Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Deney yapıyorlardı karbonatlı suda bekletince büyük oranda gidiyordu pestisit o yüzden güvenilir geldi. Allah'a emanet bir şeyler yiyoruz işte inşallah yarıyordur 😄
Devletteki bu tavrı hiç anlayamadım aslında hep birlikte şikayet etmemiz lazım sürekli belki öyle düzelirler biraz
Hahaha insallah canim insallah 😄😄 yediklerimiz sadece kalori olmasin azcikta vitamin olsun dimi😄

Amaan kimi kime sikayet etcez ki daha odasina girdiğimiz doktor randevu aldigimiz doktor mu onu bilmiyoruz 😄😄 x'e aliyoruz iceri giriyoruz doktoru tanimiyoruz ya biri geliyor odaya y hocam dosya getirdim diyor o an anlıyoruz randevuyu aldigimiz baskaaa bu doktor baska 😄

Hayır canım ben en son 3 ay önce kan verdim. Aile hekiminliğine tsh vermek için gittiğimde sordum. Rutin kontrollerde biz çağırıyoruz zaten dedi. 17 temmuzda tekrar baktırmalıymışım. 4 ayda 1 baktırmış olacağım yani. Doktorum da hiç demedi kan ver diye

İşte ben en son 1 ay önce vermiştim genel testler için o yüzden almak istemedi zaten aile hekimi iyi değil dedi ama madem şüphelendin ki hasta öykünde görünüyor alalım muhakkak zaten takipli olacaksın sen dedi bana bu konuda, diğer değerlerim normaldi ama demir falan

Hahaha insallah canim insallah 😄😄 yediklerimiz sadece kalori olmasin azcikta vitamin olsun dimi😄

Amaan kimi kime sikayet etcez ki daha odasina girdiğimiz doktor randevu aldigimiz doktor mu onu bilmiyoruz 😄😄 x'e aliyoruz iceri giriyoruz doktoru tanimiyoruz ya biri geliyor odaya y hocam dosya getirdim diyor o an anlıyoruz randevuyu aldigimiz baskaaa bu doktor baska 😄
Aynen bana da öyle oldu. Doktorun kendisi yoktu içeri bi girdim 3 tane asistan 😄 sohbet muhabbet kendi aralarında eğleniyorlar suratıma zor baktırlar valla ben de ismen bilemediğim ve üşendiğim için şikâyet etmedim

İşte ben en son 1 ay önce vermiştim genel testler için o yüzden almak istemedi zaten aile hekimi iyi değil dedi ama madem şüphelendin ki hasta öykünde görünüyor alalım muhakkak zaten takipli olacaksın sen dedi bana bu konuda, diğer değerlerim normaldi ama demir falan
Ne için iyi değil dedi canım ? Sık sık kan vermek mi iyi değilmiş

Aynen bana da öyle oldu. Doktorun kendisi yoktu içeri bi girdim 3 tane asistan 😄 sohbet muhabbet kendi aralarında eğleniyorlar suratıma zor baktırlar valla ben de ismen bilemediğim ve üşendiğim için şikâyet etmedim
İste durum bu oluyor o yüzden pek elimizden de birsey gelmiyor sikayet bile edemiyoruz 😄

Benim de sonradan aklımı kurcaladı canım o an sormak hiç aklıma gelmedi. Ve demir ilacına günde 2 kez yazmış. Bana aşırı geldi. 1 içiyorum şu an. Efa mom fiyatı neydi? Ben imomu 490 tl ye aldım
valla yalan olmasın ama 500 küsürdü çok fark yokmuş arasında yani. Haklısın doktorun yanında çoğu şey benim de aklıma gelmiyor hep sonradan aklıma geliyor. mesela bunu verdi ama ben d vitamini de kullanıyordum onun için bişey demedi folik asit yerine bunu veriyorm demişti. D vitaminini ayrıca kullanmaya devam ediyorm, kullanmamalı mıyım hiç bilmiyorum 🥲

Evet canım, halsiz ve güçsüz kalırsın dedi, bütün değerlere bakmayalım sadece karaciğere bakalım dedi ama gitmişken hepsine bakın dedim diye sanırım hani fazla kan almayalım dedi
2-3 tüp kan pek etkilemezdi aslında. Ben de 3 haftada bir tsh baktırıyorum ona bile mırın kırın ediyorlar. Sanki keyfimizden kan veriyoruz 😅

2-3 tüp kan pek etkilemezdi aslında. Ben de 3 haftada bir tsh baktırıyorum ona bile mırın kırın ediyorlar. Sanki keyfimizden kan veriyoruz 😅

İşte ya 2 tüp aldılar aslında, çok değil ama hee bir de dedi ki B12 falan düşük çıkmıştı muhakak doktorun takviye versin çok mühim bebek için dedi

valla yalan olmasın ama 500 küsürdü çok fark yokmuş arasında yani. Haklısın doktorun yanında çoğu şey benim de aklıma gelmiyor hep sonradan aklıma geliyor. mesela bunu verdi ama ben d vitamini de kullanıyordum onun için bişey demedi folik asit yerine bunu veriyorm demişti. D vitaminini ayrıca kullanmaya devam ediyorm, kullanmamalı mıyım hiç bilmiyorum 🥲
D vit ben de ayrıca kullanacağım sanırım canım. Çünkü multivit içindeki d vitamini çok az. Ve benim her zaman düşük çıkıyordu zaten. Günlük 1000 IU/ 25mcg almak lazımmış

İşte ya 2 tüp aldılar aslında, çok değil ama hee bir de dedi ki B12 falan düşük çıkmıştı muhakak doktorun takviye versin çok mühim bebek için dedi
Kaç çıkmıştı b12 ? Bana da ilk gittiğim kadın doğumculardan biri hem folik asit hem b12 kullan demişti

Kaç çıkmıştı b12 ? Bana da ilk gittiğim kadın doğumculardan biri hem folik asit hem b12 kullan demişti

Çok iyi hatırlamıyorum canım ama çok düşük değildi referans değerinin altındaydı çok az da olsa işte ondan dolayı dedi sanırım yarın akşam yeni sonuçlar için gideceğim bakalım orada kaç asıl önemli olan o bebeğim toparlamış olabilir her şeyi vücudumdan 😌 ya annesi onu Yaradana kurban olsun 🤗 ne bileyim annelik işte ya çok seviyorsun 😇

ama işte insan emin olmak istiyor yaa içinde şüphe kalınca olmuyor bence de 😂 kontrol süren var mı eğer devam ediyorsa git istersen ben merak ederdim şahsen 😂😂 fetal sonucun ne zaman çıkarmış belli mi
En en geç Salı günü belli olacak🥲 10. Gün oluyor canım kadın bana 10 gün içinde sonuçlar gelir demişti

Çok iyi hatırlamıyorum canım ama çok düşük değildi referans değerinin altındaydı çok az da olsa işte ondan dolayı dedi sanırım yarın akşam yeni sonuçlar için gideceğim bakalım orada kaç asıl önemli olan o bebeğim toparlamış olabilir her şeyi vücudumdan 😌 ya annesi onu Yaradana kurban olsun 🤗 ne bileyim annelik işte ya çok seviyorsun 😇
Sonuçları bize de haber ver canım inşallah hepsi iyi çıkar 🤲🏻 ben de diyorum ki yeterki beslensin büyüsün de benden istediği kadar kan, vitamin alabilir 🥲 kendilerini korusunlar bebişlerimiz o bize yeter 😍

kız maşallah valla sana ama o kadar yorma kendini ya, ben ev süpürmeyi falan eşime devrettim 😂 gerçekten dediğin gibi bir gün pilimiz bitiyor bir gün full enerjiyiz 😂😂
Aa bende de bu saçma durum bir tek bende oluyor sanıyordum 🤣 iş yapmak çok iyi geliyor canım mutlu oluyorum ama yormuyoum halı yıkadım dinlendim,koltuk yıkadım dinlendim 🥰
Benim genel olarak enerjim bitik ama en azından artık biraz yemek yemeğe çalışıyorum henüz hiç temizlik yapamadım kadın alıyorum eve yemek de yapamıyorum o kadar iyi değilim böyle bir bezmişlik mi desem bir bıkkınlık mı değişik bir halim var benim canım ya 🫣🥲
Çok iyi anlıyorum canm işte benimde halsiz olduğum günler aynen öyle kafam hep bulanık uyku desen değill yorgunluk değil 🤷‍♀️
Günaydın canım. Benim de halım ve koltuklarım çok kirlendi halı yıkama makinem var onunla yıkasam mı diye düşünüyorum. Çok zorluyor mu ? Sen hangi makineyle yıkadın? Ben de aynı senin gibi bi iyiyim halim enerjim yerinde ertesi gün patates çuvalı gibi yıkılıyorum 😄
Canım gün aşırı bi odayı yapıyorum örneğin salon koltuk halı bi gün ,oturma odası başka gün.kirli suyu çektirirken kollar biraz yoruluyor tabi ama dinlene dinlene yapıyorum.bende kiwi var en küçük olanı değilde büyük olan modeli çok memnunum.
Valla desenize çoğumuzun varmış bu gel git yorgunluk hali 🤭
Benim de sonradan aklımı kurcaladı canım o an sormak hiç aklıma gelmedi. Ve demir ilacına günde 2 kez yazmış. Bana aşırı geldi. 1 içiyorum şu an. Efa mom fiyatı neydi? Ben imomu 490 tl ye aldım
Bende imom kullanıyorum canım 6 ay oldu başlayalı yapmadı bir rahatsızlık.

Günlük kahvaltıyla dvit 9 damla
Kahvaltı sonrası imom omega

Gecede 1 feramat kan ilacı
Arada başım falan ağrırsa magnezyum

bende de çok oldu ama son bir haftadır multivitamin kullandığım için mi nedir bilmiyorm geçti, EXCİPİAL LİPO diye bir krem var kuruluklara mükemmel iyi geliyor ama doktoruna danışıp kullan istersen. gerçi bu kremi göbek çatlakları oluşmasın diye de veriyorlar ama sormakta fayda var :anneadayı:
Onun kokusunu çok seviyorum 😍

Back
X