Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Evet bende 16 gibi başlarım dedim kuzum ama daha önce büyürse o zaman başlayacağım benim annem çok çatlamış genetik yatkınlık var biraz tedirginim ama onca yağa kreme rağmen çatlarsakta yapacak bişey yok tabi çocuğumuzun hatırası olur 🥰

Bu arada tecrübeli anneler size bir şey soracağım. Bizim bebeler kış bebesi olacağı için uzun kollu zıbınları yeni doğan için daha mı çok almak gerekir yoksa kısa kollu ya da kolsuz olsa da olur mu? Şimdi bakayım dedim de emin olamadım
Benim de en merak ettiğim soruyu sormuşsun :KK57:

Kuzenim Philips kullanıyor memnun kaldığını söylemişti herkeste aynı performansı gösterirmi bilmiyorum 😄lazere o kadar para vereceğime evde daha yapmak daha karlı ve mantıklı ben
Hamileyken yuze kullsniliyor mu o acaba bıyık vs icin az ya sonucta zarari olurmu
Evet bende 16 gibi başlarım dedim kuzum ama daha önce büyürse o zaman başlayacağım benim annem çok çatlamış genetik yatkınlık var biraz tedirginim ama onca yağa kreme rağmen çatlarsakta yapacak bişey yok tabi çocuğumuzun hatırası olur 🥰

Bu arada tecrübeli anneler size bir şey soracağım. Bizim bebeler kış bebesi olacağı için uzun kollu zıbınları yeni doğan için daha mı çok almak gerekir yoksa kısa kollu ya da kolsuz olsa da olur mu? Şimdi bakayım dedim de emin olamadım
Uzun kollulari 3 6 almakta fayda var uzun kullansinlar hareketsiz olacaklari icin sarip sarmalayip yatircaz ilk aylarda 😄😄

Tabiki söylerim kuzumm biraz göbeğim büyüsün de o zaman sormaya yüzüm olsun 😅
Ay Allah korusun kız aman dikkat edelim. Artık olmadi kocalara yaptircaz ahahah😅😅
Aynen kuzucum yaa ben burda sehir icinde bile uzak mesafeye gitmeye cekiniyorum araba ister istemez salliyor birsey oluyor ya. Uzun yol biraz daha gerer beni. Malum benim hamileligim baştan beri biraz stresli gecti hic kendimi o streslere sokmayayim diyorum.
Bu yaz totisimin üstünde evimdeyim😅
Siz gidecek misiniz bir yerleree
Ya kıyamam sana 😂 olsun aşkım seneye bol bol bebenle deniz keyfi yaparsınız inşallah 😍
Evet, biz gideriz aşkım göbeğimin biraz büyümesini bekliyorum 😂. İstanbul olduğu için çeşmeye 4-5 saatte iniyoruz biz arabayla, daha uzun yolculuk bende yapmam korkarım 😞

Erkek bebekler sıcağı sevmez çok kalın giydirmeye gerek yok zaten evde bebek olduğu için evin sıcaklığını ona göre ayarlıyorsun beden olarakta hepsini aynı alma bebisler çabuk kilo alıyor

Ya kıyamam sana 😂 olsun aşkım seneye bol bol bebenle deniz keyfi yaparsınız inşallah 😍
Evet, biz gideriz aşkım göbeğimin biraz büyümesini bekliyorum 😂. İstanbul olduğu için çeşmeye 4-5 saatte iniyoruz biz arabayla, daha uzun yolculuk bende yapmam korkarım 😞
Aynen kuzum seneye bebisimizle yüzeriz. Oyyy ondan güzeli mi var yeter ki saglikla bir kavusalim yavrularimiza 😍😍🙏🙏 insallah sonra da yaza tatillere gideriz yuzeriz cıp cıp 🤤🤤
Ya bizimde burdan Antalya ya askinda cok uzun sürmüyor dinlene dinlene gideriz ama yok yaa hci gerek yok o strese girmek istemiyorum gercekten

Aynen kuzum seneye bebisimizle yüzeriz. Oyyy ondan güzeli mi var yeter ki saglikla bir kavusalim yavrularimiza 😍😍🙏🙏 insallah sonra da yaza tatillere gideriz yuzeriz cıp cıp 🤤🤤
Ya bizimde burdan Antalya ya askinda cok uzun sürmüyor dinlene dinlene gideriz ama yok yaa hci gerek yok o strese girmek istemiyorum gercekten
Uff hep o bebeklerin denizle ilk tanışma anı reelslarını izliyorum 🤤🤤 bizimkilerde tam 6 aylık en sevimleri zamanları olacak 🫠🫠 bir an önce doğsunda o evrelere geçelim ya 😢😢

Dinletmiyorlar canim. Daha onceki gebelikte defalarca tecrübe ettim. Bazilari ekrani ceviriyor bak kalp atışı var diye ekrandaki o kelebek gibi cirpinan pariltiyi gosteriyorlar o kadar. Sebebini bende bilmiyorum ama dinletmiyorlar.
Anladım canım hiç bilemiyorum ya ben kızımda tonla doktora gittim her hafta bahane bulup gidiyordum hep dinletirlerdi 🤣 kalbi atsın yeterki kuzumun ya çok da dert etmiyorum şu an açıkçası ☺️

jiletle bir hafta sonra çıkıyorsa bordo berelisin kız 🤣🤣 benim ikigün sonra el sallıyorlar 🤣
Ya diyorum ya normaldede tüylü değilim ama bir tane görsem tilt oluyorum 😆😆😆 aşkım görümcelerim saç gibi ya kolları 😬😂😂😂 11 yaşındaki çocuklarının saçım kadar tüyleri var 😭😂

248BC418-78C2-4804-AAEC-6194787DE191.webp
banada bakarmısınız lütfen 14 haftalık pipi yok dedi ama cinsiyet söylemedi

Ya diyorum ya normaldede tüylü değilim ama bir tane görsem tilt oluyorum 😆😆😆 aşkım görümcelerim saç gibi ya kolları 😬😂😂😂 11 yaşındaki çocuklarının saçım kadar tüyleri var 😭😂
hahahahahaha maşallah doğulu olabilirler bizim doğuda kıldan çok başka bişey yok zaten 🤣🤣 dua et de bebişin sana çeksin 🤣🤣 genelde en gereksiz özellikleri haladan alabiliyorlar, mesela ben kıl mevzusunu halalarımdan almışm 🤣🤣

hahahahahaha maşallah doğulu olabilirler bizim doğuda kıldan çok başka bişey yok zaten 🤣🤣 dua et de bebişin sana çeksin 🤣🤣 genelde en gereksiz özellikleri haladan alabiliyorlar, mesela ben kıl mevzusunu halalarımdan almışm 🤣🤣
Mümkünse inşallah tüm konularda bana çeksin görnüş olarak 😂🤣🤣🤣🤣 tövbe estağfurullah Allahım sen büyüksün

banada bakarmısınız lütfen 14 haftalık pipi yok dedi ama cinsiyet söylemedi
fotoğraf yakınlaşmadığı için çok anlayamadım ama sanki ilk usg de erkek gibi gördüm. Muhtemelen yanlıştır ben gördüysem doktorun baya baya görmesi lazımdı o zaman 🤣🤣bilemedim çok canım

fotoğraf yakınlaşmadığı için çok anlayamadım ama sanki ilk usg de erkek gibi gördüm. Muhtemelen yanlıştır ben gördüysem doktorun baya baya görmesi lazımdı o zaman 🤣🤣bilemedim çok canım
Valla 14 haftalık notmalde cinsiyet belli olur diye biliyorum ne kadar sordum belli değil ama pipi göremiyorum kesin bişey demem dedi

Valla 14 haftalık notmalde cinsiyet belli olur diye biliyorum ne kadar sordum belli değil ama pipi göremiyorum kesin bişey demem dedi
Pozisyonu uygun olmayabiliyor 😌 emin olamadığı için bir şey demek istememiştir, bizimki 13+0 hop kaldırdı bacaklarını, arası boş olmasına rağmen sadece kız tahmin ediyorum aliş veriş yapmayın dedi

Back
X