- 23 Ekim 2024
- 3.807
- 5.983
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #11.141
Moral oldu banaKızım noktası virgülüne benim bebekliğimin kopyası
Alttan muayenenin özel bir sebebi var mi canim ? Güzel haberlerle gel inşallahKızlar akşam kontrole gidicem doktorum nöbetçiymiş, alttan muayene edecek bu sefer ilk kez yaptırcam da kolaylık olması için elbise falan mı giysem daha rahat olur pantolon mu
Yok kuzum ağlama ya. Güzel gidecek inşallah herşey. Sağ salim kavuşacağız bebeklerimizeAğlayacam şimdi
Yaa mis gibi bebek kokusu dolacak yuvanız inşallah Allah'ım sağlıkla kavuştursunDeğil mi ama canım hemen aklıma bebeğim geldi, çünkü gerçekten evim de bir oda var ve kapkaranlık, aydınlanacak, şenlenecek onunla, bağ kurdum onunla, çok zahmet çektim ki halada çekiyorum bu zamana kadar, sağlıkla gelsin diye çok dua ediyorum, öyle oluyor haklısın ultrasonda görünce insan bir hoş oluyorhepsi can
Ay gerçekten aşkım ben düne kadar duygusallığım sıfırdı, dünden beri bana bir ağlamalar geliyor anlatamamYok kuzum ağlama ya. Güzel gidecek inşallah herşey. Sağ salim kavuşacağız bebeklerimizeBen de neler diyorum hormonlar patlamış herkeste zaten
Tabiki canım bence bir sakincasi yok. Benim tiroid yetmezliğim oldugu için her ay TSH kontrol edilmesi gerekiyor zaten. Doktorum istemese de ben her ay sağlık ocağına gider kan verirdimBenim ki istemedi ama ben kendim gidip yaptırdım canım, normal o zaman verebilirim kan
Ya sen başka bir doktora daha mı gitsen insan gerçekten zor duruyorAyy hadi bakalım canım hayırlısıya bizimde doktor bayağı baktı baktı 15 haftalıktim o zaman şimdi 16 olcak hatta ama bir şey demedi yani yorum bile yapmadı yaaa insan der yani şuna benziyor ya da bu diye ama yok demedi bir şey :/
Yaa mis gibi bebek kokusu dolacak yuvanız inşallah Allah'ım sağlıkla kavuştursun
Tabiki canım bence bir sakincasi yok. Benim tiroid yetmezliğim oldugu için her ay TSH kontrol edilmesi gerekiyor zaten. Doktorum istemese de ben her ay sağlık ocağına gider kan verirdim
O zaman kısa kollu ya da kolsuzları daha fazla alabiliriz yaİcine kolsuz veya kısa kollu giydirip üstüne de uzun kollu önü çıtçıtlı zarf gibi katlanan şeyler olur ya adını bilmiyorum onlardan çok giyiyorlarya da tulumun içine yine kolsuz giydiriyorsun. Uzun kollulari da ben yelek altina giydirdim sadece
Hadiiii hiç merakta bırakmadan söyleeÇocuukklaaaarrrr birisi cinsiyeti öğrendi
Aaaa ama reaksiyon çok zayıf nerde bu milletHadiiii hiç merakta bırakmadan söylee
Ben hiiiç reaksiyon beklemeden öğrendiğim gibi buraya foto attım bakkk hamileyim sabrım yok ( sanki bir ben hamileyim sjsjsj) hemen söyleeeeAaaa ama reaksiyon çok zayıf nerde bu millet
Ben patikli tulum çok giydirdim canım ama hiç küçük almadim. Büyük beden olunca rahat oluyor. Ayakları dayanmaya yakın da iptal edip büyük bedene geçtim hemenValla benim oğluşum Şubat'ta doğdu, biz genelde kısa kollu zıbın üstüne uzun kollu zıbın veya herhangi bir şey uzun kollu altına da iki kat pijima giydiriyorduk, ama patikli olan tulumlar kullanışlı değil onları kesinlikle tavsiye etmem çok çabuk büyüyorlar ve benim bayağı giydiremedğim kalmıştı oyyy yine kış bebesi büyüyeceğimaslında kolaylık oluyor mesela ben hiç isilik vs bir şey yaşamadım, muslin battaniye ile de kundak yapıyoduk ohh misss
Kaçta gidiyorsun canım elbise çok rahat olur tabi. Neden alttan muayene yapmak istediKızlar akşam kontrole gidicem doktorum nöbetçiymiş, alttan muayene edecek bu sefer ilk kez yaptırcam da kolaylık olması için elbise falan mı giysem daha rahat olur pantolon mu
Tabi canım en büyük derdimiz bu olsun bence deYok canım neden moralimi bozasın, tecrübeleri paylaşıyoruzinşallah canım, çatlarsam da ne yapayım, aşılamayacak şeyler değil onlar canım ya
Bu bebeğinde tüy yok ama dimi canımEvet bunu bana demişlerdi ve size bir belirti daha çenem de hiç kıl yoktu, kıl çıktı birkaç tane gür bir şekilde
Pipi yoksa yoktur yani bence deGarantiye alıyor kendini kankaben ikna oldum şahsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?