Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar akşam kontrole gidicem doktorum nöbetçiymiş, alttan muayene edecek bu sefer ilk kez yaptırcam da kolaylık olması için elbise falan mı giysem daha rahat olur pantolon mu
Aynen elbise etek kolay olur 38 den sonra açıklık kontrolunde de ben hep elbise giymistim doguma giderkende elbise giydim yeterli açıklık olana kadar saat basi alttan muayene etmislerdi

Eşim turuncu olduğu için böyle bir ihtimalimiz var yav ben çok hızlı adapte oldum toka seçmeye başladım ya
Yaa çok keyifli gerçekten bu zamanlar benim kızım da kızıl doğdu. Baba tarafimda halamda var biraz kızıllık. Çok mutlu olmuştum kızıl oldu diye. Ama sonra koyu sarıya döndü tamamen

Yaa çok keyifli gerçekten bu zamanlar benim kızım da kızıl doğdu. Baba tarafimda halamda var biraz kızıllık. Çok mutlu olmuştum kızıl oldu diye. Ama sonra koyu sarıya döndü tamamen
Benim eşimin ailesi kızıl tabi ben baskın genim heralde bilmemki belki de olur olmazsa da hiçbir şey olmaz bu bebiş bizim hediyemiz

Benim eşimin ailesi kızıl tabi ben baskın genim heralde bilmemki belki de olur olmazsa da hiçbir şey olmaz bu bebiş bizim hediyemiz
İnsan doğana kadar o kadar merak ediyor ki gözlerini saçlarını kime benzeyecegini dediğin gibi her halükarda o sizin için dünyanın en güzeli olacak

24 ünde canım Allah’ın izniyle .11+5 te gittim ama doktor biraz daha büyüsün 3 hafta sonra gel dedi ama çok şükür olumsuz konuşmadı
Oh çok sevindim canım senden de iyi haberler alalım da keyfimiz iyice yerine gelsin az kalmış bebisinle görüşmeye. Doktorun dediklerini bizimle paylaşmayi unutma olur mu

Oh çok sevindim canım senden de iyi haberler alalım da keyfimiz iyice yerine gelsin az kalmış bebisinle görüşmeye. Doktorun dediklerini bizimle paylaşmayi unutma olur mu
İnşaallah canım dualarınızda beni de unutmayın tabi ki haber edeceğim Allah’ın izniyle zaten bu kontrolde sağlıklı olduğunu öğrenelim inşallah çok daha rahatlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…