- 12 Ekim 2023
- 975
- 912
- 23
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #11.261
Şimdi daha neyle karşılaşacağımı bilemiyorumGöbeğini düz göremeyecez
Ayy bizimde 177 hatta bana bayağı yüksek geldi oğlumda hep düşüktü yani 120 lerden aşağıyaydi belki de onunla da alakası vardır yaaabende 16 haftada gidip artık garantilemek istiyorum yani burda gördükçe de çok heyecanlaniyorum
Kalp atışıyla alakası yok kızlar benim bebeğiminde en son 170 çıkmıştı ve erkek bildiğiniz üzereCanım kalp atışıyla alakası var mı benimkine 165 dedi
Bu 3 gün önce bendirFetal DNA cinsiyet yanılır mı + Enter ChatGPT
Yok ya değişmez gayet olgun bir haftada yapıldı bide ben bir pamuk anneyimKalp atışıyla alakası yok kızlar benim bebeğiminde en son 170 çıkmıştı ve erkek bildiğiniz üzere
Bu 3 gün önce bendir
Değişmez güzelim değişmezYok ya değişmez gayet olgun bir haftada yapıldı bide ben bir pamuk anneyimçilekli zıbınlar yaşasın
Yaşasın çilekli zıbınlarDeğişmez güzelim değişmezsen artık bir premses annesisin
Yaa hayırlı olsun çok tuhaf oldumevet dünyadaki hiç kimse tahmin edemedi ama benim bir kızım oluyor tatlı teyzeler Prenses yazalım tahtaya
Seni erkek bekliyoruzAyy bilemedim kiiiherkesin de farklı oluyor zaten
10 gündür psikolojim bozuldu doktor kesin demeyince birde alışveriş yapma diyor ah banada kız dediEvet doktor beni yanılttı bide prof ya ayıptır ayıpkızımı oğlum diye sevdim bir yirmi gün
Bişey diyimmi aliyeler aliye selimler seline dönüşecek herkes bir emin konuşuyor kimse inanmıyor banaannabelica ya prof dr erkek demiş görüyormusun, kız çıktı. Pipi gelebilir benimkinde
cebellato çok sevindim canım Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Kızıma arkadaş çoğalıyor, hadi bakalım
Aynı şeyi düşünüyorum birde bakıyorsun tam tersi oldu hepsi biz tekrar erkek öğreniyor onlar kız bebişGenelde gruplarda erkekler fazla olurdu, bizim kızlar sonradan Osman olmazlar inşallah
Çok araştırdım kesin değilki tahmin yürütüyorlar sadece nuba göre yorumluyorlar genelde ama bazen pozisyon doğru olmayınca yalnış çıkıyor cinsiyet organları henüz netlik kazanmıyor henüzYa birde şaka maka kızlar gır gır bir yanada, çok görüyorum ya 12-13.haftada kız deyip, 16.hafta erkek çıkanlar, neye göre belirleniyor bu
Evet bu arkadaşımızdan öyle ama koskoca prof yanılmışKasım annelerinde oldu ama ben baktım onlar 11 12lerde öğrenmişler benimki 14 e bir gün vardı yani değişmez bu haftadan sonra diyorum
Yani bilemiyorum şekerim kan testi de yanılmaz diye umut ediyorum ben alıştım bayağıYaa hayırlı olsun çok tuhaf oldum
Seni erkek bekliyoruz
10 gündür psikolojim bozuldu doktor kesin demeyince birde alışveriş yapma diyor ah banada kız dedi
Bişey diyimmi aliyeler aliye selimler seline dönüşecek herkes bir emin konuşuyor kimse inanmıyor bana
Aynı şeyi düşünüyorum birde bakıyorsun tam tersi oldu hepsi biz tekrar erkek öğreniyor onlar kız bebiş
Çok araştırdım kesin değilki tahmin yürütüyorlar sadece nuba göre yorumluyorlar genelde ama bazen pozisyon doğru olmayınca yalnış çıkıyor cinsiyet organları henüz netlik kazanmıyor henüz
Evet bu arkadaşımızdan öyle ama koskoca prof yanılmış
Hani kız olup sonra erkek olan duydum da erkek olan kız olup çok az duydumYaa hayırlı olsun çok tuhaf oldum
Seni erkek bekliyoruz
10 gündür psikolojim bozuldu doktor kesin demeyince birde alışveriş yapma diyor ah banada kız dedi
Bişey diyimmi aliyeler aliye selimler seline dönüşecek herkes bir emin konuşuyor kimse inanmıyor bana
Aynı şeyi düşünüyorum birde bakıyorsun tam tersi oldu hepsi biz tekrar erkek öğreniyor onlar kız bebiş
Çok araştırdım kesin değilki tahmin yürütüyorlar sadece nuba göre yorumluyorlar genelde ama bazen pozisyon doğru olmayınca yalnış çıkıyor cinsiyet organları henüz netlik kazanmıyor henüz
Evet bu arkadaşımızdan öyle ama koskoca prof yanılmış
hahahah ayy canımsınız ya nasıl unutmuyorlarHeh görmüşken alıyor musun vitaminlerini:))
Valla siz çok şanslısınız en azından artık kesinYani bilemiyorum şekerim kan testi de yanılmaz diye umut ediyorum ben alıştım bayağı
Ayyy bence herkes aynı degil kişilik meselesi arkadaş baya kırılmış anlaşılan çünkü bu normal bir şaka degil herkeste aynı tepkiyi vermez mesela ben güler geçerimayy kızlar ben bu arada arkadaşımla eşine eşek şakası yaptık benim fikrimdi (hamilelik şakası) biz mutlu olcağını düşünmedik oyüzden yaptık çünki çoçuk istemiyorum diyordu sürekli bizde tepkisini merak ettimiz için, hazır ben hamileyim diye test yaptık onuda arkadaşım kendisinin gibi gösterdi eşine ama beklemedimiz tepkiyle karşılaştık çok mutlu olduhata ettik galiba çünki fazla tepki gösterdi ben bukadar agresif olduğunu bilseydim asla yapmazdık, birde beni tanımayanlara söyleyim ben böyle çok şaka yapan biriyim ilk kez böyle tepki görünce size sorıym dedim yanlış mı yaptık
Sonuçta yanılma payı muhakkak azda olsa var :)) ama çok komik geliyor bana Allah affetsinHani kız olup sonra erkek olan duydum da erkek olan kız olup çok az duydumAblam 10 yıl önce bebeğini Poyraz diye seviyordu isim bile bulmuşlardi meğer kızmış sonra Asya olduuuu çok şaşırmıştık o zaman
ayy ben çoçuk istemiyor diye cok ciddiye almaz sandım ama çok sevindi içinden istiyormuş demekki çocukAyyy bence herkes aynı degil kişilik meselesi arkadaş baya kırılmış anlaşılan çünkü bu normal bir şaka degil herkeste aynı tepkiyi vermez mesela ben güler geçerim
ayy ben çoçuk istemiyor diye cok ciddiye almaz sandım ama çok sevindi içinden istiyormuş demekki çocukama baya agresifdi hiç beklemiyordum
malesef canım böyle bişey yaşandı bugünaman allahım demekki düşündüğünüz gibi değilmiş ama
Canım ben 16+6 yım ben hissetmiyorum hala dahaKızlar aranızda bebek hareketlerini hisseden var mı?
Kızlar bende fetalde öğrendim değişmiyor demiYok ya ona kesin diyorlar diye okumuştum sen rahat ololan bizim gibi fetalsizlere olur
Ben de cinsiyet öğreniriz diye umutlanmistim@minnosannesiannabelica teşekkür ederim kızlar. Kontrole gidemedim ama doktorun işi çıkmış başka doktorla değiştirmiş nöbeti allahtan çıkmadan aradık. Makinasından çok net görünmediği için bu hafta alttan koltrol edelim haftanı net belirleyelim demişti. Çünkü ger gittiğimde günü oynuyordu
Ay çok alemsin ya hiç saymadım cocugumun kaç bodysi var diyekaç tane meselaa ben çok minimalistimm fazla eşya almak istemiyorum sayı verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?