Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Sağlıkla kucağına al canım bana erkek gibi geldi

Bencede erkek

Doktorum balık yağı önerdi temiz içerikli ben genelde hep ocean kullanıyorum başka kullanan var mı acaba ?

Eklentiler

• 1000045808.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 15
Ya etiket yapacaktım sana artık nerdesin diye niye ceza yedin ya. Burda yazdiklarinda bir sıkıntı yoktu bebeğinin cinsiyetini öğrendin mi çabuk yaz

bizi de bilgilendir sana zahmet ona göre yapmayalım bence uygunsuz (ped,akıntılı peçete vs.) foto atmaktan olabilir, genelde bunlar yasak diye biliyorm.
Bende öyle biliyorum uygunsuz foto kfür argo falan diye anca öyle hesp kapanır yani mantıken tamam canım haber ederim kimsenin başına gelmesin aman vallahi çok üzüldüm

Ya etiket yapacaktım sana artık nerdesin diye niye ceza yedin ya. Burda yazdiklarinda bir sıkıntı yoktu bebeğinin cinsiyetini öğrendin mi çabuk yaz
Aralık annelerinin casper ı oldum pazartesiden beri hayalet gibi gezindim burda eşim diyo sana ne oldu niye moralin bozuk dedim bana ceza vermişler
Yok canım bugün randevu aldım salı sabah 9 da gidiyorum akşam öğrencez bide diyorum of şimdi ben kızlara 24 ünde cinsiyetide söyleyemicem diye triplere girdim sonrasında böyle bi çözüm buldum

Kutsal 24 bende o gün öğreneceğim inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…