Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Yenidoğan giyim: 0-1 ay

2 tane hastane çıkışı

3 tane ayaklı tulum

5 tane ayaksız tulum

8-10 tane atlet (uzun kollu-kısa kollu)

3 tane alt üst takım (ayaklı tayt)

5 tane çorap

2 adet Eldiven

2 adet iç zıbın

Yelek

Şapka - başlık

kızlar sadece 0-1 ay için böyle bir liste oluşturdum. Eklemek veya çıkartmak istediğiniz bişeyler varsa düzenleme yapayım bu sadece giyimi için müslinler battaniyeler sonra

Arkadaşlar merhaba diş ağrısından ölüyorum doktora yazdım ama cevap vermedi gece aglamaktan uyuyamadım dişim sallanıyor ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemeliyim ASM de antibiyotik yazarlar mi dış icn
Geçmiş olsun canım şişlik falan var mı dişinde. İlk haftalarda dişçiye gittiğimde hamileler için uygun olan antibiyotik yazmıştı ama kullanmadım ben geçti çnk. yakınlarında dişçi yok mu. İstanbulda çoğu dişçide muayene ücretsiz bir de.

Kız bu bulantiya niye takildiniz bu kadar Annemin de ablamın da 2 kızı var. Hiç bulantı tiksinme yaşamamışlar. Geçen oğlu olan arkadaşım var 9 ay mide bulantısı yaşamış ilaç kullanmis hep
katılıyorum canım
oglumda da kızımda da 1 defa bile bulanti yaşamadım bu hamileligim de maf oldum resmen

Arkadaşlar merhaba diş ağrısından ölüyorum doktora yazdım ama cevap vermedi gece aglamaktan uyuyamadım dişim sallanıyor ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemeliyim ASM de antibiyotik yazarlar mi dış icn
çok gecmis olsun canım
diş agrisi cok zor gercekten Allahım şifa versin
asm antibiyotik yazsa bile doktoruna danış oyle ic bence

Canım bence ulaşana kadar karanfil yağı varsa sür ya da karanfili o bölgede tut çiğneyedebilirsin çok hafifletiyor

Çok geçmiş olsun canım . Tuzlu suyla çalkalayıp gargara yaparsan hafifletirmi acaba

Hepinize çok teşekkür ederim var olun tuzlu suyu yapıyorum bı an hafifletiyor geri ağrıyor doktor tedavi uygulanabilir dedi ya şu kaldigim yerde de dişçi yok köy gibi var ya burda insan hastanesizlikten ölür ya isyan yani asmye yazdircam antibiyotik mecbur çok teşekkürler Allah sizin başınıza vermesin berbat bişe dış ağrısı

Hangi antibiyotik yazdılar hatırlıyor musun tatlım ya

Canım bildiğim kadarıyla Asm yazmıyor. Heleki tedavilik bir dişin varsa yada çekim falan doğum dr. Yazı veriyor sana tedavisi uygundur diye. Dişçi öyle müdahale ediyor. Ama muayene eder her türlü bence

Canım bildiğim kadarıyla Asm yazmıyor. Heleki tedavilik bir dişin varsa yada çekim falan doğum dr. Yazı veriyor sana tedavisi uygundur diye. Dişçi öyle müdahale ediyor. Ama muayene eder her türlü bence
Discim memlekette kaldı onu da aradım augmentin yazıyoruz hamilelerde dedi memlekete de haftaya gtcem o zmna kadar ağrıyı geçirsem yeter bana doktor da tedavi uygulanır demiş sadece ASM yazmıyorsa kim yazacak şimdi

Kızlarrrr tünaydınnn ben @ se25lin hesabım tk ayak czası almış neden olduğunu anlamadım tüm hafta sizin mesajlarınızı okudum ama yazamadım kafayı yedim resmen okuyupta yazamamak çok kötüydü başka numaradan hesp açtım artık dayanamadım daha czanın bitmesine çok var bitene kadar bu hespta olcam sizleri çok özledim vallahi şükür kavuşturana kendimi mapusta gibi hissettim tüm hafta

babylovee seni burada gördüğüm için o kadar mutlu oldum ki dilerim ki hepiniz sağlıkla, kolaylıkla kavuşursunuz bebeklerinize. Her şey çok çok güzel olsun arkadaşım Tebrik ediyorum
Sylvia'mm canımmm çok teşekkür ederim canımm arkadaşım amiiiin güzel dualarin dileklerin icin çok teşekkür ederim inşallah hersey yolunda gider 9 ay dolunca bende herkeste saglikla kucagimiza aliriz evlatlarımızı.
Seninde gözün aydın kuzum. Saglikla büyüt kuzunu ömrü uzun olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…