- Konu Sahibi annabelica
- #11.121
Pozisyonunu uygun değil dedi ama ben bacak arasını gördüm yani hatta hocam bacak arası değil mi dedim evet ama net bir şey diyemem dedi ben de anlamıyorumki zaten yaniGöstermedi mi acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pozisyonunu uygun değil dedi ama ben bacak arasını gördüm yani hatta hocam bacak arası değil mi dedim evet ama net bir şey diyemem dedi ben de anlamıyorumki zaten yaniGöstermedi mi acaba
Tam bunu diyecektim canım ya inşallah genetigin ablan gibi değildir. Çatlaklar için çok da yapılabilecek bir şey olmuyor genetik yatkınlık varsaLierac'a hiç inancım kalmadı benimablam hamileliğinde Hindistan cevizi+lierac kullandı ama karnı çok çatladı yine de. O yüzden gereksiz pahalı geldi bana. Alternatif olarak hipp markasının çatlak kremini buldum içeriği iyi duruyordu. Bi de genetik diyorlar çatlayacağın varsa çatlıyormuşsun. Benim vücudumda eskiden kalma çok çatlak var kilo alıp verme sürecim olmuştu ve vücudum çatlamaya çok müsait
zaten çatlayacak benim ama belki daha az çatlar diye başlamayı düşünüyorum
Valla benim oğluşum Şubat'ta doğdu, biz genelde kısa kollu zıbın üstüne uzun kollu zıbın veya herhangi bir şey uzun kollu altına da iki kat pijima giydiriyorduk, ama patikli olan tulumlar kullanışlı değil onları kesinlikle tavsiye etmem çok çabuk büyüyorlar ve benim bayağı giydiremedğim kalmıştı oyyy yine kış bebesi büyüyeceğimBenim de en merak ettiğim soruyu sormuşsun![]()
Canım güzel haberlerini bekliyoruz, alttan muayene edecekse elbiseyle daha rahat edersin çıkar giy gerek kalmaz kaldır yat direkKızlar akşam kontrole gidicem doktorum nöbetçiymiş, alttan muayene edecek bu sefer ilk kez yaptırcam da kolaylık olması için elbise falan mı giysem daha rahat olur pantolon mu
Ben lazerli olmasına rağmen genitalde jilet kullandım son zamanlarda. Göbeğimin altına ulaşamıyordum epilasyon ağda imkansızdı benim içinEvet yağlar tüylenmeyi arttırır büyük ihtimalle o kadar da lazer yaptırmıştım halbuki![]()
Teşekkür ederim canım inşallah güzel haberlerle gelirmCanım güzel haberlerini bekliyoruz, alttan muayene edecekse elbiseyle daha rahat edersin çıkar giy gerek kalmaz kaldır yat direk
Ben 28den sonra falan başladım canım çatlamaya. Senin olmaz inşallah o haftaya kadar olmadıysa. Moralinizi bozmayayim ama benim göbeğim çatlaklı kaldı yağlar kremler kar etmediBen ilk hamileliğimde de bunları kullandım, çatlağım yok ama 33 haftalıktım belki ondandır bunda nasıl olur bilmiyorum, evet canım ondan, bir gün biri bir gün biri şeklinde kullanmıştım bunda da öyle yapacağım herhalde
Erkek bebiş diye miydi acabaBenim de lazerim vardı ama doğumdan sonra geri geldilerama yaptırırken demişlerdi bana doğurursan geri tüylenme olur diye
![]()
Agdanin sakıncasi yok canım ben epilasyon yaptım belli bir haftaya kadar. Göbeğim büyüyünce genitalde jilet kullandım geri kalanı epilatorle yaptım yineKoltuk altı bikini bölgem kollarım göbeğim, hiç lazerin L değmemiş gibi, mecburiyetten jilet vurmaya başladımağda mağda korkuyorum güvenlimidir değilmidir
Ben 28den sonra falan başladım canım çatlamaya. Senin olmaz inşallah o haftaya kadar olmadıysa. Moralinizi bozmayayim ama benim göbeğim çatlaklı kaldı yağlar kremler kar etmedi![]()
Erkek bebiş diye miydi acababende öyle olmadı çok şükür. Çatlakları veren Rabbim tüylerle sınamadı beni
![]()
İcine kolsuz veya kısa kollu giydirip üstüne de uzun kollu önü çıtçıtlı zarf gibi katlanan şeyler olur ya adını bilmiyorum onlardan çok giyiyorlarEvet bende 16 gibi başlarım dedim kuzum ama daha önce büyürse o zaman başlayacağım benim annem çok çatlamış genetik yatkınlık var biraz tedirginim ama onca yağa kreme rağmen çatlarsakta yapacak bişey yok tabi çocuğumuzun hatırası olur
Bu arada tecrübeli anneler size bir şey soracağım. Bizim bebeler kış bebesi olacağı için uzun kollu zıbınları yeni doğan için daha mı çok almak gerekir yoksa kısa kollu ya da kolsuz olsa da olur mu? Şimdi bakayım dedim de emin olamadım
Ben doktora sormadım canım kendim prospektüsüne bakıp kullanmaktan vazgeçmiştim ama doktor kullanabilirsin dediyse sıkıntı yok benceben prospektüsüne baktm doktorunuza danışınız diyor ama bir arkadaşıma doktoru vermişti hamileyken. Yine doktorlar sanırım farklı düşüncedeler. Bazıları sorumluluk almak istemiyor heralde. Benim kullandığım alerji ilacı için de bazı doktorlar asla kullanma diyor bazıları B kategorisi bişey olmaz kullan diyor. Mecburiyetten kullanıyorum ben de zaten.
Ayy aminnn saglikla 9 ayımız dolsun dogsunlar kışı atlatalim sonra havalar guzellesince deniz sezonu açılınca bebislerimizi alip denizle tanistiralimmmUff hep o bebeklerin denizle ilk tanışma anı reelslarını izliyorumbizimkilerde tam 6 aylık en sevimleri zamanları olacak
bir an önce doğsunda o evrelere geçelim ya
![]()
Ayyy deme oyle gercekten halalarda kıl sorunu varsa cocuklarda soya çekim oluyorYa diyorum ya normaldede tüylü değilim ama bir tane görsem tilt oluyorumaşkım görümcelerim saç gibi ya kolları
11 yaşındaki çocuklarının saçım kadar tüyleri var
![]()
Gel sarilalim kardesim bende genetik faktörler, özellikle baba tarafi faktörleri dolayısıyla hep bir kıl mücadelesi çektimhahahahahaha maşallah doğulu olabilirler bizim doğuda kıldan çok başka bişey yok zatendua et de bebişin sana çeksin
genelde en gereksiz özellikleri haladan alabiliyorlar, mesela ben kıl mevzusunu halalarımdan almışm
![]()
Kızım noktası virgülüne benim bebekliğimin kopyasıYa anne olan kızlar, genelde bebeleriniz burnunu falan hanginizden aldıannemi babamı yüz hatları
Arası boşsa nasıl dolacak sonra ya gerçekten bilmediğim için soruyorum sonradan pipi cikiyor muPozisyonu uygun olmayabiliyoremin olamadığı için bir şey demek istememiştir, bizimki 13+0 hop kaldırdı bacaklarını, arası boş olmasına rağmen sadece kız tahmin ediyorum aliş veriş yapmayın dedi
Kızlar atağa geçtiKızlar benden de bir kız geliyor galibaaa. Kıza benziyor dedi baya baktı ama 10 gün sonra gel nerleştirelim dedi![]()
Garantiye alıyor kendini kankaArası boşsa nasıl dolacak sonra ya gerçekten bilmediğim için soruyorum sonradan pipi cikiyor muAynı haftada gitmişiz doktora bacak arası boş kesin kız diye emin konuştu benimki
![]()