Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar akşam kontrole gidicem doktorum nöbetçiymiş, alttan muayene edecek bu sefer ilk kez yaptırcam da kolaylık olması için elbise falan mı giysem daha rahat olur pantolon mu
Alttan muayenenin özel bir sebebi var mi canim ? Güzel haberlerle gel inşallah

Yaa mis gibi bebek kokusu dolacak yuvanız inşallah Allah'ım sağlıkla kavuştursun

Yok kuzum ağlama ya. Güzel gidecek inşallah herşey. Sağ salim kavuşacağız bebeklerimize Ben de neler diyorum hormonlar patlamış herkeste zaten
Ay gerçekten aşkım ben düne kadar duygusallığım sıfırdı, dünden beri bana bir ağlamalar geliyor anlatamam herkesin hamilelik belirtileri geçti benim yeni başladı sanırım. Birkaç güne bulantı bekliyorum

Benim ki istemedi ama ben kendim gidip yaptırdım canım, normal o zaman verebilirim kan
Tabiki canım bence bir sakincasi yok. Benim tiroid yetmezliğim oldugu için her ay TSH kontrol edilmesi gerekiyor zaten. Doktorum istemese de ben her ay sağlık ocağına gider kan verirdim

Ya sen başka bir doktora daha mı gitsen insan gerçekten zor duruyor

Tabiki canım bence bir sakincasi yok. Benim tiroid yetmezliğim oldugu için her ay TSH kontrol edilmesi gerekiyor zaten. Doktorum istemese de ben her ay sağlık ocağına gider kan verirdim

Evet canım ben de gidip vereceğim kolestaz için, inşallah psikolojik geliyordur bana kaşıntı sanki bu akşam da var böyle parmak uçlarımda kaşıntı inşallah sıcaktan falandır

O zaman kısa kollu ya da kolsuzları daha fazla alabiliriz ya

Ben patikli tulum çok giydirdim canım ama hiç küçük almadim. Büyük beden olunca rahat oluyor. Ayakları dayanmaya yakın da iptal edip büyük bedene geçtim hemen

Kızlar akşam kontrole gidicem doktorum nöbetçiymiş, alttan muayene edecek bu sefer ilk kez yaptırcam da kolaylık olması için elbise falan mı giysem daha rahat olur pantolon mu
Kaçta gidiyorsun canım elbise çok rahat olur tabi. Neden alttan muayene yapmak istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…