Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Benim de lazerim vardı ama doğumdan sonra geri geldiler 😅 ama yaptırırken demişlerdi bana doğurursan geri tüylenme olur diye 🤭
Evet bana da söylediler hormonlar değiştiği için doğum sonrası geri geliyorlarmış. Maşallah daha doğum olmadan geri gelmeye başladılar zaten fırsat kolluyorlarmış 😅 en son aldığım paket yarım kalmıştı doğumdan sonra kullanırım artık emzirirken yaptırılıyor mu gerçi bilmiyorum

Bu soruyu bende sormayi düşünüyordum iyi oldu sordugun cevaplari merak ediyorum basladi mi herkes.
Ben baslamayi düşünüyorum bir yandan.
Lierac çatlak önleyici jel aldim ben.
Birde wefood un üretimi dogal hindistan cevizi yagi aldim soğuk sıkım onlara baslayacagim.
Bende de bunlar var kuzum. Ama daha kullanmaya başladım diyemem. Sadece duşta vücut bakım yağı kullanıyorum hem vücudum nemli kalıyor duş sonrası. Henüz göbeğim çıkmaya başlamadığı için başlamaya gerek görmedim

Merhabalar, 25+1 haftalık hamileyim. Bebeğim normalde hareketli fakat sol tarafımda sanci hissediyorum ve şuan kipirdama yok. Daha once kordon dolanmisti ama kendi basina acti kordonu. Korkmalı mıyım ?

Bende de bunlar var kuzum. Ama daha kullanmaya başladım diyemem. Sadece duşta vücut bakım yağı kullanıyorum hem vücudum nemli kalıyor duş sonrası. Henüz göbeğim çıkmaya başlamadığı için başlamaya gerek görmedim
Benimde göbeğim yok ya 😒 instada 11-12.haftada göbeklileri görünce heves ediyorum. Ben bol suyla göbek belli etmeye çalışıyorum 😂😂🤣🤣 vücuda oturan elbiselerle
Bu soruyu bende sormayi düşünüyordum iyi oldu sordugun cevaplari merak ediyorum basladi mi herkes.
Ben baslamayi düşünüyorum bir yandan.
Lierac çatlak önleyici jel aldim ben.
Birde wefood un üretimi dogal hindistan cevizi yagi aldim soğuk sıkım onlara baslayacagim.
Bu arada aşkom bende lierac birde arkadaşım bio oil baya övdü hamile olmasan bile çatlaklara sürdüğünde iyi geliyor diye ikisini aldım, ama şimdilik sadece nemlendirici sürüyorum

Evet bana da söylediler hormonlar değiştiği için doğum sonrası geri geliyorlarmış. Maşallah daha doğum olmadan geri gelmeye başladılar zaten fırsat kolluyorlarmış 😅 en son aldığım paket yarım kalmıştı doğumdan sonra kullanırım artık emzirirken yaptırılıyor mu gerçi bilmiyorum
Koltuk altı bikini bölgem kollarım göbeğim, hiç lazerin L değmemiş gibi, mecburiyetten jilet vurmaya başladım 😞😞 ağda mağda korkuyorum güvenlimidir değilmidir

Evet canım, onu hiç bilmiyorum, evlenmeden yaptırmıştım ben 🤭😇

Canımsın🌼 sen nasılsın nasıl geçiyor günler🥰

İyiyim şükür canım, bugün ufak çaplı bir vesveselendim ama kan verdim sabah, yarın çıkar sonuçlar rahatlarım 🤗 daha iyiyim tabi gözümü açamadığım, rapor aldığım haftalar olmuştu, çok şükür canım, sen nasılsın 😍 senin nasıl geçiyor 🙏

İyiyim şükür canım, bugün ufak çaplı bir vesveselendim ama kan verdim sabah, yarın çıkar sonuçlar rahatlarım 🤗 daha iyiyim tabi gözümü açamadığım, rapor aldığım haftalar olmuştu, çok şükür canım, sen nasılsın 😍 senin nasıl geçiyor 🙏
Canım kan sonuçları ne zaman çıkacakmış hemen çıkan bir tahlilmi yoksa birkaç gün bekletiyorlar mı

Yarın sabahta çıkar canım, iş çıkışında doktorla görüşmeye gideceğim, inşallah psikolojik bana öyle geliyordur ve bir sorun yoktur 🙏
Ay çok şükür az kalmış, hemen çıkıyormuş 🤩
Yok yok bir şey yoktur, evham yaptın yaşadıklarından dolayı, yarın temiz çıksında bir daha düşünme inşallah

İnşallah hiçbir şey yok canım çok güzel haberler al inşallah ben de iyiyim işte merak var deliler gibi bir yandan da korku var inşallah güzel haberler alacağım🙏🏻🥲🤗

Ay çok şükür az kalmış, hemen çıkıyormuş 🤩
Yok yok bir şey yoktur, evham yaptın yaşadıklarından dolayı, yarın temiz çıksında bir daha düşünme inşallah

Ayy inşallah kuzum💕 evham yapmışlığımla kalayım halbuki de söz verdim kendime bu riski göze alarak hamile kaldım biliyorum, evet böyle bir ihtimal var ve yüksek korkmayacaktım ve üstesinden gelecektim inşallah ama insan telaşlanıyor işte 🙁 çıksın sonuçlarım haber vereceğim 🙌🙏

İnşallah hiçbir şey yok canım çok güzel haberler al inşallah ben de iyiyim işte merak var deliler gibi bir yandan da korku var inşallah güzel haberler alacağım🙏🏻🥲🤗

İnşallah canım ya öyle çok dua ediyorum ki herkesin süreci kolay olsun, buraya hep güzel şeylerle gelelim, eğlenelim, burası çok güzel oluyor gerçekten o açıdan 😍🌺

Aynıyız kuzum demek ki. Benim aslinda belirginlesti göbeğim ama bende henuz baslamadim. Aslinda baslasam iyi olur. 16.haftada baslasam diyorum bir yandan da. O zaman daha büyürmüş gibi geliyor 😍🥰

Ayy inşallah kuzum💕 evham yapmışlığımla kalayım halbuki de söz verdim kendime bu riski göze alarak hamile kaldım biliyorum, evet böyle bir ihtimal var ve yüksek korkmayacaktım ve üstesinden gelecektim inşallah ama insan telaşlanıyor işte 🙁 çıksın sonuçlarım haber vereceğim 🙌🙏
Aşkım senin kendi kendine demenle asla olmuyor o kadar iyi anlıyorum ki seni, rahmine düştüğü günden itibaren maalesef mantık offline alıyor kendini. Asla yüklenme kendine

İnşallah canım ya öyle çok dua ediyorum ki herkesin süreci kolay olsun, buraya hep güzel şeylerle gelelim, eğlenelim, burası çok güzel oluyor gerçekten o açıdan 😍🌺
Evet vallahi yoksa günler nasıl geçecek😅 aa diyorum herkes aynı şeyi yaşıyor🤣 inşallah sağlıkla ilerleriz hepimiz🙏🏻

Back
X