- 23 Ekim 2024
- 3.807
- 5.983
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #11.241
Tamam 99% doğru diyolar , 1% var sonuçta yanılma payıBöyle bir ihtimal var mı bana yok denmiştiiiiiii
şimdiye kadar görünmediyse kız derim şahsenAyy bizimde 177 hatta bana bayağı yüksek geldi oğlumda hep düşüktü yani 120 lerden aşağıyaydi belki de onunla da alakası vardır yaaabende 16 haftada gidip artık garantilemek istiyorum yani burda gördükçe de çok heyecanlaniyorum
Canım kalp atışıyla alakası var mı benimkine 165 dedişimdiye kadar görünmediyse kız derim şahsen
Oh iyi çünkü her hafta cinsiyet değiştiriyor bebiş diceklerYok ya ona kesin diyorlar diye okumuştum sen rahat ololan bizim gibi fetalsizlere olur
Kız sende gece gece şey gibiTamam 99% doğru diyolar , 1% var sonuçta yanılma payı
Kız işteCanım kalp atışıyla alakası var mı benimkine 165 dedi
Ha yok yanılmasın mümkünseTamam 99% doğru diyolar , 1% var sonuçta yanılma payı
Ayyy allahımHa yok yanılmasın mümkünseyeter gari her iki haftada bir eşim şu an deliler gibi mutlu arabada prenses var yazısını sipariş etti değişemez sakın
Arabanın içine stickerlerde alacakmısınızHa yok yanılmasın mümkünseyeter gari her iki haftada bir eşim şu an deliler gibi mutlu arabada prenses var yazısını sipariş etti değişemez sakın
Hah şöyle nerdeyse doğunca karışmış bu,oğlum nerde diyecek gibisiinnTamam ya tamam sana yoldaş olacağım
Valla sanırım eşim onları henüz görmedi şimdi sadece prenses var yazısı almışArabanın içine stickerlerde alacakmısınızbizim araba yüksek siyah, eşime diyorum ki dışardan tank gibi içi pembe piremses minnoş kalp
Ay aşkımmm, ne kadar şanslı bebe olacakValla sanırım eşim onları henüz görmedi şimdi sadece prenses var yazısı almışdağlar kızı Reyhan şarkısını söyleyip duruyordu neyseki uyudu şimdi
Ay yavaş yavaş kızım küsecek duymasınHah şöyle nerdeyse doğunca karışmış bu,oğlum nerde diyecek gibisiinn
Bu beni üzüyor ama bana ilgi göstermezsen ikinci çocuğu rüyanda görürsün dediğim için mecbur bölecek ilgisiniAy aşkımmm, ne kadar şanslı bebe olacak
Sen şimdiden kendini 2.plana hazırla aşko
Aşkım seni sevdiği için, senden minik bir tane gelmesine bu kadar seviniyor zatenBu beni üzüyor ama bana ilgi göstermezsen ikinci çocuğu rüyanda görürsün dediğim için mecbur bölecek ilgisinianneyi sevsinler ki çocukları mutlu olsun değil mi ama
Aynı eşim gibi konuştun önümüzdeki iki yıllık planımı yapmış zatenAşkım seni sevdiği için, senden minik bir tane gelmesine bu kadar seviniyor zatendaha çok sevecek. Sen 2.altı ay sonra yaparsın
Göbeğini düz göremeyecezAynı eşim gibi konuştun önümüzdeki iki yıllık planımı yapmış zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?