- 1 Aralık 2022
- 2.423
- 3.729
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #10.641
Çok uykum var sürekli ya. Aslında enerjik bir hamişim ama kızım gece o kadar sık emiyor ki. Bu ara ayrılık kaygısı da var sürekli gözünü açıp mizlaniyor. Memeden ayrılacak artık son 1 ayımız sonra uyucam inşallahçay kahve de içemeyince de uykum hiç açılmıyor. Kızım erken uyursa ne mutlu bana hemen ben de uyuyorum uyku çok güzel bişey ya o kadar hasret kaldım ki şöyle deliksiz 4-5 saat bile yetecek bana
Günaydın canım, çoğu kişinin cinsiyeti belli oldu kaçırmış olabilirsinKızlar günaydın neler yapıyorsunuz kaç gündür girmedim mesajlar çoktu okuyamadım. Ben pazartesi işe başladım biraz zorlandım ilk gün ama sonra alıştım. Fetal sonucum daha çıkmadı bekliyorum. Şuan yaşadıklarım ; karın kasık ağrısı oluyor bazen ve bel ağrısı . Sizde durumlar nasıl
Canım canım canım çok teşekkür ederim duygulandırıyorsunuz beniYaaa kuzum o kadar merak ettik ki seni iki kez etiket yaptım. Nerdeyse her gün son görülmene baktım. Çok geçmiş olsun. Baban nasıl şimdi çıkabildi mi yoğun bakımdan. Bebeğinle ilgili haber de bugün aldığım en güzel haber olabilirBizler hep cinsiyet muhabbeti yapıyoruz bu aralar ama sağlık haberi kadar bizi mutlu eden bir şey yok. O kadar korktuk ki bebeğine bir şey oldu diye. Şükürler olsun çok çok sevindim tekrar hoş geldin aramıza
aşko ilk ismi Peri ikinciyi düşünüyoruz babasının kafasında var bişeyler umarım ilk sevgilisi falan değildirİsim var mı pekibiz isimleri bile konuştuk listeye yazmaya başladık
Kabul ettim artık ya koy şu pembe kalbi tabloya tamamDaha ne kadar kız olabilir
Yeni gelmedik geri geldikYa sen gelince çok hareketleniyor burası süper oldu
Aşkımmm hoş buldumYaa canım hoş geldi, seni çok merak ettik gerçekten, babanın iyi olmasına çok sevindim, benim de babam kalpten operasyon geçirdi ve çok zorlu bir süreçti, insan mahvoluyor, iyi olmasına çok sevindim, Allah bir daha yaşatmasınmaşallah ya büyüyor bebeğin, şeninde iyi olmana çok sevindik
Cinsiyet içinde ben hiç bilmiyorum ama sende kız hissediyordum hayırlısıyla gelsin, doktor yanılmayabilir
Benimkini ölçtü canım dün, hem amniyo sıvısına baktı, hem rahim ağzı kapanmış dedi, ilaçları komple bırak dedi progestanları ben hala alıyordumArkadaşlar rahim agzi uzunluğunu ölçtüren var mi doktora en son gittiğimde bi dahaki kontrolde olcelim dedi rutin bisey dedi de sizi de merak ettim
Canım cinsiyetleri kaçırdım ben aynenGünaydın canım, çoğu kişinin cinsiyeti belli oldu kaçırmış olabilirsiniş bence de her türlü zor yaa bana da zor geliyor hergün işe geliyorm ama asla alışamıyorum fetal sonucun tahmini ne zaman çıkarmış bilgi var mı? ikinci kez kan vermiştin değil mi?
bu bildiğin kız bebişAşkımmm hoş buldumseninde babana çok geçmiş olsun , erkende öğrensen bir şey olmuyormuşta, yırtıkla gitmek baya sıkıntılıymış. Ameliyattan çıkamayabilir içinizden vedalaşın diyince yıkıldık resmen, ama babamıda bebeğide Allah bize bağışladı
Yaaabencede dr yanılmadı adam çok tecrübeli, ama kendini garantiye almak istedi kesin değil bu haftada falan diye, çünkü saniyesinde kız dedi benimki bacakları kaldırmış ekran görüntüsü atıyorum şimdi
Canım Allah kucağına almayı nasip etsin nasıl zora sokmadan poz vermiş kimseyi yormadan maşallah canımAşkımmm hoş buldumseninde babana çok geçmiş olsun , erkende öğrensen bir şey olmuyormuşta, yırtıkla gitmek baya sıkıntılıymış. Ameliyattan çıkamayabilir içinizden vedalaşın diyince yıkıldık resmen, ama babamıda bebeğide Allah bize bağışladı
Yaaabencede dr yanılmadı adam çok tecrübeli, ama kendini garantiye almak istedi kesin değil bu haftada falan diye, çünkü saniyesinde kız dedi benimki bacakları kaldırmış ekran görüntüsü atıyorum şimdi
Hakeden kazansınbu bildiğin kız bebişannabelica listeye ekleyebiliriz bi kız daha erkek bebişleri kız bebişleriyle yarışıyor
Amin canım benim çok teşekkür ederim, ya teyzesi o kadar akıllı ve uslu ki,hamileliğin başından beri beni hiç üzmediCanım Allah kucağına almayı nasip etsin nasıl zora sokmadan poz vermiş kimseyi yormadan maşallah canım
Canım bence de çok usluAmin canım benim çok teşekkür ederim, ya teyzesi o kadar akıllı ve uslu ki,hamileliğin başından beri beni hiç üzmedi, o yüzden biz erkek dedik kesin hurafelerin hepsi tutunca
İnşallah canım benim, seninde bebişini aslında dr görmesi lazımdı. Ne zaman kontrolünCanım bence de çok usluhurafelere artık inanmıyoruz bazı arkadaşların kusma bulantı vs. olmuştu ama erkek çıktılar. Bakalım bende çok merak ediyorum yaaa . Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah
Bana tahminde bulundu canım ama net bişey demedi daha minikti ama teyzesi o zaman 11+5 ti. Şuan 13. Haftama girdim artık test sonucumda belli olur beklemedeyimİnşallah canım benim, seninde bebişini aslında dr görmesi lazımdı. Ne zaman kontrolün
Test sonucun ne zaman belli olacak aşkım? Nerde yaptırdın? 11+5 tahminde bulunduysa kesin erkekBana tahminde bulundu canım ama net bişey demedi daha minikti ama teyzesi o zaman 11+5 ti. Şuan 13. Haftama girdim artık test sonucumda belli olur beklemedeyim
Test sonucum haftaya çıkar sanırım canım daha varTest sonucun ne zaman belli olacak aşkım? Nerde yaptırdın? 11+5 tahminde bulunduysa kesin erkekosmanlı soyu artıyor
Canım inşallah sonucun tertemiz çıkar. Bende yaptırdım beklemek çok yorucuKızlar günaydın neler yapıyorsunuz kaç gündür girmedim mesajlar çoktu okuyamadım. Ben pazartesi işe başladım biraz zorlandım ilk gün ama sonra alıştım. Fetal sonucum daha çıkmadı bekliyorum. Şuan yaşadıklarım ; karın kasık ağrısı oluyor bazen ve bel ağrısı . Sizde durumlar nasıl
Canım testi öylesinemi verdin yoksa bir sıkıntımı olduTest sonucum haftaya çıkar sanırım canım daha vartahmini kız canım
Ne oluyor ne oluyor ben kaçırdım yokluğumdanCanım inşallah sonucun tertemiz çıkar. Bende yaptırdım beklemek çok yorucuaynı durumlar bendede var hattA çok oturup kasığım ağrıdığında muhakkak yatmam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?