- 4 Ekim 2024
- 3.230
- 1.558
- 48
- 28
- Konu Sahibi annabelica
-
- #11.021
Evet bana da söylediler hormonlar değiştiği için doğum sonrası geri geliyorlarmış. Maşallah daha doğum olmadan geri gelmeye başladılar zaten fırsat kolluyorlarmışBenim de lazerim vardı ama doğumdan sonra geri geldilerama yaptırırken demişlerdi bana doğurursan geri tüylenme olur diye
Ben bu markanin catlak kremini sormustum eczacimiza ama önermem demisti icerigi ile alakali olarak.
Bende de bunlar var kuzum. Ama daha kullanmaya başladım diyemem. Sadece duşta vücut bakım yağı kullanıyorum hem vücudum nemli kalıyor duş sonrası. Henüz göbeğim çıkmaya başlamadığı için başlamaya gerek görmedimBu soruyu bende sormayi düşünüyordum iyi oldu sordugun cevaplari merak ediyorum basladi mi herkes.
Ben baslamayi düşünüyorum bir yandan.
Lierac çatlak önleyici jel aldim ben.
Birde wefood un üretimi dogal hindistan cevizi yagi aldim soğuk sıkım onlara baslayacagim.
CanımsınCanın nasıl istiyorsa öyle yap canım, kendine ne iyi gelecekse
Benimde göbeğim yok yaBende de bunlar var kuzum. Ama daha kullanmaya başladım diyemem. Sadece duşta vücut bakım yağı kullanıyorum hem vücudum nemli kalıyor duş sonrası. Henüz göbeğim çıkmaya başlamadığı için başlamaya gerek görmedim
Bu arada aşkom bende lierac birde arkadaşım bio oil baya övdü hamile olmasan bile çatlaklara sürdüğünde iyi geliyor diye ikisini aldım, ama şimdilik sadece nemlendirici sürüyorumBu soruyu bende sormayi düşünüyordum iyi oldu sordugun cevaplari merak ediyorum basladi mi herkes.
Ben baslamayi düşünüyorum bir yandan.
Lierac çatlak önleyici jel aldim ben.
Birde wefood un üretimi dogal hindistan cevizi yagi aldim soğuk sıkım onlara baslayacagim.
Genetik yatkınlık da önemliymiş canım hiç çatlamayabilirsin
Koltuk altı bikini bölgem kollarım göbeğim, hiç lazerin L değmemiş gibi, mecburiyetten jilet vurmaya başladımEvet bana da söylediler hormonlar değiştiği için doğum sonrası geri geliyorlarmış. Maşallah daha doğum olmadan geri gelmeye başladılar zaten fırsat kolluyorlarmışen son aldığım paket yarım kalmıştı doğumdan sonra kullanırım artık emzirirken yaptırılıyor mu gerçi bilmiyorum
Evet bana da söylediler hormonlar değiştiği için doğum sonrası geri geliyorlarmış. Maşallah daha doğum olmadan geri gelmeye başladılar zaten fırsat kolluyorlarmışen son aldığım paket yarım kalmıştı doğumdan sonra kullanırım artık emzirirken yaptırılıyor mu gerçi bilmiyorum
Canımsınsen nasılsın nasıl geçiyor günler
Canım kan sonuçları ne zaman çıkacakmış hemen çıkan bir tahlilmi yoksa birkaç gün bekletiyorlar mıİyiyim şükür canım, bugün ufak çaplı bir vesveselendim ama kan verdim sabah, yarın çıkar sonuçlar rahatlarımdaha iyiyim tabi gözümü açamadığım, rapor aldığım haftalar olmuştu, çok şükür canım, sen nasılsın senin nasıl geçiyor
Canım kan sonuçları ne zaman çıkacakmış hemen çıkan bir tahlilmi yoksa birkaç gün bekletiyorlar mı
Ay çok şükür az kalmış, hemen çıkıyormuşYarın sabahta çıkar canım, iş çıkışında doktorla görüşmeye gideceğim, inşallah psikolojik bana öyle geliyordur ve bir sorun yoktur
İnşallah hiçbir şey yok canım çok güzel haberler al inşallah ben de iyiyim işte merak var deliler gibi bir yandan da korku var inşallah güzel haberler alacağımİyiyim şükür canım, bugün ufak çaplı bir vesveselendim ama kan verdim sabah, yarın çıkar sonuçlar rahatlarımdaha iyiyim tabi gözümü açamadığım, rapor aldığım haftalar olmuştu, çok şükür canım, sen nasılsın senin nasıl geçiyor
Ay çok şükür az kalmış, hemen çıkıyormuş
Yok yok bir şey yoktur, evham yaptın yaşadıklarından dolayı, yarın temiz çıksında bir daha düşünme inşallah
İnşallah hiçbir şey yok canım çok güzel haberler al inşallah ben de iyiyim işte merak var deliler gibi bir yandan da korku var inşallah güzel haberler alacağım
Aynıyız kuzum demek ki. Benim aslinda belirginlesti göbeğim ama bende henuz baslamadim. Aslinda baslasam iyi olur. 16.haftada baslasam diyorum bir yandan da. O zaman daha büyürmüş gibi geliyorBende de bunlar var kuzum. Ama daha kullanmaya başladım diyemem. Sadece duşta vücut bakım yağı kullanıyorum hem vücudum nemli kalıyor duş sonrası. Henüz göbeğim çıkmaya başlamadığı için başlamaya gerek görmedim
Aşkım senin kendi kendine demenle asla olmuyor o kadar iyi anlıyorum ki seni, rahmine düştüğü günden itibaren maalesef mantık offline alıyor kendini. Asla yüklenme kendineAyy inşallah kuzumevham yapmışlığımla kalayım halbuki de söz verdim kendime bu riski göze alarak hamile kaldım biliyorum, evet böyle bir ihtimal var ve yüksek korkmayacaktım ve üstesinden gelecektim inşallah ama insan telaşlanıyor işte çıksın sonuçlarım haber vereceğim
Göbeğin çıkmaya başladıysa sür aşkom, erken başlayın diyorlar yaAynıyız kuzum demek ki. Benim aslinda belirginlesti göbeğim ama bende henuz baslamadim. Aslinda baslasam iyi olur. 16.haftada baslasam diyorum bir yandan da. O zaman daha büyürmüş gibi geliyor
Evet vallahi yoksa günler nasıl geçecekİnşallah canım ya öyle çok dua ediyorum ki herkesin süreci kolay olsun, buraya hep güzel şeylerle gelelim, eğlenelim, burası çok güzel oluyor gerçekten o açıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?