Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Yok canım ben Efa Mom kullanıyorum daha doğrusu bana 3 tane isim yazdı doktor ekonomik fiyatlı-orta fiyatlı-yüksek fiyatlı olarak hepsi aynı dedi ama sen hangisini istersen onu alabilirsin dedi. Ben de orta fiyatlı Efa Mom aldım eczacı da bunu önerdi. Bende hiç mide bulantısı yapmadı. Demiri neden ayrıca verdiğini de merak ettim açıkcası ama bir bildiği vardır diye de düşünüyorm. Sormak lazım sebebini merak ettim
ben demir ilaci ayri efa mom ayri kullaniyorum ama efa mom mafetti beni gun boyu agzima bozuk balik kokusu geliyot bogazm acı kalıyor cok sinir bozucu resmen modumu dusurdu ilac sende de oyle birsey oluyormu canim

Benimde göbeğim yok ya 😒 instada 11-12.haftada göbeklileri görünce heves ediyorum. Ben bol suyla göbek belli etmeye çalışıyorum 😂😂🤣🤣 vücuda oturan elbiselerle

Bu arada aşkom bende lierac birde arkadaşım bio oil baya övdü hamile olmasan bile çatlaklara sürdüğünde iyi geliyor diye ikisini aldım, ama şimdilik sadece nemlendirici sürüyorum
Bende ek olarak ilerleyen haftalarda bio oil alacagim kuzum duruma göre. Baktim artışa gecme durumu olursa catlaklarin. Insallah en az catlak ile geciririz 😍 ben henüz hic birine baslamadim bide yaa elimde ürünler olmasina ragmeeeen.
Koltuk altı bikini bölgem kollarım göbeğim, hiç lazerin L değmemiş gibi, mecburiyetten jilet vurmaya başladım 😞😞 ağda mağda korkuyorum güvenlimidir değilmidir
Ay benimde kollarim yüzüm bikini bölgem aynen dedigin gibi...cok zorluyor yaa bide yaz malum... bende agda fln kullanamam alerji yapiyor zaten.
Aklima tüy dökücü kremler geldi. Acaba kullanmamizda bir sakinca var mıdır ki

Bende ek olarak ilerleyen haftalarda bio oil alacagim kuzum duruma göre. Baktim artışa gecme durumu olursa catlaklarin. Insallah en az catlak ile geciririz 😍 ben henüz hic birine baslamadim bide yaa elimde ürünler olmasina ragmeeeen.

Ay benimde kollarim yüzüm bikini bölgem aynen dedigin gibi...cok zorluyor yaa bide yaz malum... bende agda fln kullanamam alerji yapiyor zaten.
Aklima tüy dökücü kremler geldi. Acaba kullanmamizda bir sakinca var mıdır ki
Aşkım ben daha ergenken bir tüy dökücü krem denemiştim ama işe yaramamıştı 😬 normaldede ben aşırı tüylü değilim yani o kadarını bile dökmemişti. Şimdikiler nasıl bilmiyorum evrim falan geçirmiştir konu 10 senelik 😂 birde dediğin gibi bebeği veya bizi etkiler mi sormak lazım 😒

Uff sorma yaz , tatil matilde zor, kısa kollu giyiyoruz birde

Evet bana da söylediler hormonlar değiştiği için doğum sonrası geri geliyorlarmış. Maşallah daha doğum olmadan geri gelmeye başladılar zaten fırsat kolluyorlarmış 😅 en son aldığım paket yarım kalmıştı doğumdan sonra kullanırım artık emzirirken yaptırılıyor mu gerçi bilmiyorum
Kırkın çıktıktan sonra devam edebiliyorsun ben öyle yapmıştım

çatlak kremi olarak sebamed kullanmıştım ve sayamadıgm kadar bio-oil yag kullandm karnım resmen harita catlak dışında yırtık gibi hatta o kadR çatladı ki gözünüzün öne gelebileck en kotu haldeyim :bicak: genetik bu bence annemde benim gibi ama benim kızım aşırı hareketliydi karnmdan resmen ayagı cıkıcak sanıyodum o yuzden karnım aşırıda gerildigi icin cok çatladi
bebek yagi cok duymustum o zaman lar sonra onu deniyim dedim vee beni mafetti karnima bacaklarima suruyordum su cicegi gibi sulu yaralar cikmaya basladi alerji yapmis bana dedi doktorum o kaDr kaşındım ki tırnallarimn içi kan doluyodu resmen karnım hep yara olmustu
çatlak konusu gorunce anılarımı yazayım dedim🤣

herkese merhaba bu arada bende tahmini 9 Aralık annelerindenim bu hafta çok aşırı bir mide yanması şikayetim var soğuk sular meyveler hiç biri fayda etmiyor yanıyor alev alev böyle olan var mı başka.

Koltuk altı bikini bölgem kollarım göbeğim, hiç lazerin L değmemiş gibi, mecburiyetten jilet vurmaya başladım 😞😞 ağda mağda korkuyorum güvenlimidir değilmidir
Ben lazere gidiyordum hamile kaldım o arada yarım bıraktım doğuma yakın genital bölgeye ağda yaptım normal doğum yaptığım için bı sıkıntı olmadı

çatlak kremi olarak sebamed kullanmıştım ve sayamadıgm kadar bio-oil yag kullandm karnım resmen harita catlak dışında yırtık gibi hatta o kadR çatladı ki gözünüzün öne gelebileck en kotu haldeyim :bicak: genetik bu bence annemde benim gibi ama benim kızım aşırı hareketliydi karnmdan resmen ayagı cıkıcak sanıyodum o yuzden karnım aşırıda gerildigi icin cok çatladi
bebek yagi cok duymustum o zaman lar sonra onu deniyim dedim vee beni mafetti karnima bacaklarima suruyordum su cicegi gibi sulu yaralar cikmaya basladi alerji yapmis bana dedi doktorum o kaDr kaşındım ki tırnallarimn içi kan doluyodu resmen karnım hep yara olmustu
çatlak konusu gorunce anılarımı yazayım dedim🤣
Pehlivan gibi full sıvalayacaz yağları desene 😬😬 ay benimde genetik kesin popomda kilolu olmamam rağmen ergenlikten beri ufak çatlaklar var

herkese merhaba bu arada bende tahmini 9 Aralık annelerindenim bu hafta çok aşırı bir mide yanması şikayetim var soğuk sular meyveler hiç biri fayda etmiyor yanıyor alev alev böyle olan var mı başka.
Merhaba hoş geldin 🤗 mide yanmasına elma ve havuç iyi geliyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum 🙁

Ben lazere gidiyordum hamile kaldım o arada yarım bıraktım doğuma yakın genital bölgeye ağda yaptım normal doğum yaptığım için bı sıkıntı olmadı
Diyorlar ya yok tahriş olur doğuma yakın yaptırmayın kaşıntı alerji olur diye herkeste olmuyor demek ki 😟 yarım bıraktığın iyi olmuş biz hayatımız boyunca gittik başa sardık kanka 🤪

Aşkım ben daha ergenken bir tüy dökücü krem denemiştim ama işe yaramamıştı 😬 normaldede ben aşırı tüylü değilim yani o kadarını bile dökmemişti. Şimdikiler nasıl bilmiyorum evrim falan geçirmiştir konu 10 senelik 😂 birde dediğin gibi bebeği veya bizi etkiler mi sormak lazım 😒

Uff sorma yaz , tatil matilde zor, kısa kollu giyiyoruz birde
Pek beceriksizmis desene 😅😅 ben en azindan ilerleyen haftalarda kullanmak icin soracagim doktora bunu. Simdi jilet milet idare ediyoruz da 😅 göbüş büyüdükçe o da zor olur.
Ay aynen yaaa... tatile gitmeyecegiz biz bu yaz artik o ihtimali kaldırdık rafa ama dedigin gibi kısa kol falan giyince zor oluyor. Erkekler ne rahat valla biz hamileyken bile bu konuya özen gosteriyoruz 😒😒 bilendim su an 😅

Back
X