Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Valla 14 haftalık notmalde cinsiyet belli olur diye biliyorum ne kadar sordum belli değil ama pipi göremiyorum kesin bişey demem dedi
bazılarında geç görünebiliyor biraz daha bekle istersen, biliyorum sabretmek zor hepimiz cinsiyetleri çok merak ediyoruz çnk ya da imkanın varsa başka bir dr a görün bir de onun bakış açısına bak

bazılarında geç görünebiliyor biraz daha bekle istersen, biliyorum sabretmek zor hepimiz cinsiyetleri çok merak ediyoruz çnk ya da imkanın varsa başka bir dr a görün bir de onun bakış açısına bak
Öyle yapacam teşekkür ederim ama benimde seninki gibi bacak arasını gösterdi çıkıntı yoktu acaba sonradan olur mu yoksa çünkü benim iki oğlum var zaten bu sefer kız olsun istiyordum

Kız bana ekranı bile çevirmediler kalp dinletmeyi geçtim hatta hiç bilgi bile vermedi ben sordum kalp atışı var mı diye
Bana sadece bir kere denk geldi ekran göstermeyen doktor. Bir daha da gitmedim ona. İnsan niye bebeğini göstermez ki bir anneye. Sıfır empati ya

Aslında bişey diyim mi ben de düşük yapana kadar çok bilgi sahibi değildim. Hamile kaldim doktora gidicem ne derse yapicam doğurcam gidecek diye düşündüm. Sonra bebeğimin kalbi durdu ve tabi dünya da durdu benim için bir süreliğine. Bir şey yapmadan duramadim onu okudum bunu araştırdım. Bu sefer kızıma hamileyken de sürekli evhamlar düşünceler. Rahat bir hamile olamadım o zaman. Bu kez hamileliğim biraz daha rahat başladı öncekine göre. Çünkü en kötü senaryoda kızım bana yeter diye düşündüm. Ama haftalar geçtikçe bu bebegime de çok bağlandım. Ultrasonda kollarını bacaklarını hareketlerini görmek çok başka bir duygu. Ve tabi bağlandığım oranda korkular da yüklendi yine ne yalan söyleyeyim

Aslında yoktu kuzum kansızlığım, en son 2 hafta önce gittim aslında size soracaktım siz her usg gününde kan veriyor musunuz ya ? Benim doktorum bir kez istedi daha istemedi kan tahlili
Benim doktorum hem kan hem idrar bakıyor canım her gittiğimde yani ayda bir oluyor

Ağlayacam şimdi

Değil mi ama canım hemen aklıma bebeğim geldi, çünkü gerçekten evim de bir oda var ve kapkaranlık, aydınlanacak, şenlenecek onunla, bağ kurdum onunla, çok zahmet çektim ki halada çekiyorum bu zamana kadar, sağlıkla gelsin diye çok dua ediyorum, öyle oluyor haklısın ultrasonda görünce insan bir hoş oluyor hepsi can

Kızlar benden de bir kız geliyor galibaaa. Kıza benziyor dedi baya baktı ama 10 gün sonra gel nerleştirelim dedi
Ayy hadi bakalım canım hayırlısı ya bizimde doktor bayağı baktı baktı 15 haftalıktim o zaman şimdi 16 olcak hatta ama bir şey demedi yani yorum bile yapmadı yaaa insan der yani şuna benziyor ya da bu diye ama yok demedi bir şey :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…