Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Tabii ki canım zaten bunlar geçici süreçler. Benim de bir enerjim oluyor bir olmuyor mesela geçtiğimiz hafta sonu bitik bi halde sadece yattım. Şimdi daha iyiyim çok şükür. Hayatımızda kaç kere hamilelik yaşayacağız sanki her şeyin tadını çıkaralım mümkün olduğunca

Kızlar kan verdim geldim, için rahatladı en azından yarın akşama gideceğim bakacak doktor, bir şey çıkmayacak inşallah emin olmak istedim ama risk almak istemedim İnanıyorum temiz çıkacak inşallah
Bence de tertemiz çıkacak canım iyi yapmışsın için rahat eder böylelikle
Bende böyleyim ya bir gün enerjim tavann bir gün kolumu kaldıracak halim yok hormon dalgalanmasındandır diye düşünüyorum

Ben bioderma ve lorealinkini kullandım ama geçirmedi

Kızlar çatlak için bakımlara başladınız mı? Başladıysanız neler kullanıyorsunuz? Ben dalinin bebe yağını aldım badem ve avokado yağı var. Acaba içeriği iyi midir biraz parfümlü

Evet canım, değil mi ama o kadar çok istiyorum ki böyle zaman su gibi aksın sağlıkla eve geleyim ama sonra diyorum difrmbahyaa saçmalama kızım hamileliğin tadını çıkar, sefasını sür süreç kolay olsun da gerisi hallolur

Kızlar çatlak için bakımlara başladınız mı? Başladıysanız neler kullanıyorsunuz? Ben dalinin bebe yağını aldım badem ve avokado yağı var. Acaba içeriği iyi midir biraz parfümlü
Bu soruyu bende sormayi düşünüyordum iyi oldu sordugun cevaplari merak ediyorum basladi mi herkes.
Ben baslamayi düşünüyorum bir yandan.
Lierac çatlak önleyici jel aldim ben.
Birde wefood un üretimi dogal hindistan cevizi yagi aldim soğuk sıkım onlara baslayacagim.

2. Trimesterda çok daha iyi olacağımıza inanıyorum ben

Canım bildiğim kadarıyla badem yağı belirli bir süre sonra tüylenmeyi arttıyor. Ben Hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Birde gratiste 7li yağ bakımı vardı ondan kullanıyorum. 1 gün biri diğer gün biri olacak şekilde

Lierac'a hiç inancım kalmadı benim ablam hamileliğinde Hindistan cevizi+lierac kullandı ama karnı çok çatladı yine de. O yüzden gereksiz pahalı geldi bana. Alternatif olarak hipp markasının çatlak kremini buldum içeriği iyi duruyordu. Bi de genetik diyorlar çatlayacağın varsa çatlıyormuşsun. Benim vücudumda eskiden kalma çok çatlak var kilo alıp verme sürecim olmuştu ve vücudum çatlamaya çok müsait zaten çatlayacak benim ama belki daha az çatlar diye başlamayı düşünüyorum

Canım ben başladım, 2 günde bir sürüyorum bazen 3 günde bir; Lierac, Bio Oil ve kantaron yağı kullanıyorum

İcim gitti de detaylidan önce almamaya karar verdm bebeğim ben sadece bakıyorum biberonlara baktım fiyatlara felan tüm mağazalara girdim çıktım piyasa araştırması yanıtı
yaaa iyi yapmışsın o zaman ben de çok seviyorum bakmayı ya ben cinsiyeti öğrendikten sonra ufaktan başlarım diyordum ya şimdi sen böyle diyince içime kurt düştü

Evet yağlar tüylenmeyi arttırır büyük ihtimalle o kadar da lazer yaptırmıştım halbuki

Bio oil çatladıktan sonra renk açmada çok başarılı. Naturel yazanı mı aldın normalini mi canım

Ben ilk hamileliğimde de bunları kullandım, çatlağım yok ama 33 haftalıktım belki ondandır bunda nasıl olur bilmiyorum, evet canım ondan, bir gün biri bir gün biri şeklinde kullanmıştım bunda da öyle yapacağım herhalde

Genetik yatkınlık da önemliymiş canım hiç çatlamayabilirsin

Dedigin gibi biraz da genetik oluyor bence de bu çatlama durumlari biz sadece tedbir aliyoruz.
Bilmiyorum ki canim eczaci tanıdığımız var biz kendisine fikrini sorduk kendisi de icerik olarak temiz ve etkili olarak Liearac önerdi. Bizde onu aldik. Hindistan cevizi yagi da zaten daha fazla nemlendirsin kurutmasin diye. Bu ikiliyi kullanan cok gördüm sosyal medyada da.
Ne kadar az catlarsa göbüsler o kadar iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…