Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Lierac'a hiç inancım kalmadı benim 😔 ablam hamileliğinde Hindistan cevizi+lierac kullandı ama karnı çok çatladı yine de. O yüzden gereksiz pahalı geldi bana. Alternatif olarak hipp markasının çatlak kremini buldum içeriği iyi duruyordu. Bi de genetik diyorlar çatlayacağın varsa çatlıyormuşsun. Benim vücudumda eskiden kalma çok çatlak var kilo alıp verme sürecim olmuştu ve vücudum çatlamaya çok müsait 🫠 zaten çatlayacak benim ama belki daha az çatlar diye başlamayı düşünüyorum
Tam bunu diyecektim canım ya inşallah genetigin ablan gibi değildir. Çatlaklar için çok da yapılabilecek bir şey olmuyor genetik yatkınlık varsa 😕

Benim de en merak ettiğim soruyu sormuşsun :KK57:
Valla benim oğluşum Şubat'ta doğdu, biz genelde kısa kollu zıbın üstüne uzun kollu zıbın veya herhangi bir şey uzun kollu altına da iki kat pijima giydiriyorduk, ama patikli olan tulumlar kullanışlı değil onları kesinlikle tavsiye etmem çok çabuk büyüyorlar ve benim bayağı giydiremedğim kalmıştı oyyy yine kış bebesi büyüyeceğim 😀😍 aslında kolaylık oluyor mesela ben hiç isilik vs bir şey yaşamadım, muslin battaniye ile de kundak yapıyoduk ohh misss

Kızlar akşam kontrole gidicem doktorum nöbetçiymiş, alttan muayene edecek bu sefer ilk kez yaptırcam da kolaylık olması için elbise falan mı giysem daha rahat olur pantolon mu

Kızlar akşam kontrole gidicem doktorum nöbetçiymiş, alttan muayene edecek bu sefer ilk kez yaptırcam da kolaylık olması için elbise falan mı giysem daha rahat olur pantolon mu
Canım güzel haberlerini bekliyoruz, alttan muayene edecekse elbiseyle daha rahat edersin çıkar giy gerek kalmaz kaldır yat direk

Evet yağlar tüylenmeyi arttırır büyük ihtimalle o kadar da lazer yaptırmıştım halbuki 🫠
Ben lazerli olmasına rağmen genitalde jilet kullandım son zamanlarda. Göbeğimin altına ulaşamıyordum epilasyon ağda imkansızdı benim için 🤣🤣 Sarı tüylerim kalmıştı lazerden sonra kararır artar diye korktum ama bişey olmadı Allah'tan 🙈

Ben ilk hamileliğimde de bunları kullandım, çatlağım yok ama 33 haftalıktım belki ondandır bunda nasıl olur bilmiyorum, evet canım ondan, bir gün biri bir gün biri şeklinde kullanmıştım bunda da öyle yapacağım herhalde
Ben 28den sonra falan başladım canım çatlamaya. Senin olmaz inşallah o haftaya kadar olmadıysa. Moralinizi bozmayayim ama benim göbeğim çatlaklı kaldı yağlar kremler kar etmedi 😕

Koltuk altı bikini bölgem kollarım göbeğim, hiç lazerin L değmemiş gibi, mecburiyetten jilet vurmaya başladım 😞😞 ağda mağda korkuyorum güvenlimidir değilmidir
Agdanin sakıncasi yok canım ben epilasyon yaptım belli bir haftaya kadar. Göbeğim büyüyünce genitalde jilet kullandım geri kalanı epilatorle yaptım yine

Ben 28den sonra falan başladım canım çatlamaya. Senin olmaz inşallah o haftaya kadar olmadıysa. Moralinizi bozmayayim ama benim göbeğim çatlaklı kaldı yağlar kremler kar etmedi 😕

Yok canım neden moralimi bozasın, tecrübeleri paylaşıyoruz 🤗 inşallah canım, çatlarsam da ne yapayım, aşılamayacak şeyler değil onlar canım ya🥰

Evet bende 16 gibi başlarım dedim kuzum ama daha önce büyürse o zaman başlayacağım benim annem çok çatlamış genetik yatkınlık var biraz tedirginim ama onca yağa kreme rağmen çatlarsakta yapacak bişey yok tabi çocuğumuzun hatırası olur 🥰

Bu arada tecrübeli anneler size bir şey soracağım. Bizim bebeler kış bebesi olacağı için uzun kollu zıbınları yeni doğan için daha mı çok almak gerekir yoksa kısa kollu ya da kolsuz olsa da olur mu? Şimdi bakayım dedim de emin olamadım
İcine kolsuz veya kısa kollu giydirip üstüne de uzun kollu önü çıtçıtlı zarf gibi katlanan şeyler olur ya adını bilmiyorum onlardan çok giyiyorlar 🤣🤣 ya da tulumun içine yine kolsuz giydiriyorsun. Uzun kollulari da ben yelek altina giydirdim sadece 🥰

ben prospektüsüne baktm doktorunuza danışınız diyor ama bir arkadaşıma doktoru vermişti hamileyken. Yine doktorlar sanırım farklı düşüncedeler. Bazıları sorumluluk almak istemiyor heralde. Benim kullandığım alerji ilacı için de bazı doktorlar asla kullanma diyor bazıları B kategorisi bişey olmaz kullan diyor. Mecburiyetten kullanıyorum ben de zaten.
Ben doktora sormadım canım kendim prospektüsüne bakıp kullanmaktan vazgeçmiştim ama doktor kullanabilirsin dediyse sıkıntı yok bence 🥰

Uff hep o bebeklerin denizle ilk tanışma anı reelslarını izliyorum 🤤🤤 bizimkilerde tam 6 aylık en sevimleri zamanları olacak 🫠🫠 bir an önce doğsunda o evrelere geçelim ya 😢😢
Ayy aminnn saglikla 9 ayımız dolsun dogsunlar kışı atlatalim sonra havalar guzellesince deniz sezonu açılınca bebislerimizi alip denizle tanistiralimmm🤤🤤😍😍 insallah annesi gibi cok sever benimkiii 🙏😍
Ya diyorum ya normaldede tüylü değilim ama bir tane görsem tilt oluyorum 😆😆😆 aşkım görümcelerim saç gibi ya kolları 😬😂😂😂 11 yaşındaki çocuklarının saçım kadar tüyleri var 😭😂
Ayyy deme oyle gercekten halalarda kıl sorunu varsa cocuklarda soya çekim oluyor 😁 bende de var ayni sorun.
hahahahahaha maşallah doğulu olabilirler bizim doğuda kıldan çok başka bişey yok zaten 🤣🤣 dua et de bebişin sana çeksin 🤣🤣 genelde en gereksiz özellikleri haladan alabiliyorlar, mesela ben kıl mevzusunu halalarımdan almışm 🤣🤣
Gel sarilalim kardesim bende genetik faktörler, özellikle baba tarafi faktörleri dolayısıyla hep bir kıl mücadelesi çektim 😁

Pozisyonu uygun olmayabiliyor 😌 emin olamadığı için bir şey demek istememiştir, bizimki 13+0 hop kaldırdı bacaklarını, arası boş olmasına rağmen sadece kız tahmin ediyorum aliş veriş yapmayın dedi
Arası boşsa nasıl dolacak sonra ya gerçekten bilmediğim için soruyorum sonradan pipi cikiyor mu 🙈🤣 Aynı haftada gitmişiz doktora bacak arası boş kesin kız diye emin konuştu benimki 🤷🏼‍♀️

Back
X