- 17 Ağustos 2021
- 1.676
- 2.067
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #11.361
14+4 olacağım bendeyaaaaa yanlız değilmişimsalı günü 2 kişiyiz var mı arttıran ben salı günü 16+2 olucam sen kaç haftalık olmuş olcaksın inşallah gösterirler
Ay kanka şimdi tablodan baktım senin 3.bebekmiş, sen idmanlısın o zamanAşko seninde ilk bebek dimi?
4 günümüz kaldı14+4 olacağım bendeinşaallah ya o ihtimali hiç düşünmek istemiyorum
Valla ben aşırı merak ediyorum hele kendimi4 günümüz kaldıbakalım erkek sayısını kız sayısına eşitlicekmiyiz yoksa kızlar alıp başını gidicek mi çok merak ediyorummm
Ben kullanıyorum canımKızlar aranızda ocean mumy vitaminini kullanan var mı acaba ?
Hangi marka önerdiDoktorum balık yağı önerdi temiz içerikli ben genelde hep ocean kullanıyorum başka kullanan var mı acaba ?
Sen kendin ne hissediyorsun canım4 günümüz kaldıbakalım erkek sayısını kız sayısına eşitlicekmiyiz yoksa kızlar alıp başını gidicek mi çok merak ediyorummm
Benimkininde belli olmuyor nubu, yüz hattına vücuduna göre falan tahmin edebildik doktor tahmin falanda yapamam demiştiValla ben aşırı merak ediyorum hele kendimibebeğimin nubu karman çorman bir kalkık bir inik
Ben küçüklüğümden beri ilk çocuğumun erkek olacağını hissediyordum hamiş kaldım halada öyle hissediyorum çok bulantım kusmam olmadı daha demin makas bıçak hurafesini yaptık bıçak seçmişim erkekSen kendin ne hissediyorsun canım
Ay bu kusma falan işi kesinlik bünyeyle alakalı ama hislerin kuvvetliyse erkektirBen küçüklüğümden beri ilk çocuğumun erkek olacağını hissediyordum hamiş kaldım halada öyle hissediyorum çok bulantım kusmam olmadı daha demin makas bıçak hurafesini yaptık bıçak seçmişim erkekeşimde kesin kız diyor bilmiyorum hislerimde yanılmam ama bakalım az kaldı öğrenicez
Enfeksiyon olabilir canım yine de bı doktora danis derimKızlar selammm çok fazla vajinal acı var bende ilişki vs de yaşamıyoruz hiç sürekli yıkıyorum siliyorum da sanki tahriş olmuş gibi kızarıklık iğnr batması ağrı var çok rahatsız ediyor aynı durumu yaşayan var mı ne yapabilirim doktor randevuma iki hafta var ama çok canım acıyor
Aşko seninde ilk bebek dimi?
Canım ben de eurofinste yaptırdım 11inde vermiştim daha çıkmadıAşkolar aranızda Eurofins fetal dna yaptıran var mısonuçlar tam 10 gündemi çıkıyor? Yoksa daha erkende gelebilirmi
YaCanım ben de eurofinste yaptırdım 11inde vermiştim daha çıkmadı
Aşkım diğer iki beben ne peki kız erkekyok 3 üncü bu eşim çok istedi öyle böyle degil adam artık kavga çıkıyor du
Haftasonu çalışmıyorlardır herhalde pazartesi çıkmazsa başları beladaYasenin bu gün yarın çıkar aşkım eli kulağındadır, ben daha pazartesi verdim kan, max 10 gün dedi bana istanbulda sonucun çıkması. Sende yarın taciz etmeye başla
Haftasonu çalışmıyorlardır herhalde pazartesi çıkmazsa başları belada
Sağlıkla gelsin prensessssAy bu kusma falan işi kesinlik bünyeyle alakalı ama hislerin kuvvetliyse erkektir
Benim sıfır mide bulantısı sıfır kusma
Hamile olduğuma bebek büyüyene kadar inanmadım o derece yaniiştahimda iyiydi, yemekte yaptım. Kesesi fasulye şeklindeydi hatta kızlar burda güldüler seninki kesin erkek yerinde durmuyor diye, aklına gelecek ne varsa hep erkek bebeğe çıktı hurafeler. 13.haftamda kızım selamün aleyküm dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?