Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Valla sizinkiler zaten açık kapı bırakmış kesin dememiş. Benimkinde artık pipi çıkarsa muayene ücretimi iade alırım

Bana da cinsiyet tahmini yapın lütfen. Yapay zeka erkek diyor fakat sozlerede sormak istyrum. Doktor görünmüyor dedi.

Eklentiler

• IMG-20250616-WA0088.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 46
Evet ya benim de bebeğimin duruşu yüzü fiziği herşeyi kız gibi duruyordu. Ben o güzelliğin erkek olacağını düşünmüyorum doktor demese bile kız derdim o derece güzeldi kuzum

Ben senin bebeğinin alın yapısı kıza benziyor demiştim ama ya çok güzel yuvarlak bir alnı vardı

Kız bu bulantiya niye takildiniz bu kadar Annemin de ablamın da 2 kızı var. Hiç bulantı tiksinme yaşamamışlar. Geçen oğlu olan arkadaşım var 9 ay mide bulantısı yaşamış ilaç kullanmis hep

günaydın kızlarr hepinizin günü güzel gecsin mide bulantısı yasayan bacılarım sabahları uyanınca bir kasık tahin yiiyorum cok iyi geliyor tavsiye ediyorum bende yeni kesfettim prilam alsam dahi kusmalar devam ediyor ikinci trimester de biter dediler bitmediii kendimi kandırılmıs hissediyorum

Azimliiii isim netleşti mi sizde
Günaydıın :) Nil olacak inşallah, dün rüyamda doğuma gidiyordum hastaneye hastane eve yolluyordu geri :)

Kızlar dün ebebekten babymom diye hamile yastığı aldım şiddetle tavsiyemdir, gece zor uyuyordum sola dönsem kalbim sıkışıyor düz yatsam belim ağrıyor sağa dösem yine bi yerlerim ağrıyordu sabaha kadar dönüp duruyordum maşallah diyeyim dün gece hareketsiz uyudum ve uyandım gece hiç uyanmadan :) lütfen gidin alın, 1300 ama indirimle 1000 tl ye geliyor, alın aldırın diyorum link attım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…