Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar selammm çok fazla vajinal acı var bende ilişki vs de yaşamıyoruz hiç sürekli yıkıyorum siliyorum da sanki tahriş olmuş gibi kızarıklık iğnr batması ağrı var çok rahatsız ediyor aynı durumu yaşayan var mı ne yapabilirim doktor randevuma iki hafta var ama çok canım acıyor

Sen kendin ne hissediyorsun canım
Ben küçüklüğümden beri ilk çocuğumun erkek olacağını hissediyordum hamiş kaldım halada öyle hissediyorum çok bulantım kusmam olmadı daha demin makas bıçak hurafesini yaptık bıçak seçmişim erkek eşimde kesin kız diyor bilmiyorum hislerimde yanılmam ama bakalım az kaldı öğrenicez

Ay bu kusma falan işi kesinlik bünyeyle alakalı ama hislerin kuvvetliyse erkektir
Benim sıfır mide bulantısı sıfır kusma
Hamile olduğuma bebek büyüyene kadar inanmadım o derece yani iştahimda iyiydi, yemekte yaptım. Kesesi fasulye şeklindeydi hatta kızlar burda güldüler seninki kesin erkek yerinde durmuyor diye, aklına gelecek ne varsa hep erkek bebeğe çıktı hurafeler. 13.haftamda kızım selamün aleyküm dedi

Enfeksiyon olabilir canım yine de bı doktora danis derim

Sağlıkla gelsin prensessss işte benimde senin gibi olursa ben şok ailemde herkes kız hissediyor tek ben erkek salı günü banada bi şok geliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…