Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Günaydın kızlar
Rabbim beni bir gün yatırıyor bir gün amazon gibi yapıyor
Dün toplam 2 bin adımla günü kapattım zoraki yemek wc kalktım öyle halsiz uykuluydum
Bugün tüm ev sildi süpürüldü 6 metrekare halı yıkadım tabi makinede yıkadım ama o da yorucu 🤣 benim gibi olan var mı bu şarj niye arada bitiyor sonra fulleniyor :confused:

Benim genel olarak enerjim bitik ama en azından artık biraz yemek yemeğe çalışıyorum henüz hiç temizlik yapamadım kadın alıyorum eve yemek de yapamıyorum o kadar iyi değilim böyle bir bezmişlik mi desem bir bıkkınlık mı değişik bir halim var benim canım ya 🫣🥲

Biz de pazartesi salı öğrenicez gibi duruyor fetal dna sonucuyla, hurafe analizini bi tur yaparim 🙏🏻🥹
Zaten öğrenmekten çok tahmin etmek eğlenceli bence 😍 sağlıklı olsunlar da gerisi işin eğlencesi 🧿🙏🏻
Hadi bakalım çok az kalmış 🥰 heyecanla bekliyoruz 🫠 tabi kız erkek hiç fark etmez canım sağlıklı olsunlar. Cinsiyet öğrenme dönemleri çok eğlenceliymiş 😍

Dinletmiyorlar canim. Daha onceki gebelikte defalarca tecrübe ettim. Bazilari ekrani ceviriyor bak kalp atışı var diye ekrandaki o kelebek gibi cirpinan pariltiyi gosteriyorlar o kadar. Sebebini bende bilmiyorum ama dinletmiyorlar.
Kız bana ekranı bile çevirmediler kalp dinletmeyi geçtim 😄 hatta hiç bilgi bile vermedi ben sordum kalp atışı var mı diye 🥲

Orası öyle canım 🤣 Ama şimdi de çok rahat olanlar var ya biz didikliyoruz herşeyi. Millet öyle bişey bilmeden doğurup gidiyor 🤣🤣

İnan ki çok istiyorum rahat olmayı ki beni biliyorsunuz hep pozitif olmaya çalışırım ama insan işte sağlık söz konusu olunca korkuyorsun, bugün ben de vesveselendim maalesef ki, insan emin olmak istiyor temkinli olmak faydalı en çok şu detaylıya girmek istiyorum içim bir de orada rahat edecek inşallah inanıyorum güzel olacak hepimizin süreci 😍

Benim genel olarak enerjim bitik ama en azından artık biraz yemek yemeğe çalışıyorum henüz hiç temizlik yapamadım kadın alıyorum eve yemek de yapamıyorum o kadar iyi değilim böyle bir bezmişlik mi desem bir bıkkınlık mı değişik bir halim var benim canım ya 🫣🥲
Canım aile hekimliğinde hangi değerine baktırdın bugün? Sonuç ne zaman çıkıyor ? Bi de şu an sadece folik asit mi kullanıyorsun

Şimdi de pestisit belası var başımızda. Zamanla toksik etkisi vücutta birikiyormuş. Ben yeşillikleri meyveleri falan hep karbonatlı suda bekletmeye çalışıyorum
Aynen canim iste diyorum ya o yuzden hic biseyi kabuklu bile yiyemez olduk. Ben yesillik yemekten korkar oldum hic tuketmiyorum riske girmemek icin. Ama dedigin dogru karbonatlı su ile yikayin bekletin diyorlar.
Kız bana ekranı bile çevirmediler kalp dinletmeyi geçtim 😄 hatta hiç bilgi bile vermedi ben sordum kalp atışı var mı diye 🥲
Bende 1 yada 2 kez karsilasmisimdir ekrani cevirenle 😄 degisik bir sistem degisik bir ilerleyisleri var anlayabilene aşk olsun.

Günaydın kızlar
Rabbim beni bir gün yatırıyor bir gün amazon gibi yapıyor
Dün toplam 2 bin adımla günü kapattım zoraki yemek wc kalktım öyle halsiz uykuluydum
Bugün tüm ev sildi süpürüldü 6 metrekare halı yıkadım tabi makinede yıkadım ama o da yorucu 🤣 benim gibi olan var mı bu şarj niye arada bitiyor sonra fulleniyor :confused:
Günaydın canım. Benim de halım ve koltuklarım çok kirlendi halı yıkama makinem var onunla yıkasam mı diye düşünüyorum. Çok zorluyor mu ? Sen hangi makineyle yıkadın? Ben de aynı senin gibi bi iyiyim halim enerjim yerinde ertesi gün patates çuvalı gibi yıkılıyorum 😄

Canım aile hekimliğinde hangi değerine baktırdın bugün? Sonuç ne zaman çıkıyor ? Bi de şu an sadece folik asit mi kullanıyorsun

Tüm hepsine bakacak aslında doktorum kan almak istemedi halsiz ve güçsüz bırakır seni ama gelmişken hepsine bakın dedim 2 tüp kan aldılar en mühim olanlar GGT, ALT, AST değerlerine bakacaklar. Sadece folil asit kullanıyorum bu sabahta içmedim aslında bir öncekinde vitaminler hep kesmişti doktorlar çok sinirlenmiştim madem karaciğere zarar veriyor niye kullandım dedim hatta vitaminler çok yormuştu karaciğerimi

Tüm hepsine bakacak aslında doktorum kan almak istemedi halsiz ve güçsüz bırakır seni ama gelmişken hepsine bakın dedim 2 tüp kan aldılar en mühim olanlar GGT, ALT, AST değerlerine bakacaklar. Sadece folil asit kullanıyorum bu sabahta içmedim aslında bir öncekinde vitaminler hep kesmişti doktorlar çok sinirlenmiştim madem karaciğere zarar veriyor niye kullandım dedim hatta vitaminler çok yormuştu karaciğerimi
Kendi doktoruna en son ne zaman gitmiştin canım belki multivit zamanın gelmiştir onlar da biraz enerji verir en azından. Evet tabi fazlası zarar maalesef kontrollü olmak lazım. Acaba kansızlık falan mı var

Bana da ayrıca balık yağlı multivitamin verdi imom ismi 17mg demir var içinde sendeki de o mu canım ? Yan etkisi oldu mu mide bulantısı gibi. Bana ayrıca demir de verdi niyeyse. Çoğu doktor 16dan sonra başlatıyormuş
Yok canım ben Efa Mom kullanıyorum daha doğrusu bana 3 tane isim yazdı doktor ekonomik fiyatlı-orta fiyatlı-yüksek fiyatlı olarak hepsi aynı dedi ama sen hangisini istersen onu alabilirsin dedi. Ben de orta fiyatlı Efa Mom aldım eczacı da bunu önerdi. Bende hiç mide bulantısı yapmadı. Demiri neden ayrıca verdiğini de merak ettim açıkcası ama bir bildiği vardır diye de düşünüyorm. Sormak lazım sebebini merak ettim

Evet özelde randevu arası çok uzun diye arada bi kaçamak yapayım dedim ama elim boş geri döndüm hiç göremeden 😳 çok şükür 2 gün önce kendi doktoruma gittim de kendi gözlerimle görüp biraz rahatladım

Evet canım maalesef göstermiyorlar çok sinir bozucu cidden, iyi olmuş en azından sorun olsa söylerler ama

Kızlar ya yüzüm pul pul dökülüyor. Dudaklarım desen sanki kıştayızda soğuk değmiş gibi çatlıyor 😥 Ne kullandıysam engel olamıyorum. Şöyle eski Arko kremlerden mi kullansam diyorum artık 🤣çarem kalmadı 🫣 sizlerde de böyle mi durum. Birde vücudumda böyle bir sıkıntım yok gün aşırı duş alıyorum dönüşümlü olarak Hindistan cevizi yağı ve gratisteki 7li vücut bakım yağını kullanıyorum. Ama tabi onları yüzüme sürmek istemiyorum. Loreal mi kullanmadım bioderma mı kullanmadım. Yok olmuyor yüzüme hiç bi şekilde çare bulamadım 😭
Canim bende 2 gündür farkediyorum yüzümde kuruluk var dedigin gibi pul pul oluyor. Bende roza var birde. Aşırı nemlendirmeye de gelmiyor cildim. Ama bu pul pul dökülme de rahatsiz hissettiriyor. Ben biodermanin nemlendiricisini kullaniyorum ama onu da her gün kullanamiyorum rozadan dolayi. Ay napcaksak 😏

Aynen canim iste diyorum ya o yuzden hic biseyi kabuklu bile yiyemez olduk. Ben yesillik yemekten korkar oldum hic tuketmiyorum riske girmemek icin. Ama dedigin dogru karbonatlı su ile yikayin bekletin diyorlar.

Bende 1 yada 2 kez karsilasmisimdir ekrani cevirenle 😄 degisik bir sistem degisik bir ilerleyisleri var anlayabilene aşk olsun.
Deney yapıyorlardı karbonatlı suda bekletince büyük oranda gidiyordu pestisit o yüzden güvenilir geldi. Allah'a emanet bir şeyler yiyoruz işte inşallah yarıyordur 😄
Devletteki bu tavrı hiç anlayamadım aslında hep birlikte şikayet etmemiz lazım sürekli belki öyle düzelirler biraz

Kendi doktoruna en son ne zaman gitmiştin canım belki multivit zamanın gelmiştir onlar da biraz enerji verir en azından. Evet tabi fazlası zarar maalesef kontrollü olmak lazım. Acaba kansızlık falan mı var

Aslında yoktu kuzum kansızlığım, en son 2 hafta önce gittim aslında size soracaktım siz her usg gününde kan veriyor musunuz ya ? Benim doktorum bir kez istedi daha istemedi kan tahlili

Yok canım ben Efa Mom kullanıyorum daha doğrusu bana 3 tane isim yazdı doktor ekonomik fiyatlı-orta fiyatlı-yüksek fiyatlı olarak hepsi aynı dedi ama sen hangisini istersen onu alabilirsin dedi. Ben de orta fiyatlı Efa Mom aldım eczacı da bunu önerdi. Bende hiç mide bulantısı yapmadı. Demiri neden ayrıca verdiğini de merak ettim açıkcası ama bir bildiği vardır diye de düşünüyorm. Sormak lazım sebebini merak ettim
Benim de sonradan aklımı kurcaladı canım o an sormak hiç aklıma gelmedi. Ve demir ilacına günde 2 kez yazmış. Bana aşırı geldi. 1 içiyorum şu an. Efa mom fiyatı neydi? Ben imomu 490 tl ye aldım

Aslında yoktu kuzum kansızlığım, en son 2 hafta önce gittim aslında size soracaktım siz her usg gününde kan veriyor musunuz ya ? Benim doktorum bir kez istedi daha istemedi kan tahlili
Hayır canım ben en son 3 ay önce kan verdim. Aile hekiminliğine tsh vermek için gittiğimde sordum. Rutin kontrollerde biz çağırıyoruz zaten dedi. 17 temmuzda tekrar baktırmalıymışım. 4 ayda 1 baktırmış olacağım yani. Doktorum da hiç demedi kan ver diye

Back
X