- 1 Aralık 2022
- 2.423
- 3.729
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #11.041
Aşkım senin kendi kendine demenle asla olmuyor o kadar iyi anlıyorum ki seni, rahmine düştüğü günden itibaren maalesef mantık offline alıyor kendini. Asla yüklenme kendine
ben demir ilaci ayri efa mom ayri kullaniyorum ama efa mom mafetti beni gun boyu agzima bozuk balik kokusu geliyot bogazm acı kalıyor cok sinir bozucu resmen modumu dusurdu ilac sende de oyle birsey oluyormu canimYok canım ben Efa Mom kullanıyorum daha doğrusu bana 3 tane isim yazdı doktor ekonomik fiyatlı-orta fiyatlı-yüksek fiyatlı olarak hepsi aynı dedi ama sen hangisini istersen onu alabilirsin dedi. Ben de orta fiyatlı Efa Mom aldım eczacı da bunu önerdi. Bende hiç mide bulantısı yapmadı. Demiri neden ayrıca verdiğini de merak ettim açıkcası ama bir bildiği vardır diye de düşünüyorm. Sormak lazım sebebini merak ettim
Bende ek olarak ilerleyen haftalarda bio oil alacagim kuzum duruma göre. Baktim artışa gecme durumu olursa catlaklarin. Insallah en az catlak ile geciririzBenimde göbeğim yok yainstada 11-12.haftada göbeklileri görünce heves ediyorum. Ben bol suyla göbek belli etmeye çalışıyorum vücuda oturan elbiselerle
Bu arada aşkom bende lierac birde arkadaşım bio oil baya övdü hamile olmasan bile çatlaklara sürdüğünde iyi geliyor diye ikisini aldım, ama şimdilik sadece nemlendirici sürüyorum
Ay benimde kollarim yüzüm bikini bölgem aynen dedigin gibi...cok zorluyor yaa bide yaz malum... bende agda fln kullanamam alerji yapiyor zaten.Koltuk altı bikini bölgem kollarım göbeğim, hiç lazerin L değmemiş gibi, mecburiyetten jilet vurmaya başladımağda mağda korkuyorum güvenlimidir değilmidir
Aşkım ben daha ergenken bir tüy dökücü krem denemiştim ama işe yaramamıştıBende ek olarak ilerleyen haftalarda bio oil alacagim kuzum duruma göre. Baktim artışa gecme durumu olursa catlaklarin. Insallah en az catlak ile geciririzben henüz hic birine baslamadim bide yaa elimde ürünler olmasina ragmeeeen.
Ay benimde kollarim yüzüm bikini bölgem aynen dedigin gibi...cok zorluyor yaa bide yaz malum... bende agda fln kullanamam alerji yapiyor zaten.
Aklima tüy dökücü kremler geldi. Acaba kullanmamizda bir sakinca var mıdır ki
Bende arıyorlardır diye hiç bakmamıştımBebeğin ilk hareketlerini hissettiğinde gel dedi sağlık ocağı canım asi icin
Kırkın çıktıktan sonra devam edebiliyorsun ben öyle yapmıştımEvet bana da söylediler hormonlar değiştiği için doğum sonrası geri geliyorlarmış. Maşallah daha doğum olmadan geri gelmeye başladılar zaten fırsat kolluyorlarmışen son aldığım paket yarım kalmıştı doğumdan sonra kullanırım artık emzirirken yaptırılıyor mu gerçi bilmiyorum
benim resmen ilk öğrendiğim günden beri kocaman bir sepsert bir göbeğim oluştu eskiden sabah uyanınca geçerdi şimdi hep öyleKızlar birde dikkat ettinizmi göbüşler gündüz düz, akşam yemeğinden sonra büyümüyor mu
Kızlar birde dikkat ettinizmi göbüşler gündüz düz, akşam yemeğinden sonra büyümüyor mu
Ya yerim ben onun totosunubenim resmen ilk öğrendiğim günden beri kocaman bir sepsert bir göbeğim oluştu eskiden sabah uyanınca geçerdi şimdi hep öyle
Ben lazere gidiyordum hamile kaldım o arada yarım bıraktım doğuma yakın genital bölgeye ağda yaptım normal doğum yaptığım için bı sıkıntı olmadıKoltuk altı bikini bölgem kollarım göbeğim, hiç lazerin L değmemiş gibi, mecburiyetten jilet vurmaya başladımağda mağda korkuyorum güvenlimidir değilmidir
Pehlivan gibi full sıvalayacaz yağları deseneçatlak kremi olarak sebamed kullanmıştım ve sayamadıgm kadar bio-oil yag kullandm karnım resmen harita catlak dışında yırtık gibi hatta o kadR çatladı ki gözünüzün öne gelebileck en kotu haldeyimgenetik bu bence annemde benim gibi ama benim kızım aşırı hareketliydi karnmdan resmen ayagı cıkıcak sanıyodum o yuzden karnım aşırıda gerildigi icin cok çatladi
bebek yagi cok duymustum o zaman lar sonra onu deniyim dedim vee beni mafetti karnima bacaklarima suruyordum su cicegi gibi sulu yaralar cikmaya basladi alerji yapmis bana dedi doktorum o kaDr kaşındım ki tırnallarimn içi kan doluyodu resmen karnım hep yara olmustu
çatlak konusu gorunce anılarımı yazayım dedim
Merhaba hoş geldinherkese merhaba bu arada bende tahmini 9 Aralık annelerindenim bu hafta çok aşırı bir mide yanması şikayetim var soğuk sular meyveler hiç biri fayda etmiyor yanıyor alev alev böyle olan var mı başka.
galiba öyle bende gluten intöleransı var zaten yasak olan bişey yediğim an kocaman olurdu göbeğim şimdi her daim öyle takılıyoruz.Ya yerim ben onun totosunuiç karın diş karın olayları doğru demek
hoşbulduk aslında en başından beri takip etmek istedim ama çok yoğun çalışıyorum anca fırsat bulabildim deneyeyim eve gidince bakalım belki iyi gelir.Merhaba hoş geldinmide yanmasına elma ve havuç iyi geliyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum
Diyorlar ya yok tahriş olur doğuma yakın yaptırmayın kaşıntı alerji olur diye herkeste olmuyor demek kiBen lazere gidiyordum hamile kaldım o arada yarım bıraktım doğuma yakın genital bölgeye ağda yaptım normal doğum yaptığım için bı sıkıntı olmadı
Şimdi en azından göbek değil bebek diyebilirsingaliba öyle bende gluten intöleransı var zaten yasak olan bişey yediğim an kocaman olurdu göbeğim şimdi her daim öyle takılıyoruz.
Pek beceriksizmis deseneAşkım ben daha ergenken bir tüy dökücü krem denemiştim ama işe yaramamıştınormaldede ben aşırı tüylü değilim yani o kadarını bile dökmemişti. Şimdikiler nasıl bilmiyorum evrim falan geçirmiştir konu 10 senelik birde dediğin gibi bebeği veya bizi etkiler mi sormak lazım
Uff sorma yaz , tatil matilde zor, kısa kollu giyiyoruz birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?