- 23 Ekim 2024
- 3.807
- 5.983
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #11.221
Heh görmüşken alıyor musun vitaminleriniyaaa maşallah çok sevindim yaabir kız daha Allahım eriyorum yarışıyorlar resmen
Genelde gruplarda erkekler fazla olurdu, bizim kızlar sonradan Osman olmazlar inşallahannabelica ya prof dr erkek demiş görüyormusun, kız çıktı. Pipi gelebilir benimkinde
cebellato çok sevindim canım Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Kızıma arkadaş çoğalıyor, hadi bakalım
Aşkım sana kesin 100% kız mı dedi dr ?Genelde gruplarda erkekler fazla olurdu, bizim kızlar sonradan Osman olmazlar inşallah
Evet kuzu kesin konuştu zaten bende gördüm gösterdi bomboştu sonradan dolmazsaAşkım sana kesin 100% kız mı dedi dr ?
Kanka ben bu sene erkek veya kız seneside diyemiyorum, ben embriyolar geçen sene donduruldu, ordanda şansım yok
Yani ben benimkinin değişeceğini düşünmüyorum bu saatten sonra, bebeğimin sadece pipi değil yüzüde kız bildiğin
Ah şu başımıza ne geldiyse kusmadığımızdan geldiEvet kuzu kesin konuştu zaten bende gördüm gösterdi bomboştu sonradan dolmazsa
Aynen sen geçen seneyi takip et madem öyle
Bizim ultrason erkek tipliydi iri tombik erkek yapısında gelmişti bana kusma falanda olmayınca erkek hissetmiştim
Kasım annelerinde oldu ama ben baktım onlar 11 12lerde öğrenmişler benimki 14 e bir gün vardı yani değişmez bu haftadan sonra diyorumYa birde şaka maka kızlar gır gır bir yanada, çok görüyorum ya 12-13.haftada kız deyip, 16.hafta erkek çıkanlar, neye göre belirleniyor bu
Iıııı 1 kere kusacak gibi olmuştum sayılır mıAh şu başımıza ne geldiyse kusmadığımızdan geldi
Sana kaçıncı hafta söylediler
Bende zorla kusmaya çalışıyorumIıııı 1 kere kusacak gibi olmuştum sayılır mı
Bana 13te dedi, bir haftayla kurtarabiliyormuyuz acabaKasım annelerinde oldu ama ben baktım onlar 11 12lerde öğrenmişler benimki 14 e bir gün vardı yani değişmez bu haftadan sonra diyorum
13+6 görünüyor şu an canım bende, doktor erkeğe benzettim ama hazırlık yapmayın dediAhahahane demişti ki doktor tam olarak birde şimdi kaçıncı haftandasin kuzum, birde seninde galiba bebeğinin kalp atış hızı fazlaydı dimi yanlış hatırlıyorum sanki
Evet canım başa baş çıkıyor hepsi sağlıkla güzellikle gelsin inşallahyaaa maşallah çok sevindim yaabir kız daha Allahım eriyorum yarışıyorlar resmen
Evet canım bir sürü bacısı olacak burdanannabelica ya prof dr erkek demiş görüyormusun, kız çıktı. Pipi gelebilir benimkinde
cebellato çok sevindim canım Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Kızıma arkadaş çoğalıyor, hadi bakalım
Fetal DNA değişmez dimi ben herkese söyledimGenelde gruplarda erkekler fazla olurdu, bizim kızlar sonradan Osman olmazlar inşallah
Bende son umut onu bekliyorumFetal DNA değişmez dimi ben herkese söyledim
Ayy bizimde 177 hatta bana bayağı yüksek geldi oğlumda hep düşüktü yani 120 lerden aşağıyaydi belki de onunla da alakası vardır yaaa13+6 görünüyor şu an canım bende, doktor erkeğe benzettim ama hazırlık yapmayın dedibenim bebişin kalp atışı son kontrolde 176ydı hatta nasıl olur dedim doktor normal dedi
16 ya kadar biz çok şey etmeyelim o zaman yavrum çocuğum diye sevmelere devamBende zorla kusmaya çalışıyorum
Ay canım çocum kızımda yok oğlumda yok ikiside başım üstüne, sadece şu bulantı olmaması olayına fazla kaptırmışım kendimi erkek diye
Bana 13te dedi, bir haftayla kurtarabiliyormuyuz acaba
Kanka 16ya kadar yolu var
Böyle bir ihtimal var mı bana yok denmiştiiiiiiiBende son umut onu bekliyorum
İnşallah sağlıkla güzellikle gelsin canım benimAyy bizimde 177 hatta bana bayağı yüksek geldi oğlumda hep düşüktü yani 120 lerden aşağıyaydi belki de onunla da alakası vardır yaaabende 16 haftada gidip artık garantilemek istiyorum yani burda gördükçe de çok heyecanlaniyorum
Yok ya ona kesin diyorlar diye okumuştum sen rahat olFetal DNA değişmez dimi ben herkese söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?