- 18 Kasım 2024
- 525
- 335
- 18
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #11.201
Teşekkür ederim canım araştıracağımCanım benim kizimda atopik dermatit var cildi çok kuru ve buna bağlı kaşıntısı oluyor. Bioderma atoderm krem kullanıyoruz. Yüz ve vücut için kullanılabiliyor tavsiye ederim. Bebek için kullanıldığı için hamileyken de gönül rahatlığıyla kullanabilirsin diye düşünüyorum
Tabiki canım hepimize dualar ediyorum. Senin nasibin Aralık annesi olmakmis. İnşallah bu bebeğini kollarına alacaksın sağlıklaİnşaallah canım dualarınızda beni de unutmayıntabi ki haber edeceğim Allah’ın izniyle zaten bu kontrolde sağlıklı olduğunu öğrenelim inşallah çok daha rahatlayacağım
masallahhh, bizim de bu haftaki kontrolde baldırları vardi resmen16+5ten merhabaşimdi kontrolden çıktım yüz üstü yatmıştı anası kılıklı yüzünü göstermedi biz de el mahkum bol bol sırtına ensesine baktık kürek kemikleri bile çok belliydi
Canım ben biooil kullanıyorum yprumları cok ıyıdıKızlar çatlak için bakımlara başladınız mı? Başladıysanız neler kullanıyorsunuz? Ben dalinin bebe yağını aldım badem ve avokado yağı var. Acaba içeriği iyi midir biraz parfümlü
Canım ben ağdaya gidiyorum doktoruma danıştım hiçbir problem olmadığını söyledi ama sen de bir kendi doktoruna Danış istersenKoltuk altı bikini bölgem kollarım göbeğim, hiç lazerin L değmemiş gibi, mecburiyetten jilet vurmaya başladımağda mağda korkuyorum güvenlimidir değilmidir
Bakarsın bir 10 sene sonra doğmadan gerçek hali görünürİnsan doğana kadar o kadar merak ediyor ki gözlerini saçlarını kime benzeyeceginidediğin gibi her halükarda o sizin için dünyanın en güzeli olacak
Çok teşekkür ederim canım amin hepimizin bebişi inşallahYaaa canımm gözünüz aydin sağlıkla gelsin kızınoh be sonunda seninkini de öğrendik
Onlar her türlü bol bol alınacak canım. Sırtına kakalar falan çıkıyor aksiyonlar sürekli
Aaaaa biz şokevet dünyadaki hiç kimse tahmin edemedi ama benim bir kızım oluyor tatlı teyzeler Prenses yazalım tahtaya
ben bugun hissettim sanirim , gazdan vs daha nazik bi seydi, bole bi su baloncuğu patlamış gibi ayni yerden daha sonra yine ayni sekilde olduKızlar aranızda bebek hareketlerini hisseden var mı?
Ay belki de bekletecekti yaa. Keske herkes işini düzgün yapsaa.. birseyin peşine biz düşüp ogrenmeye calismasak da onlar düzgünce bilgilendirse..Çok teşekkür ederim canım amin hepimizin bebişi inşallahsonunda ya gerçekten bu arada mesaj atmıştım kadına belki de bekletecekti haftaya kadar
Aaa kız sen geçen gün erkek ismi bulmaya çalışıyordun yaaaevet dünyadaki hiç kimse tahmin edemedi ama benim bir kızım oluyor tatlı teyzeler Prenses yazalım tahtaya
Aynen bebek pudra kokusuben de çok seviyormm bebek poposu gibi geliyor bana
Sağol canım verimli bi gün olduiyi bari aman dikkat et yine de
Annemde de büyüklerden vardı onlar yoruyor cidden yapacaksanda her güne 1 halı gibi yavaş yavaş yapablirsnBen de halim oldukça ev işimi kendim yapıyorum yoksa canım çok sıkılıyorarnicanınki var bende biraz büyük acaba yorar mı diye tereddütte kaldım ama çok yıkayasım var hele biraz kirlendilerse daha zevkli oluyor yıkaması ben de demir ve magnezyuma başladım elimde son 1 folik asit kaldı bugün onu bitirip yarın imom+ dvit başlayacağım. Şifa olsun bebişlerimize en çok içime senin dediğin vitamin sistemi gibi sindi. Birkaç gündür düşünüyordum en mantıklısı bu
Canım çalışmana rağmen bu kadar yapıyorsn ne mutlu sana tatilde daha rahat yaparsınAy maşallah
Ben de niyet ettim bugün balkonu yıkamaya
Günlük işlerimi hallediyorum okuldan sonra. Zaten oldum olası düzen severim. Evde çocuk da olmayınca zor olmuyor. Çocuğu olanların Allah yardımcısı olsun gerçekten
Allahtan robot da var. Ama benim de sıkıntım kocam. Şimdi balkonu yıkayacağım gelip laf edecek hamile kadınsın otur oturduğun yerde diye
Oy oy oyyy maşallah sağ gösterip sol vurdu hep bunlar bizeevet dünyadaki hiç kimse tahmin edemedi ama benim bir kızım oluyor tatlı teyzeler Prenses yazalım tahtaya
Valla baktım bu işin ticaretine gireceğim içinBiz niye sana erkek diyorduk ya nolmustu da emindik bu kadarkızlar acayip ters köşe yaptı bu grupta maşallah sağlıkla gelsin güzellik
Çin takvimi - KızAaaaa biz şokhayırlı olsun canım çok şaşırdım valla hemen mavi kalp gitmiş pembe kalp gelmiş hahah sağlıkla gelsin prenses yaaa çin talvimin ne diyordu hurafeleri bekleriz
Çok şükür çok sevindim inşallah güzel ilerlesinAy belki de bekletecekti yaa. Keske herkes işini düzgün yapsaa.. birseyin peşine biz düşüp ogrenmeye calismasak da onlar düzgünce bilgilendirse..
Neyse canim bosver artik bebişinin saglikli oldugunu ogrendin ya o yeter
Evet kız ismimiz hazırdı en başındanAaa kız sen geçen gün erkek ismi bulmaya çalışıyordun yaaaayy çok sevindimmm bende böyle şok olurum inşallah hayirla gelsin güzel kızın
Evet doktor beni yanılttı bide prof ya ayıptır ayıpAynen bebek pudra kokusu
Sağol canım verimli bi gün oldu
Annemde de büyüklerden vardı onlar yoruyor cidden yapacaksanda her güne 1 halı gibi yavaş yavaş yapablirsn
İlaçlar içinde aynen canım şifa olsun İnşallah
Canım çalışmana rağmen bu kadar yapıyorsn ne mutlu sana tatilde daha rahat yaparsın
Oy oy oyyy maşallah sağ gösterip sol vurdu hep bunlar bize
Valla baktım bu işin ticaretine gireceğim içincebellato ya anlayamadım demişm erkek dememişm hiç :))
Yanılma sebebimizde dr u daha önce erkek gibi demiş suçlu o
AhahahaEvet doktor beni yanılttı bide prof ya ayıptır ayıpkızımı oğlum diye sevdim bir yirmi gün
yaaa maşallah çok sevindim yaaevet dünyadaki hiç kimse tahmin edemedi ama benim bir kızım oluyor tatlı teyzeler Prenses yazalım tahtaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?