- Konu Sahibi annabelica
-
- #11.181
Aynen elbise etek kolay olur 38 den sonra açıklık kontrolunde de ben hep elbise giymistim doguma giderkende elbise giydim yeterli açıklık olana kadar saat basi alttan muayene etmislerdiKızlar akşam kontrole gidicem doktorum nöbetçiymiş, alttan muayene edecek bu sefer ilk kez yaptırcam da kolaylık olması için elbise falan mı giysem daha rahat olur pantolon mu
Çok teşekkür ederim canım teyzesi inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat olsunBiz niye sana erkek diyorduk ya nolmustu da emindik bu kadarkızlar acayip ters köşe yaptı bu grupta maşallah sağlıkla gelsin güzellik
Valla hiç bilmiyorum caniko ters köşe bebek yaramaz kuzuCanımmm şaşırdım çok gerçekten, neden biz öyle tahmin edemedik acaba
Kızlar çok yanılttı bizi ya. Senden erkek gelebilir artık ben bırakıyorum bu işleriAyy bilemedim kiiiherkesin de farklı oluyor zaten
Profil resmini yesinler yaÇok teşekkür ederim canım teyzesi inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat olsun
Eşim turuncu olduğu için böyle bir ihtimalimiz varProfil resmini yesinler ya
Yaa çok keyifli gerçekten bu zamanlarEşim turuncu olduğu için böyle bir ihtimalimiz varyav ben çok hızlı adapte oldum toka seçmeye başladım ya
Benim eşimin ailesi kızılYaa çok keyifli gerçekten bu zamanlarbenim kızım da kızıl doğdu. Baba tarafimda halamda var biraz kızıllık. Çok mutlu olmuştum kızıl oldu diye. Ama sonra koyu sarıya döndü tamamen
Allah bağışlasın güzel yavruyuYaa çok keyifli gerçekten bu zamanlarbenim kızım da kızıl doğdu. Baba tarafimda halamda var biraz kızıllık. Çok mutlu olmuştum kızıl oldu diye. Ama sonra koyu sarıya döndü tamamen
İnsan doğana kadar o kadar merak ediyor ki gözlerini saçlarını kime benzeyeceginiBenim eşimin ailesi kızıltabi ben baskın genim heralde bilmemki belki de olur olmazsa da hiçbir şey olmaz bu bebiş bizim hediyemiz
Ben hissediyorum sanmıştım ama gaz hareketleriymiş sanırımKızlar aranızda bebek hareketlerini hisseden var mı?
Ben iki gün önce ve bugün biseler hissettim ağzının içinde sakız patlatirsin ya hani aynı onun gbiKızlar aranızda bebek hareketlerini hisseden var mı?
Canım sende bir gelişme var mı kontrolün ne zaman olacakBen hissediyorum sanmıştım ama gaz hareketleriymiş sanırım
24 ünde canım Allah’ın izniyle .11+5 te gittim ama doktor biraz daha büyüsün 3 hafta sonra gel dediCanım sende bir gelişme var mı kontrolün ne zaman olacak
Yaaa canımm gözünüz aydin sağlıkla gelsin kızınevet dünyadaki hiç kimse tahmin edemedi ama benim bir kızım oluyor tatlı teyzeler Prenses yazalım tahtaya
Kızlar çok yanılttı bizi ya. Senden erkek gelebilir artık ben bırakıyorum bu işleri
Oh çok sevindim canım senden de iyi haberler alalım da keyfimiz iyice yerine gelsin24 ünde canım Allah’ın izniyle .11+5 te gittim ama doktor biraz daha büyüsün 3 hafta sonra gel dediama çok şükür olumsuz konuşmadı
İnşaallah canım dualarınızda beni de unutmayınOh çok sevindim canım senden de iyi haberler alalım da keyfimiz iyice yerine gelsinaz kalmış bebisinle görüşmeye. Doktorun dediklerini bizimle paylaşmayi unutma olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?