Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Canım yok doğuma kadar kullananlar var, benim tüp bebek olduğu için mart sonundan itibaren kullanıyordum artık bırakabilirsin dedi, ben olayım başka yani
Ya var degil miii bende bir an fazla mi kullandim acaba diye tereddüt ettim ne yalan söyleyeyim
Aşkım kademeli kestiriyor bana gün aşırı yaptı dozu azalttırdı öyle birakıcam birden bırakırsan kanaman olabilir dedi
Bunu soracagim canim doktoruma. Benim doktorum hic boyle demedi direkt birak demisti ilk ben sordugumda. Ama belki simdi farkli birsey soylerse. Bakalim muayenemde sorcam. Cok sagol balım

Benimki yüksek riskli gebelik olunca şansa birakmiyor doktor iyi de oluyor doğuma kadar kullananlar varmış gerekirse kullanırım kuzum napim senin öyle bi sorunun yoksa içme tabiki

Anladım canım ben de 3 ay önce kan vermiştim demir eksikliğim yoktu yakın zamanda bakılmadı o yüzden şüpheye düştüm.
Canim bence 1 adet yeterli. Ben daha önce kan kaybi cok yaşadığım bir dönemin devaminda kullanmıştım feramat günde 1 kez aç kullandirmisti doktor bana. Ki demirim ciddi ölçüde düşmüştür o zamanlarda.
2 doz bence fazla. Aslinda enabizdan dr gunde kac kez almani önermiş recetene bakabilirsin belki eczaci yanlis yazmistir üzerine.
Benim dr.um 16.haftadan sonra baslayacagiz demire demişti.

Benimki yüksek riskli gebelik olunca şansa birakmiyor doktor iyi de oluyor doğuma kadar kullananlar varmış gerekirse kullanırım kuzum napim senin öyle bi sorunun yoksa içme tabiki
Benide perinatolog takip ediyor kuzum. Kaybımız oldugundan dolayi ve birde malum benim lekelenmeler falan bende kullanmayi daha dogru buldum hep. Minicikte olsa bir destegi olsa yeter bize sonucta. Bende gerekirse doguma kadar kullanirim hic sikayetim yok zaten ama sadece fazla gelir mi ne olur onu doktora bir sormak lazim.

Söylediğini buraya da yaz kuzum

teşekkür ederim bilgilendirme için
Ay bu tetanoz aşısı konusunda bende kararsiz gruptayim dostlar. Napcaksiniz yaa ?
Birde galiba simdi bogmaca aşısı da iceren bir karma aşı varmis onu yapiyorlarmis.
Bir grupta bu karma asiya gerek yok diyor eski usul tetanoz olun diyor.
Hic olmayin diyenler de fazla. Napcaz yav bu konuyu

Bence yaptırmayı düşünenler iyice bir araştırsın ama yine de tabiki herkesin kendi kararı ayrıca Canan Karatayin da bu konuda videoları falan izlemenizi tavsiye ederim canımlar

Eklentiler

• 1000045425.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 30
ya ben dün instagramda bir video gördüm altında da yorumlar da vardı hatta aşıyla alakalı, iyice gözüm korktu aşıdan açıkcası. ben çok sıcak bakmıyorum galiba ikisine de

Önceki gebeliklerimde aşı oldum çocuklarınkinide yaptırdım bı sıkıntı yaşamadık ama bunda çok kararsızım aşının zararları ile ilgili çok yazı gördüm
hmm sen öncekilere yaptırdığın için belki daha iyi biliyorsundur ama ben de çok gördüm bu aralar zararları ile ilgili video. hatta tecrübe edenler de yorum yapmıştı, o nedenle daha da soğudum sanırım aşıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…