- Konu Sahibi annabelica
-
- #11.101
Sizin kesinleşmedi mi dahaPozisyonu uygun olmayabiliyoremin olamadığı için bir şey demek istememiştir, bizimki 13+0 hop kaldırdı bacaklarını, arası boş olmasına rağmen sadece kız tahmin ediyorum aliş veriş yapmayın dedi
bazılarında geç görünebiliyor biraz daha bekle istersen, biliyorum sabretmek zor hepimiz cinsiyetleri çok merak ediyoruz çnkValla 14 haftalık notmalde cinsiyet belli olur diye biliyorum ne kadar sordum belli değil ama pipi göremiyorum kesin bişey demem dedi
Biz kendimiz kesinleştirdik ama daha dr kesin demediSizin kesinleşmedi mi daha
Öyle yapacam teşekkür ederim ama benimde seninki gibi bacak arasını gösterdi çıkıntı yoktu acaba sonradan olur mu yoksa çünkü benim iki oğlum var zaten bu sefer kız olsun istiyordumbazılarında geç görünebiliyor biraz daha bekle istersen, biliyorum sabretmek zor hepimiz cinsiyetleri çok merak ediyoruz çnkya da imkanın varsa başka bir dr a görün bir de onun bakış açısına bak
burda küçük o yüzden yorum yapamıyorum canımbuda 8 haftalık ken
Allah gönlüne göre versin inşBiz kendimiz kesinleştirdik ama daha dr kesin demediama 100% kız pipisiz olduğu o kadar belli ki. Fetal dna sonucumuzu bekliyoruz
İnşallah canım, seninde, hepimizinAllah gönlüne göre versin inş
Bana sadece bir kere denk geldi ekran göstermeyen doktor. Bir daha da gitmedim ona. İnsan niye bebeğini göstermez ki bir anneye. Sıfır empati yaKız bana ekranı bile çevirmediler kalp dinletmeyi geçtimhatta hiç bilgi bile vermedi ben sordum kalp atışı var mı diye
Aslında bişey diyim mi ben de düşük yapana kadar çok bilgi sahibi değildim. Hamile kaldim doktora gidicem ne derse yapicam doğurcam gidecek diye düşündüm. Sonra bebeğimin kalbi durdu ve tabi dünya da durdu benim için bir süreliğine. Bir şey yapmadan duramadim onu okudum bunu araştırdım. Bu sefer kızıma hamileyken de sürekli evhamlar düşünceler. Rahat bir hamile olamadım o zaman. Bu kez hamileliğim biraz daha rahat başladı öncekine göre. Çünkü en kötü senaryoda kızım bana yeter diye düşündüm. Ama haftalar geçtikçe bu bebegime de çok bağlandım. Ultrasonda kollarını bacaklarını hareketlerini görmek çok başka bir duygu. Ve tabi bağlandığım oranda korkular da yüklendi yine ne yalan söyleyeyimİnan ki çok istiyorum rahat olmayı ki beni biliyorsunuz hep pozitif olmaya çalışırım ama insan işte sağlık söz konusu olunca korkuyorsun, bugün ben de vesveselendim maalesef ki, insan emin olmak istiyor temkinli olmak faydalı en çok şu detaylıya girmek istiyorum içim bir de orada rahat edecek inşallah inanıyorum güzel olacak hepimizin süreci
Benim doktorum hem kan hem idrar bakıyor canım her gittiğimde yani ayda bir oluyorAslında yoktu kuzum kansızlığım, en son 2 hafta önce gittim aslında size soracaktım siz her usg gününde kan veriyor musunuz ya ? Benim doktorum bir kez istedi daha istemedi kan tahlili
Ağlayacam şimdiAslında bişey diyim mi ben de düşük yapana kadar çok bilgi sahibi değildim. Hamile kaldim doktora gidicem ne derse yapicam doğurcam gidecek diye düşündüm. Sonra bebeğimin kalbi durdu ve tabi dünya da durdu benim için bir süreliğine. Bir şey yapmadan duramadim onu okudum bunu araştırdım. Bu sefer kızıma hamileyken de sürekli evhamlar düşünceler. Rahat bir hamile olamadım o zaman. Bu kez hamileliğim biraz daha rahat başladı öncekine göre. Çünkü en kötü senaryoda kızım bana yeter diye düşündüm. Ama haftalar geçtikçe bu bebegime de çok bağlandım. Ultrasonda kollarını bacaklarını hareketlerini görmek çok başka bir duygu. Ve tabi bağlandığım oranda korkular da yüklendi yine ne yalan söyleyeyim
Ya maşallahKızlar benden de bir kız geliyor galibaaa. Kıza benziyor dedi baya baktı ama 10 gün sonra gel nerleştirelim dedi
Aslında bişey diyim mi ben de düşük yapana kadar çok bilgi sahibi değildim. Hamile kaldim doktora gidicem ne derse yapicam doğurcam gidecek diye düşündüm. Sonra bebeğimin kalbi durdu ve tabi dünya da durdu benim için bir süreliğine. Bir şey yapmadan duramadim onu okudum bunu araştırdım. Bu sefer kızıma hamileyken de sürekli evhamlar düşünceler. Rahat bir hamile olamadım o zaman. Bu kez hamileliğim biraz daha rahat başladı öncekine göre. Çünkü en kötü senaryoda kızım bana yeter diye düşündüm. Ama haftalar geçtikçe bu bebegime de çok bağlandım. Ultrasonda kollarını bacaklarını hareketlerini görmek çok başka bir duygu. Ve tabi bağlandığım oranda korkular da yüklendi yine ne yalan söyleyeyim
Benim doktorum hem kan hem idrar bakıyor canım her gittiğimde yani ayda bir oluyor
12+5 iz ama ultrasonda 13+2Ya maşallahkaç haftalık şu an kaçta belli oldu kız demesi
Ve baya baya baktı göremedi erkek emaresiYa maşallahkaç haftalık şu an kaçta belli oldu kız demesi
Benimkide öyleydiVe baya baya baktı göremedi erkek emaresi
Ayy hadi bakalım canım hayırlısıKızlar benden de bir kız geliyor galibaaa. Kıza benziyor dedi baya baktı ama 10 gün sonra gel nerleştirelim dedi
Göstermedi mi acabaAyy hadi bakalım canım hayırlısıya bizimde doktor bayağı baktı baktı 15 haftalıktim o zaman şimdi 16 olcak hatta ama bir şey demedi yani yorum bile yapmadı yaaa insan der yani şuna benziyor ya da bu diye ama yok demedi bir şey :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?