- 5 Haziran 2021
- 5.626
- 21.590
- 298
- Konu Sahibi annabelica
-
- #11.321
Geçmiş olsun hoşgeldin o zamanKızlarrrr tünaydınnn ben @ se25lin hesabım tk ayak czası almış neden olduğunu anlamadım tüm hafta sizin mesajlarınızı okudum ama yazamadım kafayı yedim resmen okuyupta yazamamak çok kötüydü başka numaradan hesp açtım artık dayanamadım daha czanın bitmesine çok var bitene kadar bu hespta olcamsizleri çok özledim vallahi şükür kavuşturana kendimi mapusta gibi hissettim tüm hafta
Hoşbuldummm canımmmm çok sağolGeçmiş olsun hoşgeldin o zaman
şuan aklımda değil ama bir kağıda yazmıştı evde duruyor akşam yazablirim ilacı cnmHangi antibiyotik yazdılar hatırlıyor musun tatlım ya
İnşaallah çok teşekkürler canım benimşuan aklımda değil ama bir kağıda yazmıştı evde duruyor akşam yazablirim ilacı cnmdiş ağrısı çok kötü hemen geçer inşallah
Rica ederimSylvia'mm canımmmçok teşekkür ederim canımm arkadaşım amiiiin güzel dualarin dileklerin icin çok teşekkür ederim inşallah hersey yolunda gider 9 ay dolunca bende herkeste saglikla kucagimiza aliriz evlatlarımızı.
Seninde gözün aydın kuzum. Saglikla büyüt kuzunu ömrü uzun olsun
Çok geçmiş olsun canım hamilelikte diş ağrısı çok sık rastlanan bir durum Instagram da kesfette bu reelde görmüştüm lazım olur diye kaydettim bı bak istersenArkadaşlar merhaba diş ağrısından ölüyorum doktora yazdım ama cevap vermedi gece aglamaktan uyuyamadım dişim sallanıyor ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemeliyim ASM de antibiyotik yazarlar mi dış icn
Ahahah yerim seniiiAy çok alemsin ya hiç saymadım cocugumun kaç bodysi var diyeama 10 kolsuz 5 kısa kol 5 uzun kol falan yeterli olur herhalde ya. Ben 30. Haftadan sonra dolaplari bir dökerim senin için tek tek sayacağım özellikle
Yanlış olmus canım ya kiyamadim adama şimdi o duygu cok başkadır sen neysede arkadaşın bunu esine nasil yaptıayy kızlar ben bu arada arkadaşımla eşine eşek şakası yaptık benim fikrimdi (hamilelik şakası) biz mutlu olcağını düşünmedik oyüzden yaptık çünki çoçuk istemiyorum diyordu sürekli bizde tepkisini merak ettimiz için, hazır ben hamileyim diye test yaptık onuda arkadaşım kendisinin gibi gösterdi eşine ama beklemedimiz tepkiyle karşılaştık çok mutlu olduhata ettik galiba çünki fazla tepki gösterdi ben bukadar agresif olduğunu bilseydim asla yapmazdık, birde beni tanımayanlara söyleyim ben böyle çok şaka yapan biriyim ilk kez böyle tepki görünce size sorıym dedim yanlış mı yaptık
Canım evinde karanfil yağı bulundur mutlaka benimde çok ağrıyor Kanal demişti doktor hamilelikten önce ama hamile kalınca kaldı valla ben karanfil yağını zeytinyağı ile karıştırıp pamuğa sürüp koyuyorum hafifliyor birazdan en azındanArkadaşlar merhaba diş ağrısından ölüyorum doktora yazdım ama cevap vermedi gece aglamaktan uyuyamadım dişim sallanıyor ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemeliyim ASM de antibiyotik yazarlar mi dış icn
Canım evinde karanfil yağı bulundur mutlaka benimde çok ağrıyor Kanal demişti doktor hamilelikten önce ama hamile kalınca kaldı valla ben karanfil yağını zeytinyağı ile karıştırıp pamuğa sürüp koyuyorum hafifliyor birazdan en azındanArkadaşlar merhaba diş ağrısından ölüyorum doktora yazdım ama cevap vermedi gece aglamaktan uyuyamadım dişim sallanıyor ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemeliyim ASM de antibiyotik yazarlar mi dış icn
Ocak annelerindede o cezayi alanlar vsrdi baska platformda toplanma linki atmislar oyle seyleri begenip yorummu yaptinKızlarrrr tünaydınnn ben @ se25lin hesabım tk ayak czası almış neden olduğunu anlamadım tüm hafta sizin mesajlarınızı okudum ama yazamadım kafayı yedim resmen okuyupta yazamamak çok kötüydü başka numaradan hesp açtım artık dayanamadım daha czanın bitmesine çok var bitene kadar bu hespta olcamsizleri çok özledim vallahi şükür kavuşturana kendimi mapusta gibi hissettim tüm hafta
Bence kişisine göre değişen bir şaka, ama senin çok da suçlu olduğunu düşünmüyorum, sonuçta arkadaşının eşini tanıyıp agresifleşebileceğini bilip yapmaması gerekiyordu. Sen tepkisini çok da kestiremeyebilirsin. Adam için üzüldüm tabi eğer hiç çocukları yoksa istemiyorum dese bile içinde bir yerde varmış demekki o istekayy kızlar ben bu arada arkadaşımla eşine eşek şakası yaptık benim fikrimdi (hamilelik şakası) biz mutlu olcağını düşünmedik oyüzden yaptık çünki çoçuk istemiyorum diyordu sürekli bizde tepkisini merak ettimiz için, hazır ben hamileyim diye test yaptık onuda arkadaşım kendisinin gibi gösterdi eşine ama beklemedimiz tepkiyle karşılaştık çok mutlu olduhata ettik galiba çünki fazla tepki gösterdi ben bukadar agresif olduğunu bilseydim asla yapmazdık, birde beni tanımayanlara söyleyim ben böyle çok şaka yapan biriyim ilk kez böyle tepki görünce size sorıym dedim yanlış mı yaptık
Canim bende ağız ve diş sağlığı tek. Okudum karanfil yağı ve karanfil ısır tuzlu gargara kizlar yazmis zaten tekrar gibi oluyor amaİnşaallah çok teşekkürler canım benim
Yok canım asla öyle bişeyde yapmadım ben zaten 4 ay oldu hesabı acalı başka platformadada üye değilim yani yazdım nedeni öğrenmek için ceza bitince öğrenceksiniz dediler aşırı merak ediyorum burda başka grubada yazdığım yok yani tek girdiğim grup burası zaten anca benim başıma gelebilirdi böyle bişi hiç şaşırmadımOcak annelerindede o cezayi alanlar vsrdi baska platformda toplanma linki atmislar oyle seyleri begenip yorummu yaptin
tek ayak cezası neymiş yaa ilk kez duydum neden alındı acabaKızlarrrr tünaydınnn ben @ se25lin hesabım tk ayak czası almış neden olduğunu anlamadım tüm hafta sizin mesajlarınızı okudum ama yazamadım kafayı yedim resmen okuyupta yazamamak çok kötüydü başka numaradan hesp açtım artık dayanamadım daha czanın bitmesine çok var bitene kadar bu hespta olcamsizleri çok özledim vallahi şükür kavuşturana kendimi mapusta gibi hissettim tüm hafta
Ben görünce şoka girdim ansızın olunca bi afalladım yani bende ilk kez duydum bakalım 1 temmuzda öğrencem nedenini ne mailler attım geri dönen eden yoktek ayak cezası neymiş yaa ilk kez duydum neden alındı acaba
bizi de bilgilendir sana zahmet ona göre yapmayalımBen görünce şoka girdim ansızın olunca bi afalladım yani bende ilk kez duydum bakalım 1 temmuzda öğrencem nedenini ne mailler attım geri dönen eden yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?