Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Pek beceriksizmis desene 😅😅 ben en azindan ilerleyen haftalarda kullanmak icin soracagim doktora bunu. Simdi jilet milet idare ediyoruz da 😅 göbüş büyüdükçe o da zor olur.
Ay aynen yaaa... tatile gitmeyecegiz biz bu yaz artik o ihtimali kaldırdık rafa ama dedigin gibi kısa kol falan giyince zor oluyor. Erkekler ne rahat valla biz hamileyken bile bu konuya özen gosteriyoruz 😒😒 bilendim su an 😅
Ay bende onu düşünüyorum aşkım göbek büyüdüğünde napıcaz 🤣 nasıl temizleyecez😂 sen sorarsan dr bizede söyle Allah rızası için 😂 kan revan içinde kalmayalım gerek yok kendimizi doğramaya 😬. O sırada beyaz koltuğun üstü full kıl olan kocam 😵‍💫
Tatili neden rafa kaldırdın aşkom, endişe ettiğin için mi ☹️

Diyorlar ya yok tahriş olur doğuma yakın yaptırmayın kaşıntı alerji olur diye herkeste olmuyor demek ki 😟 yarım bıraktığın iyi olmuş biz hayatımız boyunca gittik başa sardık kanka 🤪
O tüy dökücü Kremler içindir yani agdanin bir zararı olduğunu düşünmüyorum bende iki kez gittim önce 3 bölge koltuk altı bikini tüm bacak doğumdan sonra tüm vücuda gittim bacak koltuk altı ve bikini de baya azalma oldu inşallah bu doğumundan sonra ev tipi olanlardan Alıp evde yapıcam kuzenim kullanıyor çok memnun kaldı

O tüy dökücü Kremler içindir yani agdanin bir zararı olduğunu düşünmüyorum bende iki kez gittim önce 3 bölge koltuk altı bikini tüm bacak doğumdan sonra tüm vücuda gittim bacak koltuk altı ve bikini de baya azalma oldu inşallah bu doğumundan sonra ev tipi olanlardan Alıp evde yapıcam kuzenim kullanıyor çok memnun kaldı
Ay ev tipi olanlar işe yarıyorsa stoklayalım aşko, jilet 1 hafta sonra tekrar coşuyor

Kızlar ya yüzüm pul pul dökülüyor. Dudaklarım desen sanki kıştayızda soğuk değmiş gibi çatlıyor 😥 Ne kullandıysam engel olamıyorum. Şöyle eski Arko kremlerden mi kullansam diyorum artık 🤣çarem kalmadı 🫣 sizlerde de böyle mi durum. Birde vücudumda böyle bir sıkıntım yok gün aşırı duş alıyorum dönüşümlü olarak Hindistan cevizi yağı ve gratisteki 7li vücut bakım yağını kullanıyorum. Ama tabi onları yüzüme sürmek istemiyorum. Loreal mi kullanmadım bioderma mı kullanmadım. Yok olmuyor yüzüme hiç bi şekilde çare bulamadım 😭
Canım benim kizimda atopik dermatit var cildi çok kuru ve buna bağlı kaşıntısı oluyor. Bioderma atoderm krem kullanıyoruz. Yüz ve vücut için kullanılabiliyor tavsiye ederim. Bebek için kullanıldığı için hamileyken de gönül rahatlığıyla kullanabilirsin diye düşünüyorum ♥️

bende de çok oldu ama son bir haftadır multivitamin kullandığım için mi nedir bilmiyorm geçti, EXCİPİAL LİPO diye bir krem var kuruluklara mükemmel iyi geliyor ama doktoruna danışıp kullan istersen. gerçi bu kremi göbek çatlakları oluşmasın diye de veriyorlar ama sormakta fayda var :anneadayı:
Canım o krem gebelikte kullanılmıyor diye biliyorum prospektüsüne bir bakmak lazım emin değilim ama öyle birşey kalmış aklimda 🤷🏼‍♀️

Ay ev tipi olanlar işe yarıyorsa stoklayalım aşko, jilet 1 hafta sonra tekrar coşuyor
Kuzenim Philips kullanıyor memnun kaldığını söylemişti herkeste aynı performansı gösterirmi bilmiyorum 😄lazere o kadar para vereceğime evde daha yapmak daha karlı ve mantıklı bence

Aynıyız kuzum demek ki. Benim aslinda belirginlesti göbeğim ama bende henuz baslamadim. Aslinda baslasam iyi olur. 16.haftada baslasam diyorum bir yandan da. O zaman daha büyürmüş gibi geliyor 😍🥰
Evet bende 16 gibi başlarım dedim kuzum ama daha önce büyürse o zaman başlayacağım benim annem çok çatlamış genetik yatkınlık var biraz tedirginim ama onca yağa kreme rağmen çatlarsakta yapacak bişey yok tabi çocuğumuzun hatırası olur 🥰

Bu arada tecrübeli anneler size bir şey soracağım. Bizim bebeler kış bebesi olacağı için uzun kollu zıbınları yeni doğan için daha mı çok almak gerekir yoksa kısa kollu ya da kolsuz olsa da olur mu? Şimdi bakayım dedim de emin olamadım

Evet bana da söylediler hormonlar değiştiği için doğum sonrası geri geliyorlarmış. Maşallah daha doğum olmadan geri gelmeye başladılar zaten fırsat kolluyorlarmış 😅 en son aldığım paket yarım kalmıştı doğumdan sonra kullanırım artık emzirirken yaptırılıyor mu gerçi bilmiyorum
Lohusalik bitince yapiliyormus normal dogumda bnimde paket yarim kaldi yaz gunu maymuna döndüm 🙈

Ay bende onu düşünüyorum aşkım göbek büyüdüğünde napıcaz 🤣 nasıl temizleyecez😂 sen sorarsan dr bizede söyle Allah rızası için 😂 kan revan içinde kalmayalım gerek yok kendimizi doğramaya 😬. O sırada beyaz koltuğun üstü full kıl olan kocam 😵‍💫
Tatili neden rafa kaldırdın aşkom, endişe ettiğin için mi ☹️
Tabiki söylerim kuzumm biraz göbeğim büyüsün de o zaman sormaya yüzüm olsun 😅
Ay Allah korusun kız aman dikkat edelim. Artık olmadi kocalara yaptircaz ahahah😅😅
Aynen kuzucum yaa ben burda sehir icinde bile uzak mesafeye gitmeye cekiniyorum araba ister istemez salliyor birsey oluyor ya. Uzun yol biraz daha gerer beni. Malum benim hamileligim baştan beri biraz stresli gecti hic kendimi o streslere sokmayayim diyorum.
Bu yaz totisimin üstünde evimdeyim😅
Siz gidecek misiniz bir yerleree

tutmaya çalışayım diyiym söz vermiyim 🤣🤣
O sırada az önce h&m den online alışveriş yapan ben 🤣🤣 bu arada kızlar güzel şeyler indirime girmiş bakmak isteyen baksın her beden yok ama kalitesi çok güzel oluyor h&m in. 169 tl ye zıbın aldım oğluşuma mesela 😍 yani genel fiyatları pek bilmiyorum ama bana uygun geldi

Canım o krem gebelikte kullanılmıyor diye biliyorum prospektüsüne bir bakmak lazım emin değilim ama öyle birşey kalmış aklimda 🤷🏼‍♀️
ben prospektüsüne baktm doktorunuza danışınız diyor ama bir arkadaşıma doktoru vermişti hamileyken. Yine doktorlar sanırım farklı düşüncedeler. Bazıları sorumluluk almak istemiyor heralde. Benim kullandığım alerji ilacı için de bazı doktorlar asla kullanma diyor bazıları B kategorisi bişey olmaz kullan diyor. Mecburiyetten kullanıyorum ben de zaten.

ben prospektüsüne baktm doktorunuza danışınız diyor ama bir arkadaşıma doktoru vermişti hamileyken. Yine doktorlar sanırım farklı düşüncedeler. Bazıları sorumluluk almak istemiyor heralde. Benim kullandığım alerji ilacı için de bazı doktorlar asla kullanma diyor bazıları B kategorisi bişey olmaz kullan diyor. Mecburiyetten kullanıyorum ben de zaten.
O sırada az önce h&m den online alışveriş yapan ben 🤣🤣 bu arada kızlar güzel şeyler indirime girmiş bakmak isteyen baksın her beden yok ama kalitesi çok güzel oluyor h&m in. 169 tl ye zıbın aldım oğluşuma mesela 😍 yani genel fiyatları pek bilmiyorum ama bana uygun geldi
hahahaha 🤣🤣 iyiymiş fiyat ben de internetten baktım bir tek hm de kışlık çok fazla şey gördüm diğer sitelerde hep yazlıklar çıktı karşıma. Güzel günlerde giyinsin oğluşun yaaa 😍 cinsiyetimiz belli olsun hayırlısıyla ben de sizi linklere boğcam haha 😍

Evet bende 16 gibi başlarım dedim kuzum ama daha önce büyürse o zaman başlayacağım benim annem çok çatlamış genetik yatkınlık var biraz tedirginim ama onca yağa kreme rağmen çatlarsakta yapacak bişey yok tabi çocuğumuzun hatırası olur 🥰

Bu arada tecrübeli anneler size bir şey soracağım. Bizim bebeler kış bebesi olacağı için uzun kollu zıbınları yeni doğan için daha mı çok almak gerekir yoksa kısa kollu ya da kolsuz olsa da olur mu? Şimdi bakayım dedim de emin olamadım
Aynen kuzum öyle valla dogru. Biz göbüşlerimize bakalim ama catlarsa da artik en güzel hatiralarimiz olur. Bebislerimiz iyi olsun yeter ki😍😍🙏🙏 ben sonraki kontrolde doktoruma sorarim basla derse star veririm size de haber veririm 🤗

Back
X