Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Tabi canım çok şükür tıp ilerliyor ki anne bebek ölüm oranları ciddi anlamda azaldı. Ben biraz işin psikolojik boyutundan ve rahatlığından bahsettim

İşin o boyutu da var tabi şimdi yediğimiz her şeyi ancak mideyi doldurmak için yiyoruz resmen hiçbir faydası olmuyormuş gibi hissediyorum

Kızlar günaydınnn rüyamda cinsiyet partisi yapıyordum, baya kalabalık, bütün ünlüler vardı konfetileri giray altınok patlatıyordu falan o tarz bir ünlü bombardımanı
Günaydın canım cinsiyet neydi peki benim de birkaç gün öncesi rüyalar hep böyleydi dün doktor cinsiyet hakkında tahmin yapınca bu gece görmedim o rüyalardan. Beyin rahatladı heralde yoksa meraktan çatlayacakmış

Kız çıktı ama acaba şaka mı yapıyor diye güvenemedim

Hahah ben rüyalarımda hep erkek gördüm ama doktor kıza benzetti bakalım ne olacak bebişler ters köşe yapıyor. Hurafeler nerdeyse hiç tutmadı
Biz de pazartesi salı öğrenicez gibi duruyor fetal dna sonucuyla, hurafe analizini bi tur yaparim
Zaten öğrenmekten çok tahmin etmek eğlenceli bence sağlıklı olsunlar da gerisi işin eğlencesi

Kızlar yazan bir sürü kişi olmuş, çok teşekkür ederim, cansınız, iyi ki varsınız, cevap yazamadım tek tek

Sağlık ocağına geldim, kan vereceğim riske girmek istemedim açıkçası, bu tehlikeli bir durum çünkü, hem içim rahat eder dedim, inşallah istediğim sonucu alırım

Ben cok görüyorum canim instada falan ikiye ayrilmia doktorlari bir kac dr ile sınırlı degil yani. Ve dinlemiyorum bile geçiyorum çünkü kafasi karisiyor insanin. Ben kendi doktorumu dinleyecegim o nedenle diger doktorlarin soylediklerine cok kulak vermemeye calisiyorum.
Birde direkt aşı karşıtları var dedigin gibi onlar ayri bir grup o sekilde düşünenlerle bende pek bu konulari konuşmak istemem.
Aynen ses dalgasi gönderiliyor kalp atışı dinlenirken. O da erken haftalarda ozellikle bebege fazlasi zararli oluyormus. Benim kendi dr.um da 2 saniye fln dinletiyor. Hic uzun uzun dinletmedi. Ki gercekten bence fazlasina gerek yok.
Sen devlete gidiyordun galiba devlette acile gitmedigin sürece normal muayenede dinletmiyorlar zaten.

İşin o boyutu da var tabi şimdi yediğimiz her şeyi ancak mideyi doldurmak için yiyoruz resmen hiçbir faydası olmuyormuş gibi hissediyorum
Aynen öyle gerçekten sadece mide doluyor dogru düzgün vitamin alabildigimiz yok. Korkudan kabuklu meyve bile yiyemez olduk herseyde bir ilaç bir baska sey.. o yüzden bizler mecbur multivitaminler kullanmak zorundayiz.

Tabi canım çok şükür tıp ilerliyor ki anne bebek ölüm oranları ciddi anlamda azaldı. Ben biraz işin psikolojik boyutundan ve rahatlığından bahsettim
Orası öyle canım Ama şimdi de çok rahat olanlar var ya biz didikliyoruz herşeyi. Millet öyle bişey bilmeden doğurup gidiyor

Devlete gidiyorum bir de İzmir'de üniversitede bir hocamız var kızımda da gittiğim. Ayda bir de ona gidiyorum. Kızımda da devlette ve üniversitede takipliydim aynı şekilde. İkisi de açardı her seferinde. Bu doktorum üç kez gittim ilkinde dinletti sadece. Ama zararlı diye değil bence gerekli görmemiş olabilir. Baya da büyüdüler artık çünkü acile de gitmiştim bir kez ama dinletmedi o da. Bence doktora göre değişiyor. Devlette niye dinletmesin ki

İnşallah canım, haber ver bize de

Benim annemle babamdada kan uyuşmazlığı varmış bilmiyormuş çünkü Dr hiç gitmemiş yani mucize eseri doğmuşuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…