Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Kızlar ya yüzüm pul pul dökülüyor. Dudaklarım desen sanki kıştayızda soğuk değmiş gibi çatlıyor 😥 Ne kullandıysam engel olamıyorum. Şöyle eski Arko kremlerden mi kullansam diyorum artık 🤣çarem kalmadı 🫣 sizlerde de böyle mi durum. Birde vücudumda böyle bir sıkıntım yok gün aşırı duş alıyorum dönüşümlü olarak Hindistan cevizi yağı ve gratisteki 7li vücut bakım yağını kullanıyorum. Ama tabi onları yüzüme sürmek istemiyorum. Loreal mi kullanmadım bioderma mı kullanmadım. Yok olmuyor yüzüme hiç bi şekilde çare bulamadım 😭
Geçmiş olsun canım kaşıntın da var mı, egzama olmuş olabilir misin?

Saol canım yok kaşıntım yok şükürler olsun. Ama yüzüm çok kuru ve bi çözüm bulamadım 🥴
bende de çok oldu ama son bir haftadır multivitamin kullandığım için mi nedir bilmiyorm geçti, EXCİPİAL LİPO diye bir krem var kuruluklara mükemmel iyi geliyor ama doktoruna danışıp kullan istersen. gerçi bu kremi göbek çatlakları oluşmasın diye de veriyorlar ama sormakta fayda var :anneadayı:

Günaydın kızlar
Rabbim beni bir gün yatırıyor bir gün amazon gibi yapıyor
Dün toplam 2 bin adımla günü kapattım zoraki yemek wc kalktım öyle halsiz uykuluydum
Bugün tüm ev sildi süpürüldü 6 metrekare halı yıkadım tabi makinede yıkadım ama o da yorucu 🤣 benim gibi olan var mı bu şarj niye arada bitiyor sonra fulleniyor :confused:
Günaydın 💕ay maşallah sana 🧿valla ben gebeligimi öğrendiğimden beri düzgün ev işi yemek yapamıyorum o kadar halsizim enerjim sıfır

Kızlar ya yüzüm pul pul dökülüyor. Dudaklarım desen sanki kıştayızda soğuk değmiş gibi çatlıyor 😥 Ne kullandıysam engel olamıyorum. Şöyle eski Arko kremlerden mi kullansam diyorum artık 🤣çarem kalmadı 🫣 sizlerde de böyle mi durum. Birde vücudumda böyle bir sıkıntım yok gün aşırı duş alıyorum dönüşümlü olarak Hindistan cevizi yağı ve gratisteki 7li vücut bakım yağını kullanıyorum. Ama tabi onları yüzüme sürmek istemiyorum. Loreal mi kullanmadım bioderma mı kullanmadım. Yok olmuyor yüzüme hiç bi şekilde çare bulamadım 😭
Canım ben de senin gibiyim. Özellikle burun kenarlarında, çenem ve dudaklarım. Hatta bazı sabahlar sanki günlerdir su içmemişim gibi dudağımda yarıkla uyanıyorum. Vücudumda böyle bir sıkıntı yok ama yüzüm pul pul. Kremler de anlık çözüm oluyor sadece. Günde 2lt üstü su içiyorum ama bana mısın demiyor. Gebelikten kaynaklı diye düşünüyorum.

bende de çok oldu ama son bir haftadır multivitamin kullandığım için mi nedir bilmiyorm geçti, EXCİPİAL LİPO diye bir krem var kuruluklara mükemmel iyi geliyor ama doktoruna danışıp kullan istersen. gerçi bu kremi göbek çatlakları oluşmasın diye de veriyorlar ama sormakta fayda var :anneadayı:
Ayyy canım teşekkür ederim 🙏 ilk muayenede sorayım bende ☺️

Canım ben de senin gibiyim. Özellikle burun kenarlarında, çenem ve dudaklarım. Hatta bazı sabahlar sanki günlerdir su içmemişim gibi dudağımda yarıkla uyanıyorum. Vücudumda böyle bir sıkıntı yok ama yüzüm pul pul. Kremler de anlık çözüm oluyor sadece. Günde 2lt üstü su içiyorum ama bana mısın demiyor. Gebelikten kaynaklı diye düşünüyorum.
Aynı canım bende mutlaka 3lt su içmeye çalışıyorum ve içiyorumda yani. Bakalım ne olacak sonumuz 🫣

Günaydın kızlar
Rabbim beni bir gün yatırıyor bir gün amazon gibi yapıyor
Dün toplam 2 bin adımla günü kapattım zoraki yemek wc kalktım öyle halsiz uykuluydum
Bugün tüm ev sildi süpürüldü 6 metrekare halı yıkadım tabi makinede yıkadım ama o da yorucu 🤣 benim gibi olan var mı bu şarj niye arada bitiyor sonra fulleniyor :confused:
kız maşallah valla sana ama o kadar yorma kendini ya, ben ev süpürmeyi falan eşime devrettim 😂 gerçekten dediğin gibi bir gün pilimiz bitiyor bir gün full enerjiyiz 😂😂

Aynen öyle gerçekten sadece mide doluyor dogru düzgün vitamin alabildigimiz yok. Korkudan kabuklu meyve bile yiyemez olduk herseyde bir ilaç bir baska sey.. o yüzden bizler mecbur multivitaminler kullanmak zorundayiz.
Şimdi de pestisit belası var başımızda. Zamanla toksik etkisi vücutta birikiyormuş. Ben yeşillikleri meyveleri falan hep karbonatlı suda bekletmeye çalışıyorum

cnım doktor bana balık yağlı multivitamin vermişti 12 haftamın başlangıcında, onun içerisinde 17 mg demir görünüyor, ayrıca kullanmıyorum yani
Bana da ayrıca balık yağlı multivitamin verdi imom ismi 17mg demir var içinde sendeki de o mu canım ? Yan etkisi oldu mu mide bulantısı gibi. Bana ayrıca demir de verdi niyeyse. Çoğu doktor 16dan sonra başlatıyormuş

Devlete gidiyorum bir de İzmir'de üniversitede bir hocamız var kızımda da gittiğim. Ayda bir de ona gidiyorum. Kızımda da devlette ve üniversitede takipliydim aynı şekilde. İkisi de açardı her seferinde. Bu doktorum üç kez gittim ilkinde dinletti sadece. Ama zararlı diye değil bence gerekli görmemiş olabilir. Baya da büyüdüler artık çünkü🤣 acile de gitmiştim bir kez ama dinletmedi o da. Bence doktora göre değişiyor. Devlette niye dinletmesin ki
Dinletmiyorlar canim. Daha onceki gebelikte defalarca tecrübe ettim. Bazilari ekrani ceviriyor bak kalp atışı var diye ekrandaki o kelebek gibi cirpinan pariltiyi gosteriyorlar o kadar. Sebebini bende bilmiyorum ama dinletmiyorlar.

Back
X