- 25 Şubat 2024
- 1.343
- 1.670
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #10.981
ben de çok seviyormm bebek poposu gibi geliyor banaOnun kokusunu çok seviyorum
iyi bari aman dikkat et yine deAa bende de bu saçma durum bir tek bende oluyor sanıyordumiş yapmak çok iyi geliyor canım mutlu oluyorum ama yormuyoum halı yıkadım dinlendim,koltuk yıkadım dinlendim
Çok iyi anlıyorum canm işte benimde halsiz olduğum günler aynen öyle kafam hep bulanık uyku desen değill yorgunluk değil
Canım gün aşırı bi odayı yapıyorum örneğin salon koltuk halı bi gün ,oturma odası başka gün.kirli suyu çektirirken kollar biraz yoruluyor tabi ama dinlene dinlene yapıyorum.bende kiwi var en küçük olanı değilde büyük olan modeli çok memnunum.
Valla desenize çoğumuzun varmış bu gel git yorgunluk hali
Bende imom kullanıyorum canım 6 ay oldu başlayalı yapmadı bir rahatsızlık.
Günlük kahvaltıyla dvit 9 damla
Kahvaltı sonrası imom omega
Gecede 1 feramat kan ilacı
Arada başım falan ağrırsa magnezyum
Ben de halim oldukça ev işimi kendim yapıyorum yoksa canım çok sıkılıyorAa bende de bu saçma durum bir tek bende oluyor sanıyordumiş yapmak çok iyi geliyor canım mutlu oluyorum ama yormuyoum halı yıkadım dinlendim,koltuk yıkadım dinlendim
Çok iyi anlıyorum canm işte benimde halsiz olduğum günler aynen öyle kafam hep bulanık uyku desen değill yorgunluk değil
Canım gün aşırı bi odayı yapıyorum örneğin salon koltuk halı bi gün ,oturma odası başka gün.kirli suyu çektirirken kollar biraz yoruluyor tabi ama dinlene dinlene yapıyorum.bende kiwi var en küçük olanı değilde büyük olan modeli çok memnunum.
Valla desenize çoğumuzun varmış bu gel git yorgunluk hali
Bende imom kullanıyorum canım 6 ay oldu başlayalı yapmadı bir rahatsızlık.
Günlük kahvaltıyla dvit 9 damla
Kahvaltı sonrası imom omega
Gecede 1 feramat kan ilacı
Arada başım falan ağrırsa magnezyum
Ay maşallahGünaydın kızlar
Rabbim beni bir gün yatırıyor bir gün amazon gibi yapıyor
Dün toplam 2 bin adımla günü kapattım zoraki yemek wc kalktım öyle halsiz uykuluydum
Bugün tüm ev sildi süpürüldü 6 metrekare halı yıkadım tabi makinede yıkadım ama o da yorucubenim gibi olan var mı bu şarj niye arada bitiyor sonra fulleniyor
Düşük ya da erken doğum riski yoksa bence enerjimiz izin verdikçe hareketli olmak daha iyi diye düşünüyorum. Sadece denge kaybı olabildiği için düşmemeye dikkat etmek lazım bi de yukarı uzanmak tehlikeli. Riskli durumlardan kaçındığımız sürece aktif olmalıyızAy maşallah
Ben de niyet ettim bugün balkonu yıkamaya
Günlük işlerimi hallediyorum okuldan sonra. Zaten oldum olası düzen severim. Evde çocuk da olmayınca zor olmuyor. Çocuğu olanların Allah yardımcısı olsun gerçekten
Allahtan robot da var. Ama benim de sıkıntım kocam. Şimdi balkonu yıkayacağım gelip laf edecek hamile kadınsın otur oturduğun yerde diye
Allah sağlıkla doğum yapmamızı nasip etsin canım benim, d vitamini eksikliği de yapmıyormus güneşede çıkmak gerekiyormuş :) minikler bütün vitaminlerimizi sömürüyor canları sağolsun yeterki sağlıklı doğsunlar.Geçmiş olsun canım sıcak havalara da dikkat etmek lazım. Ben de ilk haftalarda 2 kez aniden uyanıp korkmuştum bi an nerde olduğumu falan şaşırmıştım korkudan da çarpıntım olmuştu çok fazla. Demek benimki de progesterondandı
Çok şükür öyle risklerimiz yok ama tüp bebek ve ikiz olunca daha da evhamlı bizimki. Eğilip alt dolaptan bir şey almama bile laf ediyor bazen deli oluyorum abartma diyeDüşük ya da erken doğum riski yoksa bence enerjimiz izin verdikçe hareketli olmak daha iyi diye düşünüyorum. Sadece denge kaybı olabildiği için düşmemeye dikkat etmek lazım bi de yukarı uzanmak tehlikeli. Riskli durumlardan kaçındığımız sürece aktif olmalıyız
Evet canım 12.haftadan sonra plesanta progesteron üretme görevini devralıyormuş birden pregesteron seviyemiz yükseliyomuş. Oda bize böyle huzursuzluklar yapıyormuş.Ya uyku düzensizliği gece demek progesteron artmasından oluyormuş, hangi tarafa dönsem sürekli uyanıyorum gece uykularım çok verimsiz, gündüz iyi sadece 1 saat kesintisiz rahat uyuyorum 2 saatte oluyor bazen
Ay cok saskinim bir benim esim yapiyor bunu saniyordumAy maşallah
Ben de niyet ettim bugün balkonu yıkamaya
Günlük işlerimi hallediyorum okuldan sonra. Zaten oldum olası düzen severim. Evde çocuk da olmayınca zor olmuyor. Çocuğu olanların Allah yardımcısı olsun gerçekten
Allahtan robot da var. Ama benim de sıkıntım kocam. Şimdi balkonu yıkayacağım gelip laf edecek hamile kadınsın otur oturduğun yerde diye
Sonuçları bize de haber ver canım inşallah hepsi iyi çıkarben de diyorum ki yeterki beslensin büyüsün de benden istediği kadar kan, vitamin alabilir kendilerini korusunlar bebişlerimiz o bize yeter
Amin canımAllah sağlıkla doğum yapmamızı nasip etsin canım benim, d vitamini eksikliği de yapmıyormus güneşede çıkmak gerekiyormuş :) minikler bütün vitaminlerimizi sömürüyor canları sağolsun yeterki sağlıklı doğsunlar.
İkiz daha zorlayıcı olabilir tabi canım yavaş yavaş dinlenerek yapÇok şükür öyle risklerimiz yok ama tüp bebek ve ikiz olunca daha da evhamlı bizimki. Eğilip alt dolaptan bir şey almama bile laf ediyor bazen deli oluyorum abartma diye
Ya ben duramıyorum resmen yerimde. Rahat edemiyorum eşimin yaptığıyla. Bugün boş günüm okula gitmiyorum. O yokken hallediyorum işleri. O da zaten aradaki farkı anlamıyor pekAy cok saskinim bir benim esim yapiyor bunu saniyordumbenimki de surekli kızıyor bir is yapınca. Zaten lekelenmelerden dolayi bende guvenip kalkmiyorum artik alıştım bu is yapmama durumuna
Ben ilk aşamayı yapıyordum ama sonrasında sirkeli suda bekletmedim ona da dikkat edeyim canım sağ ol bilgilendirme içinKızlar yeşillikler konusunda gittiğim bir kadın doğum uzmanı şu şekilde yapmamı söylemişti:
Önce meyve ve sebzeleri akan su altında güzelce yıkıyoruz.
Pestisistler için 10dk karbonatlı suda bekletip güzelce yıkıyoruz.
Toxoplazma riski için de 10 dk da sirkeli suda bekletip yine güzelce yıkıyoruz.
Toxoplazma hayvan dışkısından geçiyormuş galiba. O yüzden toprak ile teması olabilecek tüm meyve ve sebzeleri bu şekilde yıkıyoruz ve dışarıda da salata tüketmiyoruz demişti.
Sizlerin de bilgisi olsun istedim.
Gerçi okulda bunu söylediğimde arkadaşlar ay biz hiç öyle şeyler yapmıyorduk falan dediler
Doktor toxoplasma için bebeklerin beyin gelişimini bozuyor gibi bir şey söyledi. Benim de aklıma şu geldi. Bizim her sınıfta bir iki tane Bireyselleştirilmiş Eğitim Planına (BEP) ihtiyaç duyan hafif düzeyde zihinsel yetersizliği olan öğrencilerimiz oluyor. Belki de dedim kendi kendime gebelikte toxoplasmaya maruz kalmış olabilirler. O yüzden ben dikkat etmeye çalışıyorum.
bugun benim de boş günüm avmye geçtim bebe magazalarini gezdim yineYa ben duramıyorum resmen yerimde. Rahat edemiyorum eşimin yaptığıyla. Bugün boş günüm okula gitmiyorum. O yokken hallediyorum işleri. O da zaten aradaki farkı anlamıyor pek
Düşük ya da erken doğum riski yoksa bence enerjimiz izin verdikçe hareketli olmak daha iyi diye düşünüyorum. Sadece denge kaybı olabildiği için düşmemeye dikkat etmek lazım bi de yukarı uzanmak tehlikeli. Riskli durumlardan kaçındığımız sürece aktif olmalıyız
Bende giderdim doktorum ama başka ilçede devlet hastanesi de uzakta biraz şimdi kafamı meşgul edecek şeyler buldum birazcık acaba kadına yazsam nolur geçen sefer yazmamıştım zatenBenim doktorum olsa ben giderdim belki canım
Bende giderdim doktorum ama başka ilçede devlet hastanesi de uzakta biraz şimdi kafamı meşgul edecek şeyler buldum birazcık acaba kadına yazsam nolur geçen sefer yazmamıştım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?