Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149

Ya canım benim, haklısın gerçekten o da bebek işte annesin ve kıyamıyorsun, az kaldı ama geçecek, çok şükür dinleneceksin inşallah

Arkadaşlar rahim agzi uzunluğunu ölçtüren var mi doktora en son gittiğimde bi dahaki kontrolde olcelim dedi rutin bisey dedi de sizi de merak ettim

Kızlar günaydın neler yapıyorsunuz kaç gündür girmedim mesajlar çoktu okuyamadım. Ben pazartesi işe başladım biraz zorlandım ilk gün ama sonra alıştım. Fetal sonucum daha çıkmadı bekliyorum. Şuan yaşadıklarım ; karın kasık ağrısı oluyor bazen ve bel ağrısı . Sizde durumlar nasıl

Günaydın canım, çoğu kişinin cinsiyeti belli oldu kaçırmış olabilirsin iş bence de her türlü zor yaa bana da zor geliyor hergün işe geliyorm ama asla alışamıyorum fetal sonucun tahmini ne zaman çıkarmış bilgi var mı? ikinci kez kan vermiştin değil mi?

Canım canım canım çok teşekkür ederim duygulandırıyorsunuz beni babam çıktı evde ama eski hayatına dönmesi 6 ayını alır dedi dr, ama bunada şükür
İsim var mı peki biz isimleri bile konuştuk listeye yazmaya başladık
aşko ilk ismi Peri ikinciyi düşünüyoruz babasının kafasında var bişeyler umarım ilk sevgilisi falan değildir
Daha ne kadar kız olabilir
Kabul ettim artık ya koy şu pembe kalbi tabloya tamam
Ya sen gelince çok hareketleniyor burası süper oldu
Yeni gelmedik geri geldik

Aşkımmm hoş buldum seninde babana çok geçmiş olsun , erkende öğrensen bir şey olmuyormuşta, yırtıkla gitmek baya sıkıntılıymış. Ameliyattan çıkamayabilir içinizden vedalaşın diyince yıkıldık resmen, ama babamıda bebeğide Allah bize bağışladı

Yaaa bencede dr yanılmadı adam çok tecrübeli, ama kendini garantiye almak istedi kesin değil bu haftada falan diye, çünkü saniyesinde kız dedi benimki bacakları kaldırmış ekran görüntüsü atıyorum şimdi

Eklentiler

• IMG_4042.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 47
Arkadaşlar rahim agzi uzunluğunu ölçtüren var mi doktora en son gittiğimde bi dahaki kontrolde olcelim dedi rutin bisey dedi de sizi de merak ettim
Benimkini ölçtü canım dün, hem amniyo sıvısına baktı, hem rahim ağzı kapanmış dedi, ilaçları komple bırak dedi progestanları ben hala alıyordum

Canım cinsiyetleri kaçırdım ben aynen bakayım mesajlara boş kaldıkça sen kaç saat çalışıyorsun benim 8-6 çalışma saatlerim oturarak çalışıyorum ama yinede zor gerçekten. Fetal DNA için canım dediğim gibi onlar göstermedikleri için açıkçası tekrar yapmak istediler. Böyle olursa bizimde içimize sinmez dediler aklınız kalır sonra dediler. İş yerime gelip tekrar kan aldılar 10-12 iş günü dediler sanırım önümüzdeki hafta perşembe cuma belli olur

bu bildiğin kız bebiş annabelica listeye ekleyebiliriz bi kız daha erkek bebişleri kız bebişleriyle yarışıyor

Canım Allah kucağına almayı nasip etsin nasıl zora sokmadan poz vermiş kimseyi yormadan maşallah canım

Canım Allah kucağına almayı nasip etsin nasıl zora sokmadan poz vermiş kimseyi yormadan maşallah canım
Amin canım benim çok teşekkür ederim, ya teyzesi o kadar akıllı ve uslu ki,hamileliğin başından beri beni hiç üzmedi , o yüzden biz erkek dedik kesin hurafelerin hepsi tutunca

Amin canım benim çok teşekkür ederim, ya teyzesi o kadar akıllı ve uslu ki,hamileliğin başından beri beni hiç üzmedi , o yüzden biz erkek dedik kesin hurafelerin hepsi tutunca
Canım bence de çok uslu hurafelere artık inanmıyoruz bazı arkadaşların kusma bulantı vs. olmuştu ama erkek çıktılar. Bakalım bende çok merak ediyorum yaaa . Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah

İnşallah canım benim, seninde bebişini aslında dr görmesi lazımdı. Ne zaman kontrolün

İnşallah canım benim, seninde bebişini aslında dr görmesi lazımdı. Ne zaman kontrolün
Bana tahminde bulundu canım ama net bişey demedi daha minikti ama teyzesi o zaman 11+5 ti. Şuan 13. Haftama girdim artık test sonucumda belli olur beklemedeyim

Bana tahminde bulundu canım ama net bişey demedi daha minikti ama teyzesi o zaman 11+5 ti. Şuan 13. Haftama girdim artık test sonucumda belli olur beklemedeyim
Test sonucun ne zaman belli olacak aşkım? Nerde yaptırdın? 11+5 tahminde bulunduysa kesin erkek osmanlı soyu artıyor

Canım inşallah sonucun tertemiz çıkar. Bende yaptırdım beklemek çok yorucu aynı durumlar bendede var hattA çok oturup kasığım ağrıdığında muhakkak yatmam gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…