- 20 Nisan 2025
- 197
- 108
- 18
- Konu Sahibi annabelica
-
- #11.301
Teşekkür ederiz teyzesi Allah hepimizin evlatlarını korusunAdıyla yaşasın prenses. Hemen ekliyorum
Bence de kesinlikle katılıyorum bir ismi olmalı bununKız babaları biraz deli oluyor bence psikiyatride buna bi ad vermeliler
Maşallah ne güzel sağlıkla gelsinler ya bu arada erkek diye düşünürken benimle bu kadar ilgilenilmiyordu sabah dualarla uyandırıldım delirecek bu adam helpBenimki de bana takiliyordu sürekli. Sonuç olarak iki yılda bir doğuruyorum
Geçmiş olsun canım şişlik falan var mı dişinde. İlk haftalarda dişçiye gittiğimde hamileler için uygun olan antibiyotik yazmıştı ama kullanmadım ben geçti çnk. yakınlarında dişçi yok mu. İstanbulda çoğu dişçide muayene ücretsiz bir de.Arkadaşlar merhaba diş ağrısından ölüyorum doktora yazdım ama cevap vermedi gece aglamaktan uyuyamadım dişim sallanıyor ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemeliyim ASM de antibiyotik yazarlar mi dış icn
katılıyorum canımKız bu bulantiya niye takildiniz bu kadarAnnemin de ablamın da 2 kızı var. Hiç bulantı tiksinme yaşamamışlar. Geçen oğlu olan arkadaşım var 9 ay mide bulantısı yaşamış ilaç kullanmis hep
çok gecmis olsun canımArkadaşlar merhaba diş ağrısından ölüyorum doktora yazdım ama cevap vermedi gece aglamaktan uyuyamadım dişim sallanıyor ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemeliyim ASM de antibiyotik yazarlar mi dış icn
Canım bence ulaşana kadar karanfil yağı varsa sür ya da karanfili o bölgede tut çiğneyedebilirsin çok hafifletiyorArkadaşlar merhaba diş ağrısından ölüyorum doktora yazdım ama cevap vermedi gece aglamaktan uyuyamadım dişim sallanıyor ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemeliyim ASM de antibiyotik yazarlar mi dış icn
Çok geçmiş olsunArkadaşlar merhaba diş ağrısından ölüyorum doktora yazdım ama cevap vermedi gece aglamaktan uyuyamadım dişim sallanıyor ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemeliyim ASM de antibiyotik yazarlar mi dış icn
Hangi antibiyotik yazdılar hatırlıyor musun tatlım yaGeçmiş olsun canım şişlik falan var mı dişinde. İlk haftalarda dişçiye gittiğimde hamileler için uygun olan antibiyotik yazmıştı ama kullanmadım ben geçti çnk. yakınlarında dişçi yok mu. İstanbulda çoğu dişçide muayene ücretsiz bir de.
Canım bildiğim kadarıyla Asm yazmıyor. Heleki tedavilik bir dişin varsa yada çekim falan doğum dr. Yazı veriyor sana tedavisi uygundur diye. Dişçi öyle müdahale ediyor. Ama muayene eder her türlü benceArkadaşlar merhaba diş ağrısından ölüyorum doktora yazdım ama cevap vermedi gece aglamaktan uyuyamadım dişim sallanıyor ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemeliyim ASM de antibiyotik yazarlar mi dış icn
Discim memlekette kaldı onu da aradım augmentin yazıyoruz hamilelerde dedi memlekete de haftaya gtcem o zmna kadar ağrıyı geçirsem yeter bana doktor da tedavi uygulanır demiş sadece ASM yazmıyorsa kim yazacak şimdiCanım bildiğim kadarıyla Asm yazmıyor. Heleki tedavilik bir dişin varsa yada çekim falan doğum dr. Yazı veriyor sana tedavisi uygundur diye. Dişçi öyle müdahale ediyor. Ama muayene eder her türlü bence
Kızlar nasıl sizce
Karından baktı doktorumKızlar rahim ağzı uzunluğuna alttan mı bakıyor karından mı bana hiçbir bilgi vermedi dr
Sylvia'mm canımmmbabylovee seni burada gördüğüm için o kadar mutlu oldum ki dilerim ki hepiniz sağlıkla, kolaylıkla kavuşursunuz bebeklerinize. Her şey çok çok güzel olsun arkadaşım Tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?