumCanım benim inşallahsende yaptırmıştın demi ben mi yanlış hatırlıyorum
Aa bunu bilmiyordum canim ben de bir ay sonra gidicem inşallah o zaman bakacak doktor demek ki 2. Trimesteri o yuzden beklediCanımmm çok teşekkür ederim
Aşkım açıklıktan dolayı demedi, ilk trimester rahim ağzı tam kapanmıyor o yüzden düşük riski oluyor, şu an 2.trimestere geçtiğin için rahim ağzı tam kapanmış bebeği korumaya almış durumda dedi, düşük riski yok denecek kadar ortadan kalktı artık dedi. Genel olarak söyledi zaten, bende risk yoktu zaten çok şükür. Rahim ağzı ölçüsü iyi dedi ama kaç diye sormadım
İnşallah sağlıkla gelecek güzelim rahat olİnşallah temiz gelir canımsağlık herşeyden daha önemli. Geçmişte bi bebeğimi kaybettim ben canım. eşim ve ben yeterki sağlıklı olsun kız erkek farketmez düşüncesindeyiz. Bakalım sonuç gelsin sizlere de haber veririm
Rabbim sağlıcakla kucağıniza almayı nasip eder inşallahİnşallah temiz gelir canımsağlık herşeyden daha önemli. Geçmişte bi bebeğimi kaybettim ben canım. eşim ve ben yeterki sağlıklı olsun kız erkek farketmez düşüncesindeyiz. Bakalım sonuç gelsin sizlere de haber veririm
Ayy hiç sorma eşimde kendini öyle avutuyor şuanBaba kafası beni öldürüyor yabenim eşim asla bırakmayacak kızlarını. Espri bile yaptırmıyor. 4 kişi oturcaz böyle sonsuza kadar
Evet kuzum yaa hislerin yanılmadııAy ben yeni gördüm bunu, erkek hissim doğru çıktı demekhayırlı olsun sağlıkla gelsin
@babylovee canım sizinki de hayırlı olsun, kızçe annesi oluyorsun
Ayy hiç sorma eşimde kendini öyle avutuyor şuanneyse kız olsa ben onu veremezdim kimselere erkek olması bu açıdan iyi oldu diyor kendileri bizi alırken iyiydi amaaa
Aaa bizimki kız da olsa erkekte olsa pilot olacak zaten kaçışı yok sjsjsjs eşimin özel isteğierkekler kapatılsın, benimkide benim kızımı kimse benden isteyemez diyor hadi bakalım pilotluk okutacakmış
Ben 16 haftalık oldumSenin kaç haftalık cinsiyet belli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?