Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Canım yararli bakteride lazim oraya cok sık yıkama ya da sadece su kullan ergenken olmustu bende cok yikamistim sen gibi krem vermislerdi gecmisti

Offf riskli diyenin ağzına kürekle vurmadın mı sonra gidip.
Ya aslında benim içim biraz rahat çünkü benim embriyo zaten genetikliydi, down trizomi tarzı şeyler elendi. Ama yinede insan merak ediyor.
Çok vurmak isterdim ama malüm devlete gidiyordum o zaman bide ister istemez gözlerim doldu ağlıyorum. Bana diyor ki niye ağlıyorsun ki ağlaman bişeyi değiştirmicek Allah tüm annelere sabır versin bu süreçlerde

Ben de bugün yavrularımın ilk kıyafetini aldım
Eşime yollamak için çekmiştim
Oyy çok güzel sağlıkla giymek de nasip olsun inşallah canım hepimize aldigimiz cicileri giydirmek nasip olsun esyalar küçülsün bebislerimiz büyüsün iiinsallah

Kızlar bu arada annabelica nın tavsiyesiyle yüzümdeki pul pul dökülmelere excipial hydro aldım bu sabah eczaneden. Eve gelince direk sürdüm ve şuanda bile hiç bişeyim yok hatta eczanedekiler de sürekli başkalarıyla temas halinde oldukları için kolonyağı kullanıyorlarmış ve elleri sert oluyormuş bunun vücut için olanını kullanıyorlarmış. Benimde elime sıktılar orda. Oda muhteşem yumuşattı ellerimi yarın gidip ondan da alacağım bi kaç kişide benim gibiydi denesinler mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…