Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149

Canım kalp atışıyla alakası var mı benimkine 165 dedi
Kalp atışıyla alakası yok kızlar benim bebeğiminde en son 170 çıkmıştı ve erkek bildiğiniz üzere
Fetal DNA cinsiyet yanılır mı + Enter ChatGPT
Bu 3 gün önce bendir

evet dünyadaki hiç kimse tahmin edemedi ama benim bir kızım oluyor tatlı teyzeler Prenses yazalım tahtaya
Yaa hayırlı olsun çok tuhaf oldum
Ayy bilemedim kiii herkesin de farklı oluyor zaten
Seni erkek bekliyoruz
Evet doktor beni yanılttı bide prof ya ayıptır ayıp kızımı oğlum diye sevdim bir yirmi gün
10 gündür psikolojim bozuldu doktor kesin demeyince birde alışveriş yapma diyor ah banada kız dedi
Bişey diyimmi aliyeler aliye selimler seline dönüşecek herkes bir emin konuşuyor kimse inanmıyor bana
Genelde gruplarda erkekler fazla olurdu, bizim kızlar sonradan Osman olmazlar inşallah
Aynı şeyi düşünüyorum birde bakıyorsun tam tersi oldu hepsi biz tekrar erkek öğreniyor onlar kız bebiş
Ya birde şaka maka kızlar gır gır bir yanada, çok görüyorum ya 12-13.haftada kız deyip, 16.hafta erkek çıkanlar, neye göre belirleniyor bu
Çok araştırdım kesin değilki tahmin yürütüyorlar sadece nuba göre yorumluyorlar genelde ama bazen pozisyon doğru olmayınca yalnış çıkıyor cinsiyet organları henüz netlik kazanmıyor henüz
Kasım annelerinde oldu ama ben baktım onlar 11 12lerde öğrenmişler benimki 14 e bir gün vardı yani değişmez bu haftadan sonra diyorum
Evet bu arkadaşımızdan öyle ama koskoca prof yanılmış

Yani bilemiyorum şekerim kan testi de yanılmaz diye umut ediyorum ben alıştım bayağı

Hani kız olup sonra erkek olan duydum da erkek olan kız olup çok az duydum Ablam 10 yıl önce bebeğini Poyraz diye seviyordu isim bile bulmuşlardi meğer kızmış sonra Asya olduuuu çok şaşırmıştık o zaman

ayy kızlar ben bu arada arkadaşımla eşine eşek şakası yaptık benim fikrimdi (hamilelik şakası) biz mutlu olcağını düşünmedik oyüzden yaptık çünki çoçuk istemiyorum diyordu sürekli bizde tepkisini merak ettimiz için, hazır ben hamileyim diye test yaptık onuda arkadaşım kendisinin gibi gösterdi eşine ama beklemedimiz tepkiyle karşılaştık çok mutlu oldu hata ettik galiba çünki fazla tepki gösterdi ben bukadar agresif olduğunu bilseydim asla yapmazdık, birde beni tanımayanlara söyleyim ben böyle çok şaka yapan biriyim ilk kez böyle tepki görünce size sorıym dedim yanlış mı yaptık

Ayyy bence herkes aynı degil kişilik meselesi arkadaş baya kırılmış anlaşılan çünkü bu normal bir şaka degil herkeste aynı tepkiyi vermez mesela ben güler geçerim

Sonuçta yanılma payı muhakkak azda olsa var :)) ama çok komik geliyor bana Allah affetsin

Ayyy bence herkes aynı degil kişilik meselesi arkadaş baya kırılmış anlaşılan çünkü bu normal bir şaka degil herkeste aynı tepkiyi vermez mesela ben güler geçerim
ayy ben çoçuk istemiyor diye cok ciddiye almaz sandım ama çok sevindi içinden istiyormuş demekki çocuk ama baya agresifdi hiç beklemiyordum

Ben de cinsiyet öğreniriz diye umutlanmistim ne zaman gidiyorsun peki şimdi

kaç tane meselaa ben çok minimalistimm fazla eşya almak istemiyorum sayı verin bana
Ay çok alemsin ya hiç saymadım cocugumun kaç bodysi var diye ama 10 kolsuz 5 kısa kol 5 uzun kol falan yeterli olur herhalde ya. Ben 30. Haftadan sonra dolaplari bir dökerim senin için tek tek sayacağım özellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…