- 15 Mayıs 2025
- 136
- 149
- 18
- Konu Sahibi annabelica
-
- #11.421
Canım yararli bakteride lazim oraya cok sık yıkama ya da sadece su kullan ergenken olmustu bende cok yikamistim sen gibi krem vermislerdi gecmistiKızlar selammm çok fazla vajinal acı var bende ilişki vs de yaşamıyoruz hiç sürekli yıkıyorum siliyorum da sanki tahriş olmuş gibi kızarıklık iğnr batması ağrı var çok rahatsız ediyor aynı durumu yaşayan var mı ne yapabilirim doktor randevuma iki hafta var ama çok canım acıyor
Kanka beni firmayı aratma şimdiValla dün @cebellato arkadaşımın olayından sonra uyuyamadım sabaha kadar araştırıyorum dur daha 4 haftam var bebegim
Ahahaha şuna bakın hele“ ben kül kedi piremsesiyim evin “
Aaaa senin sonuçlar ne zaman gelir peki ayy çok heyecanlıKanka beni firmayı aratma şimdi
Ben 13.hafta gittim ilk detaylı ultrasona, birde 20-22 hafta arası tekrar gidilecekDoktorunuz son gittiğiniz kontrolde detaylı ultrasondan bahsetti mi hanımlar
16 haftalık hamileyim doktor henüz detaylı ultrasondan hiç bahsetmedi bende sormayı unuttum bir dahaki kontrolüm 19-20.haftadaBen 13.hafta gittim ilk detaylı ultrasona, birde 20-22 hafta arası tekrar gidilecekperinatolog öyle dedi
Of sorma aşkım, haftaya bu günler anca gelirAaaa senin sonuçlar ne zaman gelir peki ayy çok heyecanlıinşallah önce sağlıklı olsunlarda
Ben de bugün yavrularımın ilk kıyafetini aldımCanlarım teşekkürler, sizdende aynı performansları fotileri bekliyorum inşallah
Kurban olurum ben onlaraBen de bugün yavrularımın ilk kıyafetini aldım
Eşime yollamak için çekmiştim
Çok vurmak isterdim ama malüm devlete gidiyordum o zamanOfff riskli diyenin ağzına kürekle vurmadın mı sonra gidip.
Ya aslında benim içim biraz rahat çünkü benim embriyo zaten genetikliydi, down trizomi tarzı şeyler elendi. Ama yinede insan merak ediyor.
Oyy çok güzelBen de bugün yavrularımın ilk kıyafetini aldım
İçeriği yetersiz mi yoksa kimyasal mı barındırıyormuş acaba onunla alakalı bir şey söyledi mi canımBen bu markanin catlak kremini sormustum eczacimiza ama önermem demisti icerigi ile alakali olarak.
4ünde verdim 16sı akşamına çıktı benim kuzumAşkolar aranızda Eurofins fetal dna yaptıran var mısonuçlar tam 10 gündemi çıkıyor? Yoksa daha erkende gelebilirmi
Dayanırssın ya benimki 4 hafta var düşünOf sorma aşkım, haftaya bu günler anca gelir
Aman allahımmm yesinler onları yaaaBen de bugün yavrularımın ilk kıyafetini aldım
Hiç sorma kuzu 12. Günün akşamına çıktı sonuç bide kız beklerken erkek olması şokuBana da 10-12 gun dediler ama sankiPamlok unki daha geç çıkmıştı o da orda verdi diye biliyorummm
Kız dediklerimiz de erkek for examplee bennSeninki erkek ya o kadar da tutturalim ama artık tüm erkek dediklerimiz kız çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?