- 18 Temmuz 2022
- 6.344
- 10.666
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #11.281
Adıyla yaşasın prenses. Hemen ekliyorumEvet kız ismimiz hazırdı en başındanannabelica Bu arada listeye de ekleyelim şekerim yavrumuzun ismi Allah izin verirse Reyhan olacak
Valla sizinkiler zaten açık kapı bırakmış kesin dememiş. Benimkinde artık pipi çıkarsa muayene ücretimi iade alırımannabelica ya prof dr erkek demiş görüyormusun, kız çıktı. Pipi gelebilir benimkinde
@cebellato çok sevindim canım Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Kızıma arkadaş çoğalıyor, hadi bakalım
Yok kızlar ya kafalari bulandirmayalim yok öyle bir ihtimalGenelde gruplarda erkekler fazla olurdu, bizim kızlar sonradan Osman olmazlar inşallah
Evet ya benim de bebeğimin duruşu yüzü fiziği herşeyi kız gibi duruyordu. Ben o güzelliğin erkek olacağını düşünmüyorumAşkım sana kesin 100% kız mı dedi dr ?
Kanka ben bu sene erkek veya kız seneside diyemiyorum, benim embriyolar geçen sene donduruldu, ordanda şansım yok
Yani ben benimkinin değişeceğini düşünmüyorum bu saatten sonra, bebeğimin sadece pipi değil yüzüde kız bildiğin
Canım bence seninki kadar bacağını acmiyordur o bebekler ya 13. Haftada bellidir artık pipiYa birde şaka maka kızlar gır gır bir yanada, çok görüyorum ya 12-13.haftada kız deyip, 16.hafta erkek çıkanlar, neye göre belirleniyor bu
Ben senin bebeğinin alın yapısı kıza benziyor demiştim ama ya çok güzel yuvarlak bir alnı vardıEvet kuzu kesin konuştu zaten bende gördüm gösterdi bomboştu sonradan dolmazsa
Aynen sen geçen seneyi takip et madem öyle
Bizim ultrason erkek tipliydi iri tombik erkek yapısında gelmişti bana kusma falanda olmayınca erkek hissetmiştim
Kız bu bulantiya niye takildiniz bu kadarBende zorla kusmaya çalışıyorum
Ay canım çocum kızımda yok oğlumda yok ikiside başım üstüne, sadece şu bulantı olmaması olayına fazla kaptırmışım kendimi erkek diye
Bana 13te dedi, bir haftayla kurtarabiliyormuyuz acaba
Kanka 16ya kadar yolu var
Oluuur :) yazabilirsin canımKızlar atağa geçtiyazayım mi listeye canım değiştiririz bir sürpriz olursa
Kız babaları biraz deli oluyor bence psikiyatride buna bi ad vermelilerBu beni üzüyor ama bana ilgi göstermezsen ikinci çocuğu rüyanda görürsün dediğim için mecbur bölecek ilgisinianneyi sevsinler ki çocukları mutlu olsun değil mi ama
Benimki de bana takiliyordu sürekli. Sonuç olarak iki yılda bir doğuruyorumAynı eşim gibi konuştun önümüzdeki iki yıllık planımı yapmış zaten
Benim cinsiyeti göremez sanki yaa daha küçüküz gibiBen de cinsiyet öğreniriz diye umutlanmistimne zaman gidiyorsun peki şimdi
Görür canım ya heleki vajinal bakarsa kesin görürBenim cinsiyeti göremez sanki yaa daha küçüküz gibicumartesi günü gidicem kısmet olursa
Günaydın bebişim enerjin iyi geldiGünaydınnnnnlar olsun efenimmmmhaha seda sayanın sabah programını açtığı gibi gibi açtım günü
Ayyyyy inşallah görürür o zaman yaaaaGörür canım ya heleki vajinal bakarsa kesin görür
Çok şükür bebişler büyüdükçe enerjilerimiz yükleniyor galiba, hamile premsesler olucaz 2. trimesterGünaydın bebişim enerjin iyi geldi
Günaydıın :) Nil olacak inşallah, dün rüyamda doğuma gidiyordum hastaneye hastane eve yolluyordu geri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?