- 16 Eylül 2024
- 5.618
- 5.007
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #10.741
Ya var degil miiiCanım yok doğuma kadar kullananlar var, benim tüp bebek olduğu için mart sonundan itibaren kullanıyordum artık bırakabilirsin dedi, ben olayım başka yani
Bunu soracagim canim doktoruma. Benim doktorum hic boyle demedi direkt birak demisti ilk ben sordugumda. Ama belki simdi farkli birsey soylerse. Bakalim muayenemde sorcam. Cok sagol balımAşkım kademeli kestiriyor bana gün aşırı yaptı dozu azalttırdı öyle birakıcam birden bırakırsan kanaman olabilir dedi
Ben oğlumda yaptırmadım canım bunda da yaptırmayacağimaşı olmayı düşünmeyen var mı acaba ben bir kararsızım sanki
Benimki yüksek riskli gebelik olunca şansa birakmiyor doktor iyi de oluyor doğuma kadar kullananlar varmış gerekirse kullanırım kuzum napim senin öyle bi sorunun yoksa içme tabikiYaa öyle mi daha devam edeceksin yani. Benim doktorum muhtemelen hemen keser gibi geliyor. Sonraki kontrolde soyleyecegim birak derse de bırakırım artik. Zaten bastan beri kullanmami cok desteklememisti ama ben rahat hissediyorum diye tamam kullan demisti.
Canim bence 1 adet yeterli. Ben daha önce kan kaybi cok yaşadığım bir dönemin devaminda kullanmıştım feramat günde 1 kez aç kullandirmisti doktor bana. Ki demirim ciddi ölçüde düşmüştür o zamanlarda.Anladım canım ben de 3 ay önce kan vermiştim demir eksikliğim yoktu yakın zamanda bakılmadı o yüzden şüpheye düştüm.
Benide perinatolog takip ediyor kuzum. Kaybımız oldugundan dolayi ve birde malum benim lekelenmeler falan bende kullanmayi daha dogru buldum hep. Minicikte olsa bir destegi olsa yeter bize sonucta. Bende gerekirse doguma kadar kullanirim hic sikayetim yok zaten ama sadece fazla gelir mi ne olur onu doktora bir sormak lazim.Benimki yüksek riskli gebelik olunca şansa birakmiyor doktor iyi de oluyor doğuma kadar kullananlar varmış gerekirse kullanırım kuzum napim senin öyle bi sorunun yoksa içme tabiki
Birkaç ay dinlenicem evet sonra sil baştanAnnelik kadar zor ama annelik kadar da keyifli başka hiçbir şey yok hayatta. Her an şükrediyorum
Söylediğini buraya da yaz kuzumBenide perinatolog takip ediyor kuzum. Kaybımız oldugundan dolayi ve birde malum benim lekelenmeler falan bende kullanmayi daha dogru buldum hep. Minicikte olsa bir destegi olsa yeter bize sonucta. Bende gerekirse doguma kadar kullanirim hic sikayetim yok zaten ama sadece fazla gelir mi ne olur onu doktora bir sormak lazim.
Yazarim kuzucum. Kontrole gittigimde soracagimSöylediğini buraya da yaz kuzum
Ya karıştırmışım kusura bakma, mesajları toplu okuyuncaBenim bebişim erkek canım karıştırdın galibaateşekkür ederiz cok sağol canim benim
teşekkür ederim bilgilendirme içinBen oğlumda yaptırmadım canım bunda da yaptırmayacağim
Ayyy gordum seninkini deeeCanım anlaşılıyor mu bilmiyorum ayakları tam belli olmamış ama arada minik bir pipiii görebilirsin benim bebeminnnseninde pipili gibi geldi
Olsun canım olur karışıklıklar. Baya bir cinsiyet öğrenildi artik normal karistirmamizYa karıştırmışım kusura bakma, mesajları toplu okuyuncasağlıkla gelsin
Ay bu tetanoz aşısı konusunda bende kararsiz gruptayim dostlar. Napcaksiniz yaa ?teşekkür ederim bilgilendirme için
Önceki gebeliklerimde aşı oldum çocuklarınkinide yaptırdım bı sıkıntı yaşamadık ama bunda çok kararsızım aşının zararları ile ilgili çok yazı gördümaşı olmayı düşünmeyen var mı acaba ben bir kararsızım sanki
Evet canım sürekliKızlar 16. haftadayım inanılmaz çarpıntım var sizde de var mı
Kızlar 16. haftadayım inanılmaz çarpıntım var sizde de var mı
ya ben dün instagramda bir video gördüm altında da yorumlar da vardı hatta aşıyla alakalı, iyice gözüm korktu aşıdan açıkcası. ben çok sıcak bakmıyorum galiba ikisine deAy bu tetanoz aşısı konusunda bende kararsiz gruptayim dostlar. Napcaksiniz yaa ?
Birde galiba simdi bogmaca aşısı da iceren bir karma aşı varmis onu yapiyorlarmis.
Bir grupta bu karma asiya gerek yok diyor eski usul tetanoz olun diyor.
Hic olmayin diyenler de fazla. Napcaz yav bu konuyu
hmm sen öncekilere yaptırdığın için belki daha iyi biliyorsundur ama ben de çok gördüm bu aralar zararları ile ilgili video. hatta tecrübe edenler de yorum yapmıştı, o nedenle daha da soğudum sanırım aşıdanÖnceki gebeliklerimde aşı oldum çocuklarınkinide yaptırdım bı sıkıntı yaşamadık ama bunda çok kararsızım aşının zararları ile ilgili çok yazı gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?